Tolna Megye
Az oldal további találatai:
Tolna gépipar-gyártás   Bács gépipar-gyártás   Csongrád gépipar-gyártás   Komárom gépipar-gyártás   Békés gépipar-gyártás
 
           
Válasszon megyét és keressen vagy regisztráljon oldalunkon!További információ a kapcsolatok menüben!


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Tolna megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Szekszárd (megyei jogú)
   Bátaszék   Bonyhád   Dombóvár   Dunaföldvár   Gyönk   Nagymányok   Paks
Simontornya   Tamási   Tolna
Quadro-Plast Kft. 
  A Quadro-Plast Kft. 1997-ben kezdte meg tevékenységét. Eleinte elsősorban műanyag-feldolgozó gépek karbantartásával foglalkoztunk. Ezeket a munkákat kizárólag a megrendelő cégeknél végeztük.
Munkavégzésre alkalmas telephellyel 2003 márciusa óta rendelkezünk. Ez a város keleti részén, ipartelepi területen, a Keselyűsi út 22. szám alatt található. Egy 40 m2-es műhely, iroda és udvar tartozik a fent említett telephelyhez.
Műanyag-feldolgozó gépek karbantartásán kívül ma már szerkezetlakatosi termékek és komplett berendezések tervezését és gyártását is vállaljuk. Esetenként villamos irányítástechnikai berendezéseket is készítünk. Az utóbbi időben a megrendelőink igényei alapján kovácsoltvas és rozsdamentes külső és belső korlátok, kerítések készítését is vállaljuk.
A műhelyben kéziszerszámokat, villamos kisgépeket, állványos fúrógépet és köszörűt, ív- és lánghegesztő berendezést, valamint a súlyosabb darabok mozgatásához villamos emelővel szerelt bakdarut használunk. A termékek kültéri mozgatásához a környezetünkben lévő vállalkozások emelő – szállító eszközeit (targonca, darus gépkocsi) vesszük igénybe.
Székhely : Szekszárd Tompa Mihály u.15/A
Telephely: Szekszárd Keselyűsi u. 22. ( Szinfoltok Bt.)
http://www.quadro-plast.fw.hu


Célgép Építésgépesítő és Szolgáltató KFT
A Célgép Építésgépesítő és Szolgáltató KFT 1991-ben alakult magas-, mélyépítés, szakipari, szerelő ipari munkák széleskörű gépesítésére, gépkölcsönzésre. Kollégáink szakmai felkészültsége és gépparkunk színvonala speciális tudást, precizitást igénylő munkák elvégzését is lehetővé teszik. A piac igényeinek megfelelően tevékenységi körünket bővítettük építőipari kivitelezéssel is. Így jó minőségben ki tudjuk elégíteni partnereink igényeit
7100 Szekszárd Keselyűsi u. 22.
http://www.celgepkft.hu
Vitalspark Szerszámgyártó KFT
Cégünk és a géppark a termelt nyereség folyamatos befektetésének köszönhetően az elmúlt hét év alatt jelentősen fejlődött. A vállalkozás jelenleg három huzalos szikraforgácsolóval, valamint egy megmunkálóközponttal és egy CNC marógéppel rendelkezik a hagyományos szerszámgyártáshoz szükséges géppark mellett. Két éve önálló telephelyre költöztünk, melynek területe 4000 m2. Ez további beruházásokat tesz lehetővé. A Vitalspark, ”Éltető szikra” elnevezés a kezdeti időszakra utal, amikor az induló vállalkozás fő profilja még a huzalos szikraforgácsolás-bérmunka volt. Hamarosan felmerült az igény a komplett szerszámgyártásra, melynek során létszámunkat és gépparkunkat ennek megfelelően bővítettük. Két éve saját tervezésű szerszámokat készítünk.  Legjelentősebb ügyfelünk az ALCOA KÖFÉM Kft. Részükre vállaltuk a célgépek komplett gyártását, melyhez saját gépészeti terveket, PLC programot és dokumentációt biztosítottunk.
7140  Bátaszék Bonyhádi út 7.
7150 Bonyhád Ifijúság utca 5
http://www.vitalspark.hu


Knipl Kft
Cégünk, a Knipl Kft, több mint három évtizedes hagyománnyal rendelkező vállalkozás. Jelenleg 160-200 fő körüli létszámmal dolgozunk. Székhelyünk Budapesten található. A gyártás bonyhádi telephelyünkön történik, ahol 4000 m2-es gyártó bázis áll rendelkezésünkre. Hazánkban az elsők között jelentünk meg nyugati színvonalú, korszerű, környezetbarát, festéstechnológiai rendszerekkel.
1037 Budapest, Remetehegyi u. 25.
Telephely: 7150 Bonyhád, Borbély u. 25.
http://www.knipl.com


Bogép Ipari és Kereskedelmi KFT
A Bogép Kft. élelmiszeripari gépgyártással, ezen belül borászati és söripari berendezések gyártásával foglalkozik. Ezen kívül szelektív hulladékgyűjtőket, kül- és beltéri bútorokat, rozsdamentes berendezéseket, burkolatokat, üzletportálokat is készítünk. Termékeink között különböző fémacél szerkezetek, lépcsők, korlátok, valamint kályhák, kandallók és ezek bélésanyaga is megtalálható.
7150 Bonyhád     Perczel u. 133.
http://www.bogep.hu


KARL SÖRGYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Családi vállalkozásként közel három évtizedes múltra tekinthetünk vissza.
Cégünk jelenlegi formában 1991 óta működik.
Fő tevékenységünk: italipari berendezések, üzemek tervezése - gyártása - szerelése.
Sörfőzdék, gyümölcspálinka - főzdék, borászati üzemek, gyümölcsmosók, palacköblítők és egyéb speciális gépek gyártása a megrendelők kívánsága szerint.
Üzemeinkhez minden esetben a termékek gyártásához szükséges technológiát, receptúrát biztosítjuk.
7355 Nagymányok, József A. u. 2/A
http://web.axelero.hu/karlb


Lakics és Társai KFT
A Lakics és Társa Kft. fő profilja: Lakatos, hegesztő és részleges mechanikai megmunkálás. Motor- és generátorház gyártása és megmunkálása. Fajtái: léghűtéses, vízhűtéses, vegyes (kombinált) hűtésű generátorházak, melyek elsősorban szélerőművek generátorainak külső részegysége. További gyártmányok: - Motorház és generátorház alkatrészeinek gyártása, /pl. csapágypajzs, komplett hűtőrendszer, nyomólemezek, kapocsszekrények stb./ - Útépítő gépek és rakodógépek hegesztett komplett vázszerkezetei - Markolókanalak, nagy koptató igénybevételnek kitett komplett berendezések, daruelemek
KOMLÓI TELEPHELY  7300 Komló   Altáró u. 8.

http://www.lakics.hu  


Illés Lajos Vállalkozási Menedzser
A vállalkozás 1996-ban indult, fő tevékenységi köre a gépészeti tervezés, fémfeldolgozás, fémszerkezetgyártás (általános lakatos szerkezettől a középnehéz épület acélváz szerkezetig) különböző lakó- illetve tároló konténerek gyártása, halászati etetőcsónakok gyártása, acélszerkezetű épületszerkezetek gyártása és helyszíni szerelése, tüzihorgonyzás, forgácsolás.
Levélcím: 7200 Dombóvár, Népköztársaság utca 1/G.
http://femszerk.hu
GMV Kft.
A GMV Kft. 199O-ben alakult. A cég sikeresen birkózott meg a 90-es évek átmeneti időszakának számos negatív hatásával, és mára stabil, jelentős vagyonnal gazdálkodó kisvállalkozássá fejlődött.
A három magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás 1994-ben indította el a termelő tevékenységet.
Jelenlegi telephelye saját tulajdonát képezi, és megfelelő hátteret biztosít arra, hogy részben saját termékeit, részben beszállítóként előállított termékeit legyártsa, felületkezelje, összeszerelje, tárolja.
A cég tevékenységi körei:
•forgácsolás hagyományos gépeken
•forgácsolás CNC gépeken
•kooperációs gyártás - gépek, gépegységek, modul mechanikai elemek gyártása , részegységek fejlesztése
•lakatos munkák
•saválló anyagok megmunkálása, hegesztése ( MIG , WIG. )
•méhész-konténerek, fedelező és mézpörgető berendezések gyártása
•MÉH telep , vas és színesfém felvásárlás
A telephelyen 1200 m2 alapterületű műhelycsarnok áll rendelkezésre.
7130 Tolna, Festetich u. 63.
http://www.gmvkft.hu


Tolna megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírekBács Megye  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Bács megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Kecskemét (megyei jogú)
 Bácsalmás   Baja  Dunavecse  Hajós  Izsák  Jánoshalma  Kalocsa
Kecel  Kerekegyháza  Kiskőrös  Kiskunfélegyháza  Kiskunhalas  Kiskunmajsa  Kunszentmiklós  Lajosmizse  Solt
Soltvadkert  Szabadszállás  Tiszakécske  Tompa


Abrazív Mérnöki Iroda és Gépgyártó KFT
Cégünk jogelődje, az ABRAZÍV GMK, 1984-ben alakult, akkor négy gépészmérnök alapította mechanikus felülettisztító gépek (szemcseszóró gépek) fejlesztésére, gyártására és szervízelésére.
6000 Kecskemét,   Szent László krt. 17.

http://www.abraziv.hu


Kongép Bt

Saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálása élelmiszeripari gépek gyártása, karbantartása,kereskedelme tartályok adása-vétele
Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként , melyen belül élelmiszeripari gépek gyártásával, javításával, forgalmazásával, valamint saválló,rozsdamentes anyagok megmunkálásával foglalkozunk.
Kezdetben egy kis garázsműhelyben dolgoztunk, amiből mára egy jól felszerelt műhelybe költöztünk és partnereink is magas színvonalú műhelyekben dolgoznak. Mára az éves árbevétel meghaladja a 90 millió Forintot és 3 alkalmazottat foglalkoztat.
Iroda:6000 Kecskemét, Csokor u.18.
Műhely:6000 Kecskemét Szolnoki út 1.
http://www.kongepbt.hu


Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft
A Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft. speciálisan szárítási és gabonatárolási, illetve az ezzel kapcsolatos fogadási, mérlegelési, tisztítási, anyagmozgatási, keveroipari és malomipari technológiák tervezésére, bonyolítására és kivitelezésére alakult 1998-ban. Mára Magyarország vezeto gabonatároló, -tervezo, -építo és szerelo cégévé vált. A munka szinte minden fázisa számítógépes támogatással folyik, ami gyors munkavégzést és kituno színvonalú tervezést és kivitelezést eredményez. Több, mint 200 megvalósult beruházás és közel 800.000 tonna tárolótér létesítése fuzodik a nevéhez hazánkban és a környezo országokban. A 2005. évben számos, az EU által támogatott 15.000 tonnás silótelepet adtunk át, valamint megkezdtük a MEGA szárítók forgalmazását a közép-európai régióban.
H6000 Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 18. (régi Bajnok u. 9.) 
http://www.hetech.hu


DEXTRON Kft.
A DEXTRON Kft. 1990 óta foglalkozik vasúti szerszámok és alkatrészek gyártásával. Kezdetben a pályafenntartáshoz szükséges anyagok és kéziszerszámok alkották a fő tevékenységet, 1998-tól a pályaépítési és karbantartási kisgépek gyártásával bővült a tevékenység.
A cég mára a MÁV ZRt. egyik fő beszállítója kéziszerszámokból és műanyag pályaépítési elemekből, valamint jelentős beszállítója a németországi ROBEL GmbH. Vasútépítési gépgyártó cégnek kisgépekből.
Tevékenységünk Vasúti eszközök, szerszámok és pályaépítési kisgépek gyártása.
6000, Kecskemét, Szent Isván város 15/A
http://dextron.huHarden BT
Cégünk saját fejlesztésű termékek, berendezések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik.
6000 Kecskemét, Selyem utca 8.
http://www.harden.hu


HELTI KFT.
A HELTI Fémipari és Kereskedelmi Kft 1996-ban alakult. 100%-ban magyar magántulajdonban lévő cég.
Fő tevékenységi körünk mezőgazdasági gépek, és alkatrészek gyártása.
Egy hektár szabad és 2000 m2 fedett területen végezzük a gyártási folyamatokat.
Termékeink:
Ágyeke,
Váltvaforgató eke,
Erdőszántó eke,
Altalajlazító,
Kombinátor,
Kultivátor,
Tárcsa,
Talajelmunkálók: rögtörők és fésűs talajelmunkálók
6453 Bácsbokod, Bácsalmás út 1.
http://www.helti.hu/

Borela BT
Szoros kapcsolatban állunk a Knorr-Bremse Kft. Termékfejlesztési Osztályával, akiknek a tervezés alatt álló egyedi alkatrészeit legyártjuk
Elkötelezettek vagyunk jelenlegi megrendelőink minél szélesebb körű és minőségi kiszolgálásában csakúgy, mint új megrendelőink igényeinek kielégítésében.
Jakabszállás, 6078 Dózsa Gy. u. 55.
Fülöpszállás, 6085 Bajcsy Zsilinszky. utca 22.

http://www.borela.hu


Fortech-Mix KFT
Igy kezdődött ...
42 éve,1959-ben készítettem első gépemet, amely egy elektromos meghajtású betonkeverő volt. Az akkori idők lehetőségeihez mérten, kis sorozatban gyártottam 1962-ig. Ezek után újabb és újabb gépeket készítettem, egészen a csigás szölőprésig, amelynek nincs párja az országban.
 A jelen ...
Szállításra váró gépek között. Mindig nagy hangsulyt fektettem a folyamatos műszaki fejlesztésre, amelynek eredményeként meg tudtam őrizni piaci pozicióimat. Egyik legújabb termékünk az ellenáramú terménykeverő.Kérem látogassa meg az ezt bemutató oldalamat.
Cím: 6342 Drágszél, Petőfi u. 15. 
http://fortech-mix.internettudakozo.hu

Masina Gépgyártó KFT
Mára fő tevékenységünkké vált az ipari bérmunka végzése. Lézervágást 2D lézerrel, cső és zártszelvény lézeres megmunkálást csőlézerrel, CNC megmunkáló központjainkon melyek közül az egyik 5 tengelyes, cnc marást, hajtott szerszámos CNC esztergánkon esztergálást, CNC él hajlítónkon valamint  CNC hengerítőnkön lakatos munkát vállalunk. Lakatosmunkát mely akár állhat komplett gépgyártásból is , 5tonnás daruval felszerelt lakatos üzemünkben végezzük. A festésre korszerű festőüzemünkben kerül sor.
H-6200 Kiskőrös, Alsókomaszáció 10. Pf.: 160.
http://www.masina.hu


Agro-Plusz KFt
Társaságunk 1990 óta foglalkozik a borászathoz kapcsolódó anyagok, eszközök és gépek kis- és nagykereskedelmével.
Az évek során társaságunk dinamikusan fejlődött és 2 újabb telephellyel bővült, valamint sikerült országos szintű viszonteladói hálózatot kialakítanunk.
Az általunk forgalmazott termékek köre:
- Borászati kezelőanyagok teljes köre
- Szűrési segédanyagok, szűrőlapok, szűrőgyertyák, kovaföldek, perlitek
- Borászati eszközök, tömlők, bortároló konténerek, dugózók
- Szőlőfeldolgozó gépek teljes választéka
- Boros és szeszes palackok
- Parafa dugók, egyéb zárak
- Saválló szerelvények
- PVC és polilaminált kupakok gyártása
Kis és nagykereskedelem:
Szőlész-Borász Üzletház és Üvegdepó
6200 Kiskőrös Dózsa György 47.
Üvegdepó telephely: 6200 Kiskőrös Dózsa György 86.
http://www.agroplusz.hu


Juhász Építőipari és Kereskedelmi Kft
Juhász Építőipari és Kereskedelmi Kft 16 éves kivítelezöi múltra tekint vissza. Vállalkozásunk 1992- ben mint egyéni vállalkozás indult. Az eltelt idö (16év) alatt termelésünk a tervszerő műszaki fejlesztések eredménye képpen meg sokszorozodótt. 2004-es gazdasági évben több fázisú átalakulási folyamat kapcsán Kft-vé alakultunk át. Fő tevékenységünk könnyűszerkezetes csarnokok generál kivítelezésése valamint, építő anyagok forgalmazása. Általunk kivítelezett létesítmények fotói megtekinthetők a referenciáink menüpont alatt.
Tevékenységi köreink:
Könnyűszerkezetes épültek, létesítmények kivitelezése
Üzem és raktárcsarnokok, üzlethelységek tervezése, kivitelezése könnyűszerkezetes formátumban.
Trapéz és cserepes lemezek forgalmazása (MEGAPROFIL) kizárólagos márkakereskedője.
Gépek berendezések, technológiák telepítése, beüzemelése.
Könnyűszerkezetes épületek, technológiai berendezések bontása
Egyedi (gépi) berendezések gyártása
Kerítés (egyedi) tervezése, gyártása
Egyedi méretre gyártott csomó- és toldásmentes szlovák fa nyílászárók forgalmazása
6100 Kiskunfélegyháza, Illésházy u. 5
http://www.femsz.hu


Faddikor KFt
Tartálygyártás és Egyedi Gépgyártás:
Rozsdamentes lábon vagy fenéken álló tartályok sík, kúpos vagy domborított tetővel vagy fenékkel, egyedi igények szerint, tetszetős pikkelyezett kivitelben is.
Szállító, Tároló, Erjesztő tartályok igény szerint keverővel, egyedi méretben az üzemi követelményeknek megfelelően.
Tartályokhoz kapcsolódó rozsdamentes technológiai csővezeték tervezése, teljes kivitelezése üzemi körülmények szerint.
Egyedi élelmiszeripari gépek, berendezések tervezése, gyártása rozsdamentes alapanyagból az élemiszer ipari szabánynak megfelelően.
Rozsdamentes asztalok, szekrények, tálcák készítése vegyipari, gyógyszeripari és élelmiszeripari célokra.
Nyomástartó edények, Veszélyes folyadékok és olvadékok tárolására alkalmas tartályok:
Kis és közép veszélyességi osztályba sorolt nyomástartó edények gyártása, a hozzá tartózó technológiai csővezetékek szerelése.
Veszélyes folyadékok és olvadékok tárolására alkalmas tartályok gyártása.
Kunfehértó;, Pf.: 1. H-6413
Telephely: Kunfehértó;, IV. Körzet 27. H-6413
http://www.faddikorrkft.hu


Tooltechnik KFT
Szerszámgyártás:
Lemezmegmunkáló (kivágó-, hajlító-, mélyhúzó-, blokk- és kombinált- ill. sorozat-) szerszámok tervezése, gyártása, javítása elsősorban saját présüzemünk részére. Összetett és egyszerű alkatrészek komplett felszerszámozása termékrajz vagy mintadarab alapján, protó- vagy mesterdarab elkészítése.
Géppark: Hagyományos és NC forgácsoló és egyéb megmunkáló gépek.
Préstechnika:
Különféle lemezalkatrészek sorozatgyártása sajtológépekkel, ehhez kapcsolódó szerelési, összeállítási műveletek végzése.
Jellemző termékek: Ipari világító testek különböző fém alkatrészei, fém békazárak, gumibakok fém alkatrészei, bojler alkatrészek és egyéb termékek.
Géppark: 30 db. ( 25 t - 160 t sajtolóerőig ) különféle excenter- és hidraulikus présgép, lemezollók, élhajlító
(200 t sajtolóerő, 4 m -es), ponthegesztők, stb. Folyamatos fejlesztés a felmerülő igények alapján.
6131 Szank Kiszsombos dűlő 8
http://tooltechnik.huMalupe Agro Kft
Cégünk mezőgazdasági gépgyártással foglalkozik.
6135 Csólyospálos Kossth L. u. 104
http://www.malupe-agro.hu
 Bács megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Csongrád Megye


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Csongrád megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Szeged (megyei jogú)
Hódmezővásárhely
 Csanádpalota   Csongrád   Kistelek   Makó   Mindszent   Mórahalom
Sándorfalva   Szentes 
Ansa-Pack Gépgyártó Kft.
A cég 1991-ben alakult, 1993 óta folyik flakonrendező gépek gyártása, melyekbe opcionálisan integrálható steril levegős tisztítóberendezés. Az élelmiszer és, gyógyszeripar számára nélkülözhetetlek ezek a gépek, mert az emberi kéz érintése nélkül továbbítódnak a flakonok, minimálisra csökkentve a fertõzés, vagy a szennyezõdés kockázatát.  
székhey: 6753 Szeged, Szék u. 6. 
Iroda/gépgyártás: 6728 Szeged, Fonógyári út 13. 
http://www.ansa-pack.hu


Taugép Gumiipari Gépgyártó és Kereskedelmi Kft
A TAUGÉP Kft. több mint 30 év gépgyártás területén szerzett tapasztalattal rendelkező Dél-Magyarországi régióban működő sikeres vállalkozás. A cég gyökerei az 1950-es évekre vezethetők vissza. Ettől az időszaktól kezdve 1976-ig, mint mezőgazdasági gépjavító állomás működött. 1976-ban vásárolta meg a magyar tulajdonú TAURUS Gumigyár. 1976-tól, mint TAURUS Gépgyár működött 1990-ig. 1990-ben a TAURUS Gumigyár privatizációja után az egykori TAURUS Gépgyár magánbefektetők tulajdonába került és TAUGÉP Kft. néven a vállalat folytatta működését. Napjainkra a TAUGÉP Kft. sikeres termékei megtalálhatók szinte valamennyi abroncsgyártással foglalkozó nemzetközi konszernnél, egyes olajipari, illetve autóipari konszerneknél is.
A TAUGÉP Kft. fő tevékenyégi körei:
- Gumiipari Extrudersorok gyártása;
- Hűtő/daraboló sorok gyártása;
- Le- és feltekercselő állomások gyártása;
- Szállítópályák, konvejorok, kompenzátorok gyártása;
- Kazetták, tároló kocsik gyártása;
- Különböző gépipari készülékek, berendezések gyártása;
- Fémszerkezetek gyártása;
- Vulkanizáló szerszámok ékszíj, illetve légrugó gyártásához;
- Légkamrás dobok gyártása;
- (Fém) tömlőcsatlakozók gyártása;
- Felépítő-gép gyártása;
- Egyéb gépipari alkatrészek, szerszámok, berendezések gyártása.
H-6772 Deszk, Alkotmány u. 13
http://www.taugep.hu


ENTRA SYS Kft.
Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein  szeretnénk segítséget nyújtani a mûszaki berendezéseket gyártó, üzemeltetõ vagy javító – karbantartó szakembereknek.
Tervezéssel, szaktanácsadással, kereskedelmi áruk forgalmazásával, gyártással és kivitelezéssel állunk megrendelõink rendelkezésére. Természetesen az általunk értékesített termékek, berendezések, telepített rendszerek garanciális és azon túli szerviz szolgálatát is ellátjuk mûhelyünkben vagy helyszíni kiszállással. Vállaljuk szakterületünkhöz kapcsolódó berendezések felújítását is.
Üzlet, bemutató terem, műhely
H-6724 Szeged Bakay N. u. 24.
http://www.entra-sys.hu


Szegedi Fémöntő KFT
6725 Szeged Kálvária sgt 65-67
http://szegedifemonto.lapok.hu


Modernova Kft
Mi egy széles termékskálát gyártó 10 éves cég vagyunk.
A saját gyártású gépeink minõségben, tudásban és vonalvezetésben európai színvonalat képviselnek, ám árainkban messze elmaradunk tõlük..
Ellátjuk több világhírû cég magyarországi képviseletét, mint például: Unidesa, Garlando, stb.
Megrendelõk figyelem!
Nálunk európai anyagokból, európai minõséget tudnak rendelni az EU árak feléért!!! 
Itt találhat meg bennünket:  
 6791 Szeged, Kõbárány u. 21.
1089 Budapest, Kálvária tér 10.
http://www.modernova.hu


AMSY International Kft.
Cégünk tevékenységi körei: csomagológépek, teafilterező-gépek, filterező miniüzemek, komplett folyadéktöltő gépsorok, vízszintes és függőleges tömlő tasakoló-, celofánozó gépek és speciális portöltő-, tabletta beszámláló automaták gyártása-, ipari elszívó berendezések forgalmazása.
6728 Szeged, Dorozsmai út 35.
http://www.amsy.net


Szelektor Hungária Gépcsalád KFT
Berendezéseink kifejlesztésénél igyekeztünk a legmesszebbmenokig figyelembe venni a felhasználók érdekeit és elvárásait. Ez a cél vezérelt bennünket gyártmányaink folyamatos korszerűsítésekor is.
Szeli Tivadar
http://www.szelektorhungaria.hu

TÉT Szerszám KFT
Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozás, melynek alapját feleségemmel 1991-92-ben alapított egyéni vállalkozásaink adták.
Vállalkozásunk pénzügyi, adminisztratív irányítását nejem, míg szakmai, műszaki vezetését jómagam végzem immár 40 éves szakmai tapasztalattal.
Alkalmazásunkban 12 fő jól képzett szakember áll.
1995-től nagyobb műanyagipari partnerünk beszállítójaként lehetőséget kaptunk az első magyar gyártású Suzuki egyes sajtolt fém alkatrészeinek gyártására.
1996-tól foglalkozunk még nagy termelő vállalkozások üzemfenntartásához és karbantartásához tartalék alkatrészek gyártásával is.
 Szerszámkészítés és tervezés
• Egyedi gépalkatrészek gyártása
• Célgépek készítése
• Fémmegmunkálás
• Fémtömegcikk gyártása
• Sajtolt lemez alkatrészek tömeggyártása
• Kisszériás nagypontosságú forgácsolt gépelemek gyártása
H-6640, Csongrád, Zrínyi utca 19
http://www.tetszerszamkft.huVGM Magép Gépgyártó Kft
Cégünk mezőgazdasági gépek és alkatrészek gyártásával foglalkozik. Kiemelt figyelmet fordítunk beszállítói kapcsolatok létrehozására.
6900 Makó Bárányos sor 22
http://vgm-magep.internettudakozo.hu

T&T Technik Kft.
A HÓDGÉP vállalat 1990 után a privatizációs folyamat eredményeként 1995-től magántulajdonba került.
A gyár profilja, a piaci igényekhez alkalmazkodva, a hagyományos mezőgazdasági gépgyártás mellett a környezetvédelmi kommunális berendezések, hulladéktömörítő prések, hagyományos és szelektív hulladékgyűjtő konténerek, valamint igény szerinti speciális konténerek, tartályok, kovácsolt épület-, és tér díszítőelemek, szállítóeszközök gyártása, forgalmazása belföldre és külföldre egyaránt.
Bérmunkában vállalunk továbbá:
lézervágást
automata lángvágóval sorozat vágást, plazmavágást
alumínium és rozsdamentes acél megmunkálását
hegesztést
élhajlítást és ollózást 12 mm-ig,
gépi forgácsolást (PNC és egyetemes), sík-, és palástköszörülést
préselt alkatrészek sorozatgyártását
szemcseszórást, sörétezést
6600 Szentes, Nagynyomás 16.
http://www.tandttechnik.hu/


Comix system Kft.
A Comix system Kft. 1995-ben alakult.
Folyamatos fejlesztéseink eredményeit felhasználva gyártunk komplett palackozás-technológiai berendezéseket, teljes gépsorokat, kis- és közepes üzemek részére.
Fejlesztéseinket az 1995-ben megjelent, az EU elvárásait is tartalmazó Magyar Élelemiszerkönyv követelményeit figyelembe véve végeztük, elsősorban a szikvízpalackozás területén. Ennek eredményeként valamennyi termékünk megfelel a legszigorúbb hazai és nemzetközi normáknak.
Saját szikvíz- és üdítőital-gyártó üzemünk is van, ahol a szóda mellet
15-féle ízben szörpöket, valamint palackozott és oxigénnel dúsított vizeket is gyártunk.
6600 Nagymágocs, Szántó K. J. u. 4.
http://www.comix.huCsongrád megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Komárom Megye


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Komárom megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Tatabánya (megyei jogú)
Ács   Bábolna   Dorog  Esztergom   Kisbér   Komárom   Lábatlan   Nyergesújfalu
   Oroszlány   Tata 
ASG Gépgyártó KFT
ötvözetlen szerkezeti acélból készült hegesztett gépszerkezetek
•növelt folyáshatárú alapanyagok felhasználásával készített hegesztett gépszerkezetek
•gépalkatrészek megmunkálása egyetemes, NC és CNC forgácsológépekkel

2800 Tatabánya, Mészáros út 4.
http://www.asg.hu


Humanvill BT
Cégünk 10 éve áll az Önök rendelkezésére.
2800 Tatabánya, Gál Ltp. 501.
http://humanvill.internettudakozo.hu

CNC CENTRUM" Gépgyártó és Szolgáltató KFT
Az alakuláskor úgy látszott, hogy az iparban nincs fizetôképes kereslet tömegével az új gépekre, azonban van igény a korszerű, kis ráforditással is megfelelô minôséget és termelékenységet biztosító hagyományos gépek felújítására, utólagos modernizálására. Ezen ok miatt társaságunk tevékenységének csak harmadát teszi ki a korszerű, fôleg a szerszámgyártásban jól használható marógépek gyártása. Ezek nagy tudású CNC berendezéssel vezérelt szerszámgépek, igény szerint mérôtapintóval és digitalizáló opcióval kiegészitve. Saját fejlesztésű és gyártású speciális gépeink az ipar számos területén megtalálhatók fémforgácsoláson kivül a műanyagipartól a csomagolástechnikáig.
2500 ESZTERGOM, Táti út 28.
http://www.cnc.ini.hu/


Esztergomi Szerszámgépgyár Kft.
Cégünk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. Tevékenységi körünkbe tartozik a szerszámgépgyártás, szerszámgépfelújitás, bérmunkaforgácsolás és szerkezethegesztés.
2500 Esztergom Táti út 28.
http://www.egomszer.huSPH Plusz Kft.
Cégünk 1997-ben alakult, tipikus családi vállalkozásként, két fõvel. Kezdetben a környezõ nagy ipari üzemek, illetve kisvállalkozások gépészeti, fõként hidraulikus, illetve pneumatikus problémáit orvosoltuk Lábatlanon és vonzáskörzetében. A hidraulikus rendszerek javítása megkövetelt egy bizonyos mértékû forgácsolási hátteret, melyet kezdetben bérmunkával biztosítottunk, azonban késõbb saját forgácsoló géppark létrehozásával kialakítottuk önálló forgácsoló üzemünket.
Cégünk fejlõdése során tevékenységi körünket – rövid idõn belül – a felmerülõ igények miatt egyedi géptervezéssel egészítettük ki. Létszámunk bõvítésével a környezõüzemek termelõ, feldolgozó gépeinek teljes körû gépészeti karbantartását, javítását is el tudjuk látni.
Családi vállalkozás révén kiemelten nagy figyelmet fordítunk vevõink megelégedettségére, melyet rendszeres megrendelõink névsora is bizonyít:
2500 Esztergom , Dobogókõi út 78.
http://www.sph.hu/


Komáromi Vasipari RT
Közel 50 év tapasztalatával rendelkezünk a következő területeken:
szállítószalagrendszerek,
acélszerkezetek,
szállítószalag görgők és alkatrészek,
faipari gépek és berendezések,
ventilátorok, porszűrő és porleválasztó berendezések,
egyéb gépipari alkatrészek tervezésében, gyártásában és szerelésében.
Tulajdonosi struktúra: 100%-ban magyar tulajdonos
2900 Komárom Marek József u. 7-9.

http://www.vasipar.hu

BENNING Kft
A BENNING Kft. 2001-óta önálló magyarországi cégként áll megrendelői rendelkezésére.
Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek
A távközlési áramellátó berendezések,
az ipari – erőművi áramellátó berendezések,
a szünetmentes áramellátás,
a targoncatöltő berendezések szervizelésében
2541 Lábatlan Rákóczi út 145
http://www.benning.hu


Endi Engineering Kft.
Cégünk 2001 óta foglalkozik célgépek gyártásával, melyek ma már Európa több országában is különböző ipari területeken is megtalálhatóak.
Fő profilunk a csomagolással, dobozolással és mindezek feliratozásával kapcsolatos berendezések fejlesztése, gyártása.
2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 154-156.
http://www.endi.huGlastronic Kft.
A GLASTRONIC Kft. 25 éves tapasztalatát felhasználva fejlett megoldásokat kínál az üvegipar részére, melyek megfelelnek a mai kor üvegfeldolgozási technológiájának. Akár egyetlen gépre, akár egy egész kulcsrakész feldolgozó üzemegységre van szüksége, megoldásaink kielégítenek minden igényt. Csapatunk elkötelezett a céljaink elérésében: a legfejlettebb technológiát és a leghatékonyabb szolgáltatásokat, legrugalmasabb kiszolgálást biztosítani a megrendelők maximális megelégedettsége érdekében.
2840 Oroszlány, Mester út. 4.
http://www.metallglas2000.hu


Fogaskerékgyár Kft
Tisztelt Érdeklődő! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket, a Fogaskerékgyár Kft-t. A vállalkozás 1992-ben alakult, jelenleg három magyar személy tulajdonában van. Fő profilunk hajtóművek tervezése, gyártása, javítása, hajtástechnikai elemek, fogazott alkatészek, forgácsolt és házjellegű alkatrészek, szivattyúk gyártása. Tatai gyártó üzemmel és budapesti mérnökirodával rendelkezünk, 1996-óta ISO 9002 2003-óta ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Beszállítói vagyunk szinte a teljes magyar iparnak:
cégügyek, műszaki kérdések, állás, gépkereskedelem
Gyártás, beszerzés
Cím : H-2890. Tata, Kocsi u. 1.
http://www.fogaskerekgyar.hu


Leier KFT
A Leier cégcsoport töretlen sikerét a Leier gyárakban és üzemekben alkalmazott magas színvonalú technológiának, a szakmai gárda és a vezetés felkészültségének és elkötelezettségének, valamint a folyamatos termékfejlesztéssel biztosított korszerű és magas minőségű termékeinek köszönheti. A cégcsoport üzemeit folyamatosan korszerűsíti, az elmúlt tíz év során, több mint 30 milliárd forintot költött magyarországi beruházásokra.
Gép-és Formagyártó Üzem
2941 Ács, Banai út
http://www.leier.hu/

Komárom megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Békés Megye


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Békés megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Békéscsaba (Megyei jogú)
  Battonya  Békés  Csorvás  Dévaványa  Elek  Füzesgyarmat  Gyomaendrőd
Gyula  Kőrösladány  Medgyesegyháza   Mezőberény  Mezőhegyes  Mezőkovácsháza
Orosháza   Sarkad   Szarvas   Szeghalom   Tótkomlós   Újkígyós   VésztőHangyási&Társa KFT
Cégünk 1986. óta mûködõ a mindenkori piaci igényeket szem elõtt tartó középvállalat. Tevékenységi körünk kiterjed a takarmánykeverõüzemi és terményszárító technológiák létesítésére valamint ezek kiegészítõ berendezéseinek gyártására. Kapcsolatunk kiterjed egyéb ipari termelõ tevékenységet folytató üzemekre is. Referenciáink az ország számos pontján megtalálhatóak, gépeink már bizonyítottak, több mint 20 éve megbízhatóan üzemelnek.
Iroda: 5600 Békéscsaba, Jókai u. 20.
Telephely:5630 Békés, VI. ker., Csatárkert, Maró
http://www.hangyasi.hu


Hydro-Hyper Kft. 
A „HYPER" Automatika Szerviz megalakulása 1982-ben ágazati majd leányvállalati formában, 20 fővel indult.
Az elképzelt tevékenységhez alakítottuk ki nevünket, emblémánkat, mely stílusosan egy átmenő dugattyús henger körvonalaiban helyezkedik el és tevékenységünk kezdőbetűiből áll.
 HYdraulikus
Pneumatikus
Elektromos
Rendszerek tervezése, gyártása, karbantartása.
A piaci igényeknek megfelelve az első 3-4 évben túlnyomó részt mechanikus vezérlésű gépeket, berendezéseket terveztünk, gyártottunk az édesipar, illetve a vegyipar részére. Például a, ,Négercsók" és a ,,Túró Rudi" gépsorok, hűtőalagutak, csokoládébevonók, valamint vegyipari flakontöltő és címkéző berendezéseket. 
5600 Békéscsaba, Bartók B. út 62/1. 
http://www.hyper.hu/hydro/


Kister-Gép
Kistermelők műszaki berendezéseinek tervezése, gyártása, forgalmazása.  
Cégünk 1982-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse a mezőgazdasági kistermelők munkáját. Fő profilunk liba illetve kacsa tömőgép gyártása, és az ehhez kapcsolódó gépek úgymint főzőüst – tömőalapanyag keverő – terménydaráló – kiöntő kádak előállítása. Emellett még foglalkozunk többfajta serleges felhordó szalag vonólánc – felhordó szalag serleg illetve különböző mezőgazdasági gépek adaptereinek gyártásával is.
Gépműhely:
5661 Újkígyós, Apponyi út 2.
http://kistergep.uw.hu/


Pneu-Hyper Kft. 
 Pneumatikus termékek
pneumatikus hengerek
vezérlő blokkok
egyedi célgépek
kompresszorházak gépi berendezéssel
léghálózatok
Kereskedelmi tevékenységünk
Szerződésben rögzített képviseletét látjuk el a Camozzi, Festo, SMC, NORGREN, Bosch Rexroth Pneumatika, Betta,  KAESER Kompresszor és az ASCO-JOUCOMATIC gyártmányokra.
5600 Békéscsaba, Bartók B. út 62/1. 
http://www.pneu-hyper.hu/


Mo-Mechatronika BT
Cégünk 2001-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenységünk a mérnöki szolgáltatás, tervezés, célgéptervezés, célgépgyártás. Cégünk alapításakor kitűzött piaci cél elsősorban a regionális, időszaki fejlesztési igények kielégítése volt. A régióban működő kis- és közepes vállalkozásokat éppúgy megcéloztuk, mint a multinacionális cégeket. Cégünk piaci térnyerése során bebizonyosodott, hogy a nagy cégek és a multinacionális cégek nagyobb felvevő piacai a külső fejlesztői kapacitásnak, így megbízásaink egyre nagyobb hányada származik tőlük. Cégünk fejlődése során és sikereink révén a regionalitást felváltotta az országos hatókör, hazánk más régióiban működő neves cégek váltak megrendelőinkké.
Székhely: 5600 Békéscsaba, Tó utca 16.
Telephely: 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 3.
http://www.mochnacs.hu/KERÁMIAGÉP Kft.
A békéscsabai Kerámiai Gépeket Gyártó és Forgalmazó Kft. közepes méretű gépgyártással foglalkozó elsősorban a Németországi piacra termelő cég.
A társaság története 1907-ig nyúlik vissza. Ekkor a Bohn-féle téglagyár gépkarbantartó műhelye volt, mely az 1950-es évek végére már a bánya- és építőanyag-ipar gépgyárává fejlődött és az egyész ország tégla- és cserépiparát látta el gépekkel; számos nagyberuházásban vett részt (Tata, Solymár, Bátaszék, Szentes, Békéscsaba - Jamina).
1970-es évektől a nemzetközi piacon is jelen vagyunk, kiterjedt exportkapcsolataink vannak EU tagországokkal (Németország, Ausztria, Dánia) és Svájccal.
A magyarországi gazdasági változások során 1994-ben magántulajdonba került a társaság.
H-5600 Békéscsaba, Fiumei út 5.
http://www.keramiagep.hu


Máté-Martenzit KFT
Cégünk alapvető tevékenysége a legkülönfélébb mezőgazdasági gépek gyorsan elhasználódó alkatrészeinek gyártása. A mezőgazdasági gépalkatrész gyártáson kívül feldolgozóipari technológiai alkatrészek készítésével, általános fémmegmunkálással, fémszerkezetek készítésével illetve homokszórással is foglalkozunk.
Társaságunk célja, hogy szakszerű mezőgazdasági munkavégzéshez kedvező áron, a kereslet ingadozásához rugalmasan alkalmazkodva, rövid teljesítési és szállítási határidőkkel gyártson és értékesítsen különféle alkatrészeket és gépeket
Székhely:
Békéscsaba, 5600, Dobozi út 68.
Telephely:
Békéscsaba, 5600, Szerdahelyi út 2/A
http://www.mate-martenzit.hu/kapcsolat.htmlOPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.
Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100 %-ban természetes személyek tulajdona. Tevékenységi körünk a mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártására és értékesítésére terjed ki. A társaságban több mint100 fő dolgozik. Dolgozóink több éves tapasztalattal rendelkeznek termékeink gyártásában és fejlesztésében. Elsősorban a napraforgó és a kukoricabetakarításához, az intenzív szántóföldi zöldség- és gyümölcstermesztéshez, a bioenergia hasznosításhoz, valamint a szénaféleségek és cséplési melléktermékek bálázásához gyártunk és fejlesztünk gépeket.
Fő gyártmánycsoportunk a napraforgó betakarító adapterek. Ezzel a termékünkkel a magyar piacot teljes mértékben uraljuk, ami termékeink minőségének, kiforrottságának köszönhető, de nagy hangsúlyt fektetünk a jó és gyors szervizelésre illetve a megbízható alkatrészellátásra is.
5630 Békés, Vésztői u. 1/1.
http://www.optigep.hu/


Napkerék KFT
GÉPIPARI ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA:
lánckerék és fogaskerék, tengely, ékszíjtárcsa gyártása
CÉLGÉP FEJLESZTÉS, GÉPKONSTRUKCIÓ:
csomagológép kiszolgáló gépek, dinnyeválogató gép, hagyma rosta. földtégla gyártó gépsor, szöghajtás
KERTÉSZETI GÉPEK:
talajmaró, bakháthúzó, dinnyeszedő szalag, répa eke, aprómagvas sorközművelő kultivátor, szedő gokart
TECHNOLÓGIAI SZERELÉS:
géptelepítés, üzemcsarnok építés, acélszerkezetek, nyílászárók
ANYAGMOZGATÓ GÉPKAPCSOLATOK:
szállítószalag, szállítócsiga, markolókanál, dobrosta, acél raklap, acéllemez konténer, göngyöleg acélból
GÉP SKANZEN, GÉPMÚZEUM:
gép rekonstrukció, muzeális gépek fölújítása, oldtimer renoválás, szerszámgép kereskedelem
5630 BÉKÉS KOSSUTH L. U. 38.
http://www.napkerek.fw.huHangyási&Társa KFT
Cégünk 1986. óta mûködõ a mindenkori piaci igényeket szem elõtt tartó középvállalat. Tevékenységi körünk kiterjed a takarmánykeverõüzemi és terményszárító technológiák létesítésére valamint ezek kiegészítõ berendezéseinek gyártására. Kapcsolatunk kiterjed egyéb ipari termelõ tevékenységet folytató üzemekre is. Referenciáink az ország számos pontján megtalálhatóak, gépeink már bizonyítottak, több mint 20 éve megbízhatóan üzemelnek.
Iroda: 5600 Békéscsaba, Jókai u. 20.
Telephely:5630 Békés, VI. ker., Csatárkert, Maró
http://www.hangyasi.huGyulai Vasipari KFT
Cégünk, amelyet 1952-ben alapítottak, 80 dolgozót foglalkoztat. A vas- és gépipari termékgyártás illetve a szürkevas öntvénygyártás területén tevékenykedünk és a következő lehetőségekkel rendelkezünk:Acélszerkezetek készítése
Gépek, gépalkatrészek gyártása
Szilárd tüzelésű fűtőberendezések gyártása (mobil kandallók)
 H-5700 Gyula, Dobozi út 42. Pf: 16.
http://www.gyulaivasipar.huLinamar Hungary Nyrt
A Linamar Hungary Nyrt. kanadai többségi tulajdonú vállalat gépgyártó divíziója az OROS Divízió a hazai, nyugat és kelet-európai és az észak-amerikai piacra fejleszt, állít elő és értékesít mezőgazdasági gépeket, részegységeket, kombájn adaptereket, építőipari gépeket.
A mezőgazdasági gépgyártás a Társaság orosházi telephelyén több, mint 50 éves múltra tekint vissza. Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert a vállalat már 1972-től gyártja. A gyártmányok köre a saját kutató és fejlesztő részlegnek, valamint a növekvő vevői igényeknek köszönhetően folyamatosan bővült: az orosházi telephelyen kombájn alkatrészek, törőegységek mellett napjainkban számos egyéb részegység gyártása is folyik.
5900 Orosháza Csorvási út 27.
http://oros.linamar.hu/


AKG Alföldi Kohászati és Gépipari ZRT
A technológiai tervezést 3D-s dermedés-szimulációs (SOLSTAR) szoftver segítségével végezzük. Az olvasztás 4,5 to/adag kapacitású elektromos ívkemencében, illetve 500 kg/tégely kapacitású indukciós kemencében történik.
Minden egyes adag kémiai összetételét vákuumspektrométerrel ellenõrizzük. A hidegen-kötõ furángyantás formázást mikroprocesszoros formázógép végzi. A magokat cold-box eljárással, félautomata maglövõgép gyártja. A szekrény nélküli öntést ütemvezérelt öntõsoron végzik. Az öntvénytisztítás szemcseszóró berendezésen történik. A tisztítás, kikészítés után minden öntvényt gáz/elektromos kemencében hõkezelünk.
Az öntöde megfelelõ minõségben képes gömbgrafit-, ötvözetlen-, gyengén ötvözött-, melegszilárd-, hõ- és korrózióálló anyagokból készült öntvények gyártására az MSZ, EN, ASTM , DIN , BS illetve a vevõ által igényelt szabványok szerint.
H-5900. Orosháza, Gyártelep u. 8.
http://www.akgrt.hu


NETPROG Bt.
- Cégünk vállalja csomagológép­ek, adagológép­ek, mérleg­ek, mérőberendezés­ek gyártását, egyedi gépek, tervezés­ét, legyártás­át, és minősítését.
-- adagológép­ek -- csomagológép­ek -- palackozó gép­ek -- mérleg­sorok -- Gépgyártás­ról bővebben
5900 Orosháza Aradi u. 43 sz.
http://www.netprog.hu


Kazép Abonyi KFT
Gyökereink az 50’-es évekig nyúlnak vissza, amikor kazánkovács mesterek 1951-ben megalakították az „Orosházi Kazánjavító és Általános Szerelőipari Szövetkezet” néven. A szövetkezet 1975-ben fuzionált a helyi Építő Szövetkezettel és így jött létre a Kazángyártó és Építő Ipari Szövetkezet ( Kazép ). Ebben az évben kezdtük el a melegvizes-, forró vizes- és gőzkazánok gyártását.
H-5900 Orosháza, Csorvási út 68.
 http://www.kazepkft.hu/
FÖLDTÉGLA Gépgyártó és Szolgáltató Bt.
A társaság fő tevékenysége az egyedi tervezésű földtégla présgépek gyártása és bérbeadása.
Nyugati alapokból kiinduló, 1994 óta folyamatosan fejlődő gyártási technológiánknak köszönhetően a világon egyedülálló , megbízható, mobil , mégis nagy teljesítményű gépet sikerült kifejlesztenünk, melyet elsősorban Ökofalvaknak, Önkormányzatoknak, Építési vállalkozóknak, bio-építőanyag gyártóknak ajánlunk.
H-5661 Újkígyós Széchenyi utca 60/1.
http://www.foldteglabt.hu/ Békés megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek