Budapest
 Az oldal további találatai:
Budapest orvosok-rendelők   Pest orvosok-rendelők   Szolnok orvosok-rendelők  
Heves orvosok-rendelők   Nógrád orvosok-rendelők

              
Válasszon megyét és keressen vagy regisztráljon oldalunkon!További információ a kapcsolatok menüben!

További ajánlatok  országosan!

AA-MED Orvosi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Az 1991-ben alapított AA-MED Orvosi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994 óta tevékenykedik Miskolcon a Semmelweis Kórházban.
3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11.
(Semmelweis Kórház területén)

http://www.aa-med.huBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház
Traumatológia

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház, Traumatológia.
Levélcím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.

http://www.c3.hu/~mitrau


Epi-derm lézer és bőrgyógyászat Miskolc
Esztétikai és bőrgyógyászati tevékenységeinkben a szaktudást és a korszerű technikát állítjuk a hozzánk bizalommal fordulók szolgálatába. A szőrtelenítés és bőrfiatalítás terén a lézeres és IPL alapú ELOS technológiát részesítjük előnyben. Magyarországon egyedül rendelkezünk a Syneron Galaxy készülékkel, mely komplex tudásának csak részleteit árulják más rendelések (Aurora vagy Polaris kezelések).
3530 Miskolc, Erzsébet tér 4.
Erzsébet Fürdõ - Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegõrzõ Központ

http://www.epi-derm.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Budapesti cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  kerületett!
I.ker   II.ker   III.ker   IV.ker   V.ker   VI.ker   VII.ker   VIII.ker
IX.ker   X.ker   XI.ker   XII.ker   XIII.ker   XIV.ker   XV.ker   XVI.ker
XVII.ker   XVIII.ker   XIX.ker   XX.ker   XXI.ker   XXII.ker   XXIII.kerGalbáts Plasztika
Sebészrendelőnk a legmagasabb szinvonalat képviseli mind az alkalmazott technikai eszközöket, mind munkatársaim szakmai hozzáértését illetően.
1015 Budapest Batthyány u. 3.
http://www.galbatsplasztika.hu


 3D Ultrahang Centrum
A vizsgálatokat dr. Csókási Zsolt végzi, aki radiológus szakorvos. 15 éves szakorvosi gyakorlattal rendelkezik, a tanulmányait hazai és külföldi egyetemeken végezte. 
1015 Budapest Batthyány u. 49.
http://www.3dultrahang.hu


Mediburg Klinika Kft.
A plasztikai sebészek legfelsõbb szakmai fóruma a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság /MPHEST/, melynek tagjai egyben az International Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery /IPRAS/ nevû nemzetközi szervezetnek is tagjai. Az MPHEST-en belül mûködik a magánpraxissal rendelkezõ plasztikai sebészek jelentõs részét tömörítõ Magánorvosi Szekció. Ne féljen részletesen érdeklõdni a mûtét körülményeirõl, az eljárás részleteirõl. Tájékozódjon a mûtét helyéül szolgáló rendelõ, klinika adottságairól, engedélyérõl.
1012 Budapest Lovas út 10.
http://www.mediburg.hu


OPS Egészségügyi Szolgáltató Bt.
Személyesen, képszerű élményt szerezve nyomon követheti gyermeke egészséges fejlődését. Az Accuvix 9000 real-time ultrahangkészülék, amely jelenleg a legkorszerűbb vizsgálati eszköz mindhárom dimenzióban, Budapesten kizárólag rendelőnkben működik.
1012 Budapest Várfok u. 15
http://www.ops-khp.hu


Dr Lányi Cecília bőrgyógyász kozmetológus
Kozmetológiai rendelőnk 1990 óta üzemel Budapesten, az I. kerület Várfok utca 14-ben. Fő profilunk kezdetben a vákumos zsírszívás volt, melyet 1995-ben a korszerűbb, kíméletesebb ultrahangos zsíroldás váltott fel. Ugyancsak 12 éve végzünk argon lézeres kezeléseket, és az utóbbi két évben rubin lézeres szőrtelenítéssel bővítettük tevékenységünket. Zsírleszívás: ultrahangos zsíroldás Argon lézer: Hajszálerek, értágulatok, tűzfoltok, éranyajegyek, kötőszöveti növedékek, ún. "bibircsókok", egyes szemölcsök eltávolítása, seprűvénák (pókhálószerű visszerek) kezelése, Keloidos hegek lapítása, rosacea (bórvirágos orr) karbantartása Rubin lézer: szőrtelenítés, tetoválások és öregségi májfoltok, napégés utáni szeplők eltüntetése Ráncfeltöltés: szájkontúr, ajakfeltöltés, száj körüli redők kisimítása
1012 Budapest Várfok utca 14 I.em.11.
http://www.lanyi.hu


Professio Magánklinika

Méltán szerepel a nevében a Professio név a világon számos helyen ismerik ezt a nevet. Próbálja ki ön is azt amit nyújtani tudunk!
1016 Budapest Krisztina Krt.79.
http://www.plasztika.com


Fővárosi Önkormányzat Budai Gyermekkórház - Rendelőintézet
A Budai Gyermekkórház integráns része nemcsak a fővárosi, hanem - számos vonatkozásban - az ország gyermek-egészségügyi
ellátásnak.
 1023 Budapest Bolyai u.5-9.
http://www.budaigyk.hu


Driss Plasztika
A szépség mindenkinek jár! Orvosaink széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek.
1025 Budapest Horvát utca 28.
http://www.drissplasztika.hu


ECHOS Kft
Orvosaink valamint szakdolgozóink gondoskodó figyelme garancia arra, hogy ügyfeleink magas színvonalú ellátásban részesüljenek. 
1024 Budapest Retek utca 5
http://www.echos.hu


 Dr Kertész Mária
A komplementer orvoslás szakorvosa vagyok: hagyományos tű- és modern lézer-akupunktúrával kezelek fül- és testpontokon. Ezt egyéb természetes gyógymódokkal egészítem ki: mint például homeopátia, moxa, köpöly, diétás tanácsadás. Ezen módszerekkel főleg funkcionális, lelki- ill. anyagcserezavaron alapuló elváltozások gyógyíthatóak. Igen jól befolyásolják a testsúlycsökkentést/fogyást - amely kalóriaszámolás ill. éhezés nélkül érhető el. Az elhízás különböző okokból eredhet, ezért csak a részletes állapotfelmérés utáni egyénre szabott kezelés lehet eredményes. A különböző mozgásszervi panaszok, izületi gyulladások, reumás fájdalmak nagyon jól reagálnak a fent említett kezelési módokra - még az olyan nagy fájdalmak - mint például az arcideg-zsába, a lumbago - az esetek nagy részében tünetmentessé tehetőek. Jól reagálnak az anyagcserezavarok is - mint a nem-inzulinos kettes tipusú vércukoremelkedéses betegségek, a női ill. férfi hormonális / klimaxos zavarok, az impotencia néhány típusa. Az emésztési zavarok többsége, az allergiás és asztmás tünetek is enyhíthetőek. ˇ Ezen természetes gyógymódok az immunredszert erősítik - így a daganatos betegek életminőségét is javítják. A szorongások, a foglalkozásból vagy családi környezetből eredő stressz vagy "pánik" szindrómák általában jól befolyásolhatóak. Akupunktúra, Természetgyógyászat, Homeopátia
1025 Budapest Törökvész út 87.
http://www.maganorvosok.hu


Visszér Klinika
Engedje meg,hogy pár szóban bemutassam a Visszér Klinikát.Rendelőnk egy visszerek kezelésére szakosodott magánrendelő mely 1997-ben jött létre és azóta áll a betegek rendelkezésére. A rendelőben recepció,váró,vizsgáló-kezelő,műtő és egy 2 ágyas pihenő található.
1022 Budapest Margit Krt.8-10 II/12.
http://www.viszerklinika.hu


 C-Medic magánklinika
Korunkban egyre nagyobb igényként jelentkezik, hogy a gyógyítás, az esztétikai szépítés, minél kevesebb idő alatt történjen. Senki sem akar kiesni hosszabb időre a munkájából, nem akar kórházba befeküdni a zsúfoltságtól, fertőzéstől való félelme miatt. Ezt az igényt szolgálja ki rendelőnk és sebészetünk számos betegség és esztétikai probléma ambuláns megoldásával, tehát a beavatkozás után rögtön vagy rövid idő elteltével otthonába távozhat a páciens. Korunkban egyre nagyobb igényként jelentkezik, hogy a gyógyítás, az esztétikai szépítés, minél kevesebb idő alatt történjen. Senki sem akar kiesni hosszabb időre a munkájából, nem akar kórházba befeküdni a zsúfoltságtól, fertőzéstől való félelme miatt. Ezt az igényt szolgálja ki rendelőnk és sebészetünk számos betegség és esztétikai probléma ambuláns megoldásával, tehát a beavatkozás után rögtön vagy rövid idő elteltével otthonába távozhat a páciens. Bizonyos beavatkozások csak kórházi körülmények között végezhetők. Sebészetünk kórházi háttérrel is rendelkezik. Kórházban történő műtétek közül többek között a laparoscopiás / néhány kis metszésen keresztül történő/ epeműtétet emelnénk ki, mellyel betegeink segítségére lehetünk. Ez egy olyan új technika , amely a minimális sebzésnek köszönhetően fájdalommal alig járó gyors felépülést, munkába kerülést biztosít.
1027 Budapest II.ker. Szász Károly utca.4.
http://www.c-medic.hu


VENTIV HEALTH MAGYARORSZÁG Kft.
Ventiv Health Magyarország Kft. a new york-i NASDAQ tőzsdén jegyzett Ventiv Health, Inc. angol cégének magyaroszági leányvállalataként 1995. óta nyújt személyzeti, értékesítési, marketing és tudományos megoldásokat elsősorban gyógyszeripari és egészségügyi vállalatok részére.
1027 Budapest Horvát u. 14-24.
http://www.ventiv.hu


Dombrády Optikai Kft.
Cégünk optikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. További részletesebb információért kérjük keresse fel weboldalunkat!
1021 Budapest Hûvösvölgyi út 138.
http://www.dombrady.hu


4D-Genesis Kft.
Otthonos környezetben szeretettel várjuk a kismamákat és családjukat! Rendelőnk a Budagyöngye bevásárlóközponttól 2 percre található. Ingyenes parkolási lehetőség. Visszatérő vendégeinknek kedvezményt biztosítunk!
1026 Budapest Lotz Károly u. 14.
http://www.4dgenesis.hu


UVEK Kft. Ultrahangvezérelt Vese - és Epekőzúzás Kft.
Az Ultrahangvezérelt Vese- Epekőzúzás (UVEK) Kft. 1989. szeptember 25-én alakult magán és jogi személyek részvételével. Az első, mind vese-, mind epekőzúzásra alkalmas mobil berendezést 1991-ben állítottuk üzembe és azóta folyamatosan korszerűsödő és bővülő gépparkkal mára az ország közel harminc egészségügyi intézményében végzünk kezeléseket. Berendezéseinket előre meghatározott menetrend szerint légrugózással ellátott zárt teherautóinkkal szállítjuk a kezelések helyszínére. A kezeléseket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár megtéríti a társadalombiztosítással rendelkező betegeknek. A kezelések túlnyomó többségét a vese-, veseútkövek zúzással történő eltávolítása képezi, de egyre gyakoribb az epe-, epeútkövek esetében a hasonló eljárással végzett beavatkozás is. 1999. szeptembere óta rendelkezünk auditált minőségirányítási rendszerrel. Jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint működünk és 2011. október 30-ig érvényes tanúsítással rendelkezünk.
1027 Budapest Horvát u. 14-24.
http://www.uvek.hu


  Oxivit Egészégügyi Szolgáltató és Ellátó Kft.
Az Oxivit Kft. 1990. januárjában kezdte meg működését, az alapítást Dr. László Gyula és néhány orvos kollégája határozta el és valósította meg. Szakrendeléseinken kiváló szakembereink a legkorszerűbb eljárásokat és technikát alkalmazva kezelik a pácienseinket és e mellett tudományos munkára és kutatásra is hangsúlyt fektetnek. Testreszabott ellátással, egészségszűrési programokkal, ingyenes szűrésekkel, konzultációkkal, prevenciós akciókkal igyekszünk felhívni a megelőzés fontosságára betegeink figyelmét. Budán több helyszínen és Szegeden működtetünk exkluzív szakorvosi rendelőket, melyekben a privát körülmények között megvalósítható gyakorlatilag összes szakterület képviselteti magát. Foglalkozás-egészségügyi szolgálatunk jelenleg több mint 500 szerződött céges és intézményi partner, illetve több tízezer munkavállaló ellátását biztosítja. Ország szerte 60 helyszínen, illetve Budapesten a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központban és a Westend City Center üzletközpontokban alakítottunk ki foglalkozás-egészségügyi rendelőket. Cégünk látja el a két bevásárlóközpont elsősegélynyújtási ügyeletét is. Cukorbetegség szövődményeivel foglalkozó szakrendelésünk alapítása Dr. László Gyula nevéhez fűződik. Ambulanciánkon a lábszövődményeket, ortopédiai problémákat és a szemészeti szövődményeket kezeljük a legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás módszerekkel. Diabétesz-láb szakrendelésünket – mint hiánypótló tevékenységet - az Országos Egészségbiztosítási Pénztár befogadta és finanszírozza. A vizsgálatok nagy részét térítésmentesen végezzük. Orvoscsoportunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatók között elsőként felelt meg az ISO 9001-2000-es szabványnak a GüteCert Zertifizierungsgellschaft Gmbh. által végzett külső audit alapján. Az Oxivit Orvoscsoport menedzsmentje: Az Oxivit Kft. ügyvezető igazgatója Dr. Sonkodi Balázs, Amerikai Egyesült Államokban végzett orvos, közgazdász. Foglalkozás-egészségügyi szolgálat működését Dr. László Gyula sebész, traumatológus, oxiológus főorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos és Dr. Orosz Márta foglalkozás-egészségügyi főorvos irányítja, Várkonyi Vilmosné foglalkozás-egészségügyi főnővér a részleg koordinációs és felügyeleti feladatait látja el. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az Oxivit Orvoscsoport közel 100 orvosnak és 30 fős kisegítő személyzetnek nyújt álláslehetőséget. Kiváló munkatársainkkal sikerült érvényesíteni azt az elvet, hogy az Oxivit Kft. szolgáltatásait a megbízhatóság, az elvárásokhoz és feladatokhoz történő rugalmas alkalmazkodás, a Megbízóval kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozása jellemezze!
1027: Budapest Bem József u. 7.
http://www.oxivit.hu


  Kor Kontroll Kft.
A Kor Kontroll Kft. 2003-ban alakult kifejezetten azzal a céllal, hogy Magyarországon is hozzáférhetővé tegye a nyugaton Anti-Aging Medicina néven közismert, a korai öregedést megelőző egészségvédő programokat és technikákat.
1026 Budapest Gábor Áron u. 55.
http://www.korkontroll.hu


Rózsadomb Medical Center
Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. Vezető orvosaink több mint 3 évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvosszakmai irányokban.
1025 Budapest Törökvész u. 87-91.
http://www.r-medical.hu


MediCredit Zrt. - Egészségügyi Hitelek
1022 Budapest Bég u. 3-5
http://www.medicredit.hu


Súlypont Ízületklinika
A Súlypont Ízületklinika valamennyi ízületstatikai programjának alapvető célja, hogy tartósan megszüntesse az Ön ízületi bántalmainak kiváltó okait, és segítsen abban, hogy Ön egész életében szabadon, fájdalommentesen tudjon ülni, állni és mozogni. A Súlypont Ízületklinika az alábbi, ízületekkel kapcsolatos problémák megoldására specializálódott: Krónikus ízületi fájdalom: Nyak, hát, derék , csípő, térd, boka, talp, lábfejek, lábujjak, könyök, csukló, kézujjak, állkapocs, stb. Ízületi gyulladások: Arthritis, lumbágó, Achilles-ín, ínhüvely (pl.:teniszkönyök), csonthártya Ízületi kopás, meszesedés Idegbecsípődések: ísiász Porckorongsérvek Csontritkulás Testtartási rendellenességek/esztétikai hibák: Púpos nyak és hát, a gerincoszlop eltérései, O-lábak, X-lábak, bokasüllyedés (lúdtalp), hibás testtartással összefüggő fejfájások, fájdalom miatti álmatlanság, stb. Műtétet/Balesetet követő rehabilitáció A teljesítőképesség fokozása A háttérben meglévő tudományos eredmények és a tapasztalat azt szolgálják, hogy alapvetően korrigálni lehessen az éveken át fennálló hibás testtartást és annak következményeit, helyreálljon a teljesértékű, fájdalommentes ízületi működés. Azt tanácsoljuk, minél hamarabb hívjon minket, és egyeztessen időpontot ingyenes ízületstatikai állapotfelmérés céljából.
1027 Budapest Frankel Leó utca 9.Mfsz.28.
http://www.sulypont.hu


 Optik-Med Lézerklinika
Az orvostudomány által napjainkban világszerte a legkorszerűbb eljárásnak tartott "sasszem-lézerkezelést" szeretnénk Önnek bemutatni. Munkánk, tapasztalatunk elismerése, hogy hazánkban már ötödik éve a legtöbb páciens az Optik-Med lézerkezelést választja.
1035 Budapes Bécsi út 183.
http://www.optik-med.hu


  Dolomit-Med Egészségügyi Bt.
A Dolomit-Med Egészségügyi Bt. 1994-ben alakult 2 orvos családi vállalkozásaként. Fő profilja foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás (FESZ) nyújtása. A két orvos tíz szakvizsgával rendelkezik. A FESZ vezetője dr. Fogl Magdolna aki belgyógyászat, tüdőgyógyászat, foglalkozás-egészségügyi, háziorvostani szakvizsgával rendelkezik. A vezető orvoson kívül hat orvos (szakorvosok, ill. szakvizsgára készülők) teszi biztonságossá a napi folyamatos ellátást. A munkaalkalmassági vizsgálatokat a Bp. III. ker. Kolosy tér 1/b sz. alatt található (közel 200 m2-en) rendelőinkben végezzük, amelyek mind kényelmi, mind szakmai vonatkozásban a legkényesebb igényeket is kielégítik (légkondicionált rendelők, 20 férőhelyes váró, nővérpult, központi számítógép, digitális adatrögzítő és kezelőrendszer, rádiótelefonok segítik munkánkat). Négy rendelőben több alapszakmában végezzük tevékenységünket (belgyógyászat, tüdőgyógyászat, gyermekgyógyászat, sebészet, angiológia - vénás betegségek injekciós kezelése -,fül-,orr-, gégészet, reumatológia, ortopédia, bőrgyógyászat, urológia). Rendszeres kapcsolatot tartunk az ÁNTSZ-szel, naprakészen elkészítjük a jelentéseket, valamint a cégre háruló adminisztratív teendőket. A Dolomit-Med Egészségügyi Bt. a megrendelő kívánságának messzemenő figyelembevételével egyezteti a szűrővizsgálatok időpontját, a vizsgálatok ütemezését. Munkatársunk elvégzi az előírt üzemi (munkahelyi) szemlét, kiállítja a kötelező jegyzőkönyvet, kockázatbecslést, valamint a FESZ.-szel kapcsolatos összes adminisztratív teendőket. Sürgősségi betegellátó gépkocsival is rendelkezünk (teljes felszereléssel: EKG, defibrillátor, újraélesztéshez szükséges eszközök, stb.), mellyel az akut eseteket látjuk el).
1032 Budapest III. ker. Kolosy tér 1/b.
http://www.dolomit-med.hu


Bársony Bőrgyógyászati Klinika
Klinikánkon már harmadik éve, több ezer kezelés tapasztalatának birtokában végezzük a lézerkezeléseket. Négy korszerű lézerünkel a hét minden napján végzünk szőrtelenítést,éreredetű elváltozások megszüntetését(viszerek,seprűvénák, egyéb értágulatok),a bőr felszinén lévő elszineződések eltüntetését(májfolt,öregségi barna folt stb.)valamint ránctalanítást,bőrfiatalítást hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül.
1032 Budapest Bécsi út 195.
http://www.barsony.hu


Synexus Magyarország Kft.
Cégünk egészségügy, fül-orr-gégészet,klinika, kutatás, belgyógyászattal foglalkozik.
1036 Budapest Bécsi út 61.
http://www.synexus.hu


Egészség-Sziget Alapítvány
Az Egészségsziget célja: az élet minden területének összefogása, segítése. Az emberi kiteljesedés támogató közegének megteremtése. Egyediségünk és szépségünk megélése, külső és belső gazdagságunk felfedezése. A gyógyítás minden erőnk - a létezés, a tudás, az érzés és a megértés erőinek - egyesítése.
1047 Budapest Dohány u.16-18
http://www.egeszsegsziget.hu


Felcser Bt.
Felcser Bt, magánrendelő, edzőterem...Nálunk mindent megtalál egy ehylen, ami az egészségéhez kell! Keresse munkatársainkat bizalommal!
1045 Budapest Jókai Út 1.
http://www.felcserbt.hu/edzoterem.html


Reu-medic Egészségügyi és Humán Szolgáltató Központ
Mozgásszervi betegek és mozgásszervi betegségek lelki hátterének gyógyítása. 
1056 Budapest Nyáry Pál u. 9. 2. em. 1/b.
http://www.reumedic.hu


Dr. Rose Medical Center
A gyógyászat szolgálat és szolgáltatás. Ön mégsem ezt tapasztalja? A Dr. Rose Klinika Magyarországon egyedülálló kezdeményezés: ötvözi egy jól felszerelt állami kórház és egy páciens- és szolgáltatásközpontú magánpraxis minden előnyét.
1051 Budapest ROOSEVELT TÉR 7-8.
http://www.drrose.hu


Best 1993 Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 55. I./1.
http://www.naturport.eu


 Broadway Klinika
A Broadway Klinika Budapest Szívében a VI. Kerületben található,közvetlenül az Operettszínház szomszédságában. Fő tevékenységünk a piaci igényeknek megfelelő magas színvonalú járóbetegellátás, menedzserszűrés és munkaegészségügyi szolgáltatás biztosítása azon partnereink számára,akik számára fontos a megbízhatóság pontosság és kényelem.
1065 Budapest Nagymező u.21.
http://www.broadwayklinika.hu


Medergo Vasút-egészségügyi Szolgáltató Kft.
A MEDERGO Vasút-egészségügyi Szolgáltató Kft-t 1993-ban tizennégy, egyenként több évtizedes üzem- és háziorvosi múlttal bíró kolléga azon vágya hozta létre, hogy összehangoltan folytathassák mindennapi tevékenységüket. Cégünk töretlen üzleti sikere többek között köszönhetõ az õ megbízható, pontos munkájuknak, szakmai elismertségüknek és folytonos fejlõdni tudásuknak. Amit kínálunk: nagy szakmai tapasztalattal bíró orvosi gárda és szakképzett asszisztensek a haszon-orientáltságú nagy cégekkel szemben emberséges légkör, korrekt árak jól bevált mûszeres és laborvizsgálati háttér könnyû megközelíthetõség (rendelõink a belváros szívétõl a volt MÁV Rendelõintézeten keresztül a peremkerületeken át a fõváros számos pontján megtalálhatóak, valamint Vácott és Dunakeszin is dolgozik kollégánk) Szolgáltatásainkból háziorvosi ellátás, területi ellátási kötelezettség nélkül munkaköri alkalmassági vizsgálat idõszakos alkalmassági vizsgálatok hivatásos gépjármûvezetõk (eü. alkalmasság 2. csoport) elõzetes és idõszakos egészségi alkalmassági vizsgálata úrvezetõ gépjármûvezetõk (eü. alkalmasság 1. csoport) elõzetes és idõszakos egészségi alkalmassági vizsgálata alkalmassági vizsgálat fegyvertartáshoz, vízi jártassági engedélyhez egészségi alkalmassági vizsgálat egészségügyi tevékenység végzéséhez munkavállalók munkakörülményeinek felmérése, különös tekintettel a képernyõs munkahelyekre
1062 Budapest Podmaniczky u. 111.
http://www.medergo.extra.hu


Sanitas magánklinika- Dr. Szerdahelyi Beáta
1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvostudományi karán SUMMA CUM LAUDE minősítéssel. 1987-ig felnőttbőrgyógyászként, majd több éves korházi gyakorlat után két budapesti kerületet ellátva gyermekbőrgyógyászként is dolgozom évi közel 9000-es betegforgalommal. Számos újságcikk, rádió és tv adásban volt alkalmam témaköröket publikálni. Munkámat elismerve 1997-ben és 2002-ben orvosi kitüntetésben részesültem. 1990-ben indítottam el első magánrendelésemet, amit jelenleg is a Sanitas magánklinikán végzek. Az általános bőrgyógyászati diagnosztika mellett, az egyes szakterületek vizsgái után allergológiai tesztelésekkel, ráncfeltöltéssel, és lasersebészettel / zavaró növedékek, szemölcsök eltávolítása, benőtt köröm kezelése, anyajegyek eltávolítása részletes vizsgálat után szövettani elenzéssel, valamint laseres szőrtelenítéssel / is foglalkozom.
1067 Budapest Eötvös u. 29.
http://www.drszerdahelyi.hu


  Dr Dávid György
Engedjék meg,hogy bemutassam a tevékenységemet mely hivatásom,hobbim és szerelmem az Önök szolgálatában. Plasztikai-esztétikai sebészet: Szemhéj-,fül-,orrplasztika Homlok-.arc-,nyakplasztika Ránc-,ajakplasztika Comb-,karplasztika Hasplasztika Emlőműtétek:kissebbítés,nagyobbítás felvarrás Zsírleszívás Lézeres műtétek:benőtt köröm,anyajegy-eltávolítás Sebészet Kozmetikai visszérsebészet Sérv-,aranyérsebészet Proctológia,rákszűrés Endoszkópia Gyomortükrözés,Vastagbéltükrözés.
1065 Budapest Nagymező u.21.I.em.24.
http://www.maganorvosok.hu/drdavidgyorgy


Kukker OPTIKA
Ingyenes látásvizsgálat szemüveg vagy kontaktlencse rendelése esetén. Bővebb információért kérjük keresse fel honlapunkat.
1077 Budapest Wesselényi u.71.
http://www.kukkeroptika.hu


Dr. Nagy Mária Bőrgyógyász
Dr. Nagy Mária bőrgyógyász, kozmetológus, plasztikai Sebész főorvosnő.
1076 Budapest Károly krt. 11.
http://www.kozeppontban.hu/drnagymaria

4DD MED 2004 Kft. - 4D Ultrahang Rendelő
Cégünk 4D magzati ultrahangvizsgálattal foglalkozik. További információ a weboldalunkon található.
1085 Budapest Baross u. 44 sz
http://www.4dultrahang.com


Beam Ecto Derma Polyklinika Kft.
At Ecto Derma Polyklinika Oktatási,Gyógyítási és Tudományos Központ Jelenlegi helyén 1998 óta működik. Kiemelt feladatának tekinti az új és hatékony orvosi eljárások tudományos vizsgálatát,gyakorlati bevezetését,alkalmazását és ezek oktatását. A Polyklinika országos szinten vezető szerepet játszik az orvosi lézeres eljárások oktatásában,tudományos vizsgálatában,alkalmazásában.
1085 Budapest József Krt.37.
http://www.ectoderma.hu


PentaCore Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Magyarországon egyedülálló, ügyfélcentrikus szolgáltató laboratórium , amely aktívan hozzájárulhat az egészségtudatos társadalom fejlődéséhez. Laboratóriumunk Budapesten, a Semmelweis Egyetem I.sz Belgyógyászati Klinikáján érhető el. Laboratóriumi diagnosztikai szolgátatásunkat bárki szabadon igénybe veheti, a vizsgálatok elvégzése előtt előzetes orvosi beutaló ajánlott, de nem szükséges. Laboratóriumunk jelenleg több mint kettőszáz klinikai paraméter meghatározását tudja vállalni a beküldött vagy a helyszínen vett biológiai mintából.
1083 Budapest Korányi Sándor u. 2/a
http://www.pentacorelab.hu


Viola Kardiológia
Magas színvonalú, betegközpontú szakorvosi ellátás, kellemes, nyugodt környezetben.
1094 Budapest Viola utca 50
http://www.violakardiologia.hu


   A Boldog Születésért Alapítvány
Az Alapítványt 1994-ben magánszemélyek alapították, a "mama- és baba-barát", illetve a családközpontú szülészeti ellátás személyi, és tárgyi feltételeinek megteremtésére.
1096 Budapest Nagyvárad tér 1.
http://www.boldogszuletesert.hu


 AAA KLINIKÁK Dent Kft.
Teljeskörű fogászati ellátás, hétvégi fogászati ügyellettel.
1095 Budapest Tűzoltó utca 70. fszt.
http://www.fogorvosi-rendelo.hu


ICA Orvos Természetgyógyász és Szépségszalon
Magas színvonalú, kellemes nyugodt környezetben, várjuk gyógyulni, szépülni és relaxálni vágyó vendégeinket.
1092 Budapest Bakáts tér 2.
http://www.icaszalon.huDerma-Med Kft.
Dr. Duray Éva bőrgyógyász-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok. Rövid szakmai önéletrajz: 1986-ban végeztem a SOTE-n, 1990-ben szereztem bőr-nemigyógyász szakorvosi képesítést. Az általános orvosi diploma megszerzését követően 1992-ig az Országos Bőr-Nemikórtani Intézetnél voltam tudományos munkatárs. Feladataim közé tartozott pl.: Speciális Ambulancia klinikai vezetése, HIV fertőzöttek illetve veszélyeztetett egyének szűrése és klinikai követése, fekvő- és járóbeteg ellátás, medikus oktatás, szakorvos továbbképzés. A holland kormány által felajánlott szakmai ösztöndíj keretében 1991-ben 7 hónapot Amszterdambam töltöttem. A TEMPUS Cortex program ösztöndíjasaként később Heidelbergben, a Ruprecht Karls Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján folytattam postgraduális tanulmányokat. 1992 óta folytatok bőr- és nemigyógyászati magánpraxist, emellett felkért előadóként rendszeresen részt veszek a háziorvosok, gyermekorvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók posztgraduális képzésében. Rendszeresen publikálok egészségügyi szaklapokban illetve a különböző felkéréseknek eleget téve szereplek a médiában. Magánrendelőm 10 éve várja szépülni és gyógyulni vágyókat.
1113 Budapest Bartók B.u.96. mf.3.
http://www.dermamed.hu


 Dévai Intézet
A Dévai Klinika Ambuláns Nőgyógyászati Centrum jól megközelíthető helyen, kellemes környezetben várja pácienseit. Az intézet fő profilját a meddőségi kezelések adják, de a "hagyományos" szülészet-nőgyógyászat szolgáltatásai is megtalálhatóak. Az embriológiai laboratóriumban a lombikbébi-kezelésekhez szükséges valamennyi korszerű technika rendelkezésre áll, az ambuláns műtőhöz a páciensek pihenését, műtét utáni megfigyelését szolgáló kórterem csatlakozik.
1112 Budapest Törökbálinti út 56.
http://www.devaiintezet.hu


OPTI-FREE EXPRESS
Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.
1117 Budapest Irinyi József utca 4-20.
http://www.systane.hu
http:// www.alcon.com


Mensmentis Egészségcentrum Kft.
Menstruációs zavarok kivizsgálása, PCOS, hormonális zavarok kivizsgálása, kezelése : első konzultáció: állapotfelmérés, belgyógyászati vizsgálat nőgyógyászati vizsgálat + hüvelyi UH labor (hormoncsomag és terheléses vércukor, inzulinmérés) dietetikus tanácsadás VAGY autogén tréning első alkalom (választható) belgyógyász kontroll: leletmegbeszélés és kezelési javaslat Meddőség kivizsgálása: - első konzultáció: állapotfelmérés, UH nőgyógyászati vizsgálat, cytologia, férj genitális vizsgálata - ciklus 2-4.napja között labor (hormoncsomag, vérkép) - ciklus középidőben UH vizsgálat és PCT teszt - ciklus 22-24.napja között UH vizsgálat, vérvétel, férj otthonról hozott anyagának vizsgálata - HyCoSy vizsgálat (ultrahangos petevezeték-átjárhatósági) - kezelés megbeszélés További részletek a weboldalon!
1114 Budapest Bartók Béla u. 53 fszt.4.
http://www.mensmentis.hu


Meditrex Kft.
Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.
1115 Budapest Bartók Béla út 115.
http://www.meditrex.hu


Kelen Kórház Kft.
Magasfokú egészségügyi ellátásra törekszünk az egészség megóvása érdekében.
1119 Budapest Thán Károly utca 20.
http://www.kelen.hu


Sikos Orvosegészségügyi Kft.
A Sikos Esztétikai,Plasztikai Sebészet 1992 óta áll a kedves paciensek szolgálatára. Esztétikai plasztikai sebészeti műtétekkel foglalkoznak.Kiemelt tevékenység a hajátültetés.
1113 Budapest Edömér u.6.
http://www.sikos.hu


AESTHETIC Plasztikai Sebészet
A plasztikai sebészet kórházi környezetben, annak minden előnyével együtt, de magánklinikai színvonalon kialakított
 részlegben végzi tevékenységét. A műtétek hátterében egy egész kórház infrastruktutája áll, a lehető legbiztonságosabbá
téve a beavatkozásokat. További részletekért klikkeljen webcímünkre!
1125 Budapest Nógrádi u. 4.
http://www.aesthetic.hu


Dr Pap Péter plasztikai sebész
Külső megjelenésünk alapvetően befolyásolja hangulatunkat és önbizalmunkat. Az esztétikai sebészet feladata, hogy ezektől a problémáktól megszabadítsa a pácienseket, nevezetesen sebészeti eljárásokkal korrigálja az egyes testrészek alőnytelen formáját vagy működését. Ezek a kisebb vagy nagyobb eltérések lehetnek veleszületettek, de kialakulhatnak az életkor előrehaladtával vagy megjelenhetnek terhességet, szoptatást követően. Balesetek, betegségek, fejlődési rendellenességek következtében kialakult elváltozásokon is gyakran plasztikai sebészeti beavatkozásokkal lehet lényegesen javítani. Ezek a műtétek legtöbször ambulanter vagy egy éjszakás bentfekvéssel elvégezhetők,a páciensek számára csekély megterheléssel, kevés kellemetlenséggel járnak.
1125 Budapest Virányos út 23/d.
http://www.pap-plasztika.huAdler-Med Plasztikai Sebészet
Az Adler-Med Plasztikai Sebészet esztétikai és plasztikai sebészeti beavatkozásokkal foglalkozik.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
http://www.adler-med.hu


 Optimum Látásjavító Lézerközpont
Az Optimum Látásjavító Lézerközpont több mint egy szemészet! Intézetünkben a lézeres látásjavító beavatkozások teljes palettája megtalálható. A legelterjedtebb szemészeti beavatkozások mellett a legújabb, teljesen egyedi és egyénre szabott kezelési lehetőséget kínáló Zyoptix lézeres beavatkozás is elérhető.
1124 Budapest Fodor u.77.
http://www.optimuminfo.hu


Virányos Klinika
Klinikánk teljeskörű szakorvosi ellátást nyújt, a gyógyítás hagyományos elvei szerint. Sebészeti szakrendelések: Plasztikai és esztétikai sebészet Lézersebészet,érsebészet Krónikus viszér-insufficientia Orthabep sebészet,kézsebészet Proctológia(aranyér-kezelés) Gyermeksebészet Allergiológia. Bőrgyógyászat,oncodermatológia,kozmetológia Gyermekgyógyászati szakrendelések Egészségmegőrző program Nemigyógyászat,STD Belgyógyászat Nőgyógyászat,nőgyógyászati endocrinológia és oncológia Orthopedia,sportorvosi szakrendelés Rheumatológia,fizikoterápia Pszichiátriai szakrendelés Genetikai tanácsadás Fül-orr-gégészet Szemészet Urológia
1125 Budapest Virányos út 23/D
http://www.viranyosklinika.hu


Lézermed-Euromedica
AKCIÓ: VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS NAGY FELÜLETRE! A Lézermed francia-magyar esztétikai lézerklinika 1998 óta működik a legújabb lézertechnikák és kezelések alkalmazásával. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat a legújabb technikai vívmányok alkalmazásával és szakorvosaink állandó továbbképzésével. Orvosi lézerek forgalmazásában és terjesztésében is részt veszünk.
1126 Budapest Böszörményi út 13-15/28.
http://www.maganorvosok.hu/euromedica


Budai Egészségközpont
A Budai Egészségközpont elsősorban saját partnerkapcsolati rendszerén keresztül nyújt járóbeteg ellátás formájában szolgáltatásokat.
1126 Budapest Nagy Jenő u. 8.
http://www.bhc.hu


Istenhegyi Preventív Klinika
Klinikánk működését 1999-ben kezdte meg és mára az egyik legnagyobb magánegészségügyi intézményévé vált. A szakrendelők két épületben találhatók,mintegy 1200m2 területen helyezkednek el. A központi őrzött parkoló biztonságot és kényelmet nyújt.A klinika megközelítése mind tömegközlekedéssel mind autóval egyszerű.
1125 Budapest Istenhegyi u.31/b
http://www.ihklinika.hu


InTeRakO Dentalcoop Rt.
Cégünk a fogászat területén tevékenykedik 7 rendelővel.
1121 Budapest Zugligeti út 60.
http://www.dentalcoop.hu


Meliton 2000 Kft.
A Meliton 2000 Kft. 1997 óra működik. Cégünk fő tevékenységként üzemorvosi, foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújt. A szerződött cégek számára orvosaink az egészségügyi szűrővizsgálatok "menedzserszűrés" mellet ultrahang-diagnosztikát is végeznek.
1125 Budapest Kékgolyó utca 2./b
http://www.meliton.hu


Egészség + Gyógyulás Rendelő
Dr. WANG WEI DI és Dr. ZHAO YU HUA 30 éve foglalkoznak akupuntúrával, és 16 éve gyógyítanak Magyarországon.
 A kínai orvosi egyetemeken ez kötelező tantárgy, de családi hagyomány is van a háttérben. Dr Wang Wei Di édesapja ugyanis az akupunktúra professzora. Tőle mindketten sokat tanultak. Rendelőnkben a beteg kikérdezése és vizsgálata után a számára legmegfelelőbb kínai gyógymódot alkalmazzuk: akupunktúra, köpölyözés, moxaterápia, masszázs, kínai gyógynövények vagy ezek kombinációja. Mindezek serkentik és normalizálják a szervezet energiaáramlását, helyreállítják a rendellenesen működő élettani funkciókat. A hagyományos kínai orvoslás olyan szelíd gyógymód, amely a betegségek gyógyítására és fájdalomcsillapítására semmilyen káros anyagot nem használ. Az akupunktúra ötezer éves tudomány, amelyet a gyakorlat igazolt. A gyógyítás nem a beteg szervre, hanem az egész testre koncentrál. A szervezetben található 14 rendszert a 600 - 700 akupunktúrás pont segítségével összekapcsolja. A beteg szerveket ezeken keresztül kezeli. Egy pontnak a szúrás mélységének megfelelően több funkciója van. Például emelni és csökkenteni is lehet a vérnyomást, mint ahogy ugyanazon a ponton kezeljük a féktelen étvágyat és az étvágytalanságot is.
 Nagyon fontos, hogy ennek a gyógymódnak nincs mellékhatása és erősíti az immunrendszert.
1136 Budapest Hegedűs Gy. u. 17. fsz. 1.
http://www.kinaigyogyaszat.hu


Körúti Orvosi és Esztétikai Centrum
Orvosi és Esztétikai Centrumunk elegáns környezetben várja a gyógyulni illetve szépülni vágyókat. Általános,gyermek- és esztétikai bőrgyógyászat, plasztikai és lézer sebészet, STD és HPV centrum, nőgyógyászat, urologia.
1137 Budapest Szent István krt.24. II em.7.
http://www.korutiorvosicentrum.huVitalcenter
A tizenkét éve sikeresen működő VitalCenter különféle egészségügyi szolgáltatásokat nyújt,
de fő profilja a nagyon magas színvonalú és amellett teljes körű fogászati ellátás.
1138 Budapest Danubius Health Spa Resort Margitsziget
http://www.vitalcenter.hu


Dr. Sas György Plasztikai Sebész
Klinikánkon plasztikai műtétekkel foglalkozunk. A plasztikai sebészet esztétikai és rekonstrukciós területét egyaránt műveljük. 
1133 Budapest Hegedűs Gyula u. 44/B
http://www.drsas.hu


   Rozsos Tamás Plasztikai Sebész
Égési felületek, esztétikai változtatások műtéti kezelése. 
1136 Budapest Raoul Wallenberg u. 5/1/1.
http://www.drrozsos.hu


SÜMEGHI ORVOSI KLINIKA
Klinikánk belgyógyászati, nőgyógyászati ellátással foglalkozik.
1137 Budapest Pozsonyi út 14
http://www.sumeghi.hu


Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.
A plasztikai sebészetnek két fő tevékenységi köre létezik, az egyik a helyreállító sebészet, a másik az esztétikai vagy szépészeti sebészet. A kétféle sebészet számos ponton találkozik, de a páciensek alapvetően eltérőek. Az esztétikai vagy szépészeti műtétek körébe olyan beavatkozások tartoznak, amelyeknek az elvégzését mindig a páciens kéri. Célja, hogy az operált testtáj az ideális állapotot elérje, vagy megközelítse. A beavatkozást végző orvos feladata, hogy olyan eljárást válasszon, és hajtson végre, amely biztonságosan elvégezhető, és a páciens indokolt elvárásait teljesíteni tudja. A tevékenységek helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történnek, amelyekhez friss laboratóriumi eredményekre, bizonyos esetekben más kiegészítő vizsgálatokra is szükség van. A sikeres műtét eredményeként a páciensek rövid időn belül visszanyerik önbizalmukat, megszűnnek gátlásaik, ismét harmonikussá válik az életük. A beavatkozásokat személyes megbeszélés, illetve kívánság szerint internetes kapcsolatfelvétel és levelezés előzi meg, ha szükség van rá, több alkalommal is.
 Ennek során a páciens elmondja, megmutatja problémáját, minden kérdésre részletes választ kap.
 A szakorvos ismerteti az elvégezhető műtétet, amely a páciens adottságaitól is függ.
 A részletes ismertetés nem csak szóban, hanem írásban is megtörténik, kitérve az estleges, leggyakrabban előfordulható komplikációkra is. Lehetőség nyílik a plasztikai sebész szakorvos által már megoperált esetek fényképeinek (referenciák) és az orvosi rendelő előzetes megtekintésére. 
1136 Budapest Hollán Ernő u. 9. I.em.3.
http://www.idealplastica.hu


Interplasztika Kft.
Az emberi test külömböző helyein meglévő kisebb vagy nagyobb eltérések kialakulhatnak az életkor előrehaladásával,balesetek,betegségek következtében,megjelenhetnek e terhességet,szoptatást követően,de lehetnek születési rendellenességek is. A kialakult elváltozásokon,a plsztikai sebészeti beavatkozások tudnak javítani. Miután a külső megjelenésünknek fontos szerepe van a mindennapi életünkben,ezért ezeknek a panaszoknak a megszüntetésére egyre nagyobb igény jelentkezik a betegek részéről.
1131 Budapest Lehel út 59.
http://www.interplasztika.hu


  Aura International Kozmetikai Sebészeti Klinika
A plasztikai sebészetről az emberek többségének a szépségipar jut eszébe,pedig az esztétikai sebészet csupán egyetlen,bár kétségtelenül a legismertebb és a legtöbb ember fantáziáját foglakoztató ágazata.A sebészet fejlődése során a kezdetektől felmerült az igény,hogy az egyes betegségek,sérülések ellátása során kialakult hiányokat pótolják.a rekonstruktív műtétek végzése során felhalmozódott évszázados tapasztalat révén a XX.század közepére jutott a sebészeti technika,az anatómia az élettan, gyógyszertan és az érzéstelenítés olyan szintre, hogy a beavatkozásokat veszélytelenül el lehetett végezni.Eleinte szórványosan,majd egyre gyakrabban végeztek olyan műtéteket,melynek célja nem hagyományos értelemben vett egészség helyreállítása volt a célja,hanem a megjelenés harmonikussá tétele,a fiatalos külső visszaállítása.
1138 Budapest Hotel Thermal Margitsziget
http://www.auraclinic.hu


4D Ultrahang Rendelő
Kukkantson be hozzánk, hogy BEKUKKANTHASSON HOZZÁ! Mi is ez a 4D Ultrahang? A hagyományos 2D technika (feket-fehér képek) a magzat egyetlen metszetét, egy sík képét jeleníti meg. A 3 Dimenzió valós ábrázolásához modern számítógépes technika szükséges, amely térben ábrázolja a magzatot. A 4 dimenzió az idő, melynél a magzat azonos időben történő mozgását láthatjuk. Elérhetőség: Budapest XIII.-ker.Kárpát u.9. V/6 Kleopátra-ház (Kárpát-Ipoly u sarok) Metróval a Lehel-piactól négy sarokra a Duna felé.
1135 Budapest Kárpát u.9. V/6
http://www.4dultrahang.hu


Medicover Egészségközpont Rt
A Medicover egy olyan nemzetközi magán-egészségügyi szolgáltató, amely a korszerű nyugat-európai és amerikai szervezett egészségügyi ellátó rendszerek elvei alapján jött létre. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a betegségmegelőzésre, valamint az egészséges életmódra nevelésre. A Medicover jelenleg a legnagyobb magán-egészségügyi szolgáltató Észtországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában. Az első Medicover Központ 1995-ben nyílt meg Varsóban. Jelenleg több mint 40 klinikát működtetünk a közép-kelet-európai régióban és több, mint 6000 céggel állunk szerződéses kapcsolatban. Magyarországon a Medicover 1998 áprilisában kezdte meg tevékenységét egy már működő magánklinika megvásárlásával. 2003. májusával összevontuk a két klinika működését a West End Klinikán, melynek köszönhetően vendégeink minden szolgáltatásunkat egy helyen vehetik igénybe.
1132 Budapest Váci út 22-24.
http://www.medicover.hu


KATHÓ EGÉSZSÉGÜGYI és SZOLGÁLTATÓ KFT.
Dr Kathó Jenő vagyok, fül-orr-gégész és plasztikai sebész szakorvos.
1131 Budapest Pajtás utca 34.
http://www.kathoplasztika.hu


Binét Fogászat
A céget még 1954-ben édesapám alapította és azóta megszakítás nélkül üzemel.
A laboratóriumhoz természetesen fogászat is tartozik, így a laborral együttműködve azonnali segítséget tudunk nyújtani.
1145 Budapest Pétervárad u.16.
http://www.binetfogaszat.hu


Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet
1145 Budapest Amerikai út 57.
http://www.oiti.hu


Egressy Dental Kft.
Újonnan megnyílt, kétszékes rendelőnkben teljeskörű fogászati ellátással állunk rendelkezésére. Célunk, hogy modern és az általunk legjobbnak tartott eljárások alkalmazásával gyönyörű és elégedett mosolyt varázsoljunk Önnek.
1149 Budapest Egressy út. 23-25.
http://www.foginfo.hu


Zuglói Egészségközpont
Egészségének megőrzésében, panaszai enyhítésében, betegségek gyógyításában segítik tapasztalt, kiváló orvos
 és természetgyógyász szakemberek. Amit kínálunk: ingyenes orvosi, természetgyógyászati tanácsadás, egészségmegőrzés, allergiás, mozgásszervi, keringési, idegrendszeri, emésztési, nemi szervi és urológiai problémák megoldása; fogyasztóprogram, asztrológia, fül- és testgyertyázás.
1144 Budapest Ond vezér út 43. fsz. 1.
http://www.rendelo.xls.hu


Bethesda Gyermekkórház
A Bethesda Gyermekkórház egyike azon kevés intézményeknek, akik az égési sérült gyermekeket tudják fogadni.
 Európai hírű orvosaink több szakterületen várják a kis betegeket.
 A gyermekpszichiátria egy új, jelenleg Magyarország egészségügyi intézményeiben vezető szerepet játszó szakterület.
1146 Budapest Bethesda u.3.
http://www.bethesda.hu


Vita-Pharm Magánrendelő
Magyarországon elsőként ötvözte a keleti medicina és a természetgyógyászat hagyományait a nyugati orvostudomány
ismeret- és eszköztárával – mégpedig kiváló és elismert szakorvosok közreműködésével.
Magánrendelő intézetünkben családias hangulatú, betegközpontú gyógyítást biztosítunk a hozzánk fordulóknak.
Amit nyújtunk: komplex szakorvosi vizsgálat és terápia, átfogó állapotfelmérés, egyénre szabott allergiaellenes-,
stresszoldó-, és fogyasztó programok, betegség megelőző kezelések.
1148 Budapest Vezér utca 156.
http://www.vita-pharm.hu


Mensch Medicin Centrum Észak-Pesti Privát Polyklinika
A polyklinika a XV. kerület város felöli részén, az M3-as autópálya bekötő szakaszához közel helyezkedik el, kertvárosban, jól megközelíthetően. Cím: Budapest, XV. Bulcsú u. 28-30. Mensch Medicin Centrum Észak-pesti Privát Polyklinika. Egyidőben 4 orvosi rendelőben folyhat gyógyítás. Jelenleg szülészet-nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és homeopátiás szakrendelés működik, ultrahangconsiliummal kiegészítve. Az ultrahang szakrendelés elsősorban emlővizsgálatból, de általános ultrahangvizsgálatból is áll, consiliarusi rendelés formájában (hasi, izületi, prosztataszűrés, pajzsmirigy és egyéb ultrahang vizsgálatok) Ambuláns műtéti beavatkozásokat is végzünk. Bőrgyógyászati és nemibeteg gyógyítás, illetve homeopátiás terápia is folyik klinikánkon.
Budapest XV. Bulcsú u. 28-30.
http://www.menschmedicincentrum.huMátyásföld Klinika
Egészségügyi gondok kezelése A-Z-ig. Kérjük, előre jelentkezzen be telefonon! Előre is köszönjük bizalmát!
1165 Budapest Prodám u. 18.
http://www.stehlich.info.hu


 Dr. Stehlich Gábor
Klinikánkon 12 csatornás computeres EKG,24 órás vérnyomás monitorozás, ajakvastagítás,allergiológiai vizsgálat,anyajegy eltávolítás arcplasztika,audológia,benőtt köröm lézeres eltávolítása,endoszkópos diagnosztika,stb a zsírleszívásig mindent megtalál.
1165 Budapest XVI.ker. Prodám u.18.
http://www.stehlich.info.huMedconnexus Kft.
Gyógyászati központunkban várjuk felsőfokú egészségügyi ellátásainkkal. A különböző cégek foglalkoztatás-egészségügyi alapszolgáltatását működő országos hálózatunkkal központilag koordinálva és ellenőrizve vállaljuk országszerte. Üzemorvosunk és más szakterületek orvosai a kötelező szűrő- és belépési alkalmassági vizsgálatok kapcsán "menedzser-kivizsgálást", fogászati szűrést, rutin EKG-t is végez. K
1181 Budapest Üllői út 419
http://www.medconnexus.huBudapest főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírekPest Megye

További ajánlatok  országosan!

Epi-derm lézer és bőrgyógyászat Miskolc
Esztétikai és bőrgyógyászati tevékenységeinkben a szaktudást és a korszerű technikát állítjuk a hozzánk bizalommal fordulók szolgálatába. A szőrtelenítés és bőrfiatalítás terén a lézeres és IPL alapú ELOS technológiát részesítjük előnyben. Magyarországon egyedül rendelkezünk a Syneron Galaxy készülékkel, mely komplex tudásának csak részleteit árulják más rendelések (Aurora vagy Polaris kezelések).
3530 Miskolc, Erzsébet tér 4.
Erzsébet Fürdõ - Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegõrzõ Központ

http://www.epi-derm.hu


Dr. Fábián Zsolt
Cégünk plasztikai sebészettel foglalkozik. Várjuk megkeresésüket!
4026 Debrecen, Garay u. 6.

http://www.fabian-plasztika.hu/


Rudling Health
Diszkrét környezetben, klinikai háttérrel várjuk pácienseinket kardiológiai magánrendelőnkben.
4029 Debrecen, Veres utca 24. Fsz/3

http://www.rudling-health.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Pest megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Érd (megyei jogú)
Abony  Albertirsa   Aszód  Biatorbágy  Budakalász  Budakeszi  Budaörs  Cegléd
Dabas  Dunaharaszti  Dunakeszi  Dunavarsány  Fót  Göd  Gödöllő  Gyál  Gyömrő
Halásztelek  Isaszeg  Kistarcsa  Maglód  Monor  Nagykáta  Nagykőrös  Nagymaros
Ócsa  Örkény  Pécel  Pilis  Pilisvörösvár  Pomáz  Ráckeve  Százhalombatta  Szentendre
Szigethalom  Szigetszentmiklós  Szob  Tápiószele  Tököl  Törökbálint  Tura  Üllő  
Vác  Vecsés  Veresegyház  Visegrád  Zsámbék
Dr. Simon Katalin
Szemész szakorvos és kontaktológus
Szemészet, hogy Ön szépnek láthassa a világot !
2040 Budaörs, Holdfény u. 27-29. A4 ép. III. 29. (lift van !)

http://oscience-optic.com


Homo Sanus Egészségfejlesztő Bt.
2040 Budaörs, Hársfa utca 6. Városi sportcsarnok és strand
GPS: 47° 27' 22,84''  ;   18° 58' 8,98'

http://www.homosanus.hu


Dr. Hornok Rendelő

A Budapest centrumához közel eső Budaörsön a Kálvária domb lábánál működő fogászati rendelő új utakat nyitott a gyógyulni vágyók számára. A Kálvária domb és a falusi kis utca nyugalmas hangulatát megőrizve épült meg a Dr. Hornok Zoltán fogorvos által megálmodott természetgyógyászati centrum. A gyógyítás a hagyományos és a modern orvoslás eszközeit ötvözve (integratív orvoslás) működik.Fő tevékenységi körünk a biológiai, és esztétikiai Fogászat.
2040 Budaörs, Kálvária utca 15.

http://www.hornokrendelo.hu
Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet
Bővebb információért kérjük keresse fel weboldalunkat!
2120 Dunakeszi, Fő út 75-81.

http://www.dkszakrend.hu


DR. GÓDOR Egészségügyi és Szépészeti Központ
1981 óta dolgozom Dunakeszin, ahol a bőrgyógyászat mellett a városi főorvosi és Rendelőintézet igazgatói feladatokat is elláttam 1988-ig. Ezalatt épült fel a Dunakeszi Rendelőintézet, a lakótelepi Egészségügyi Központ, a Tüdőgondozó, az Ideggondozó és a Bőr- és Nemibeteggondozó.
2120 Dunakeszi, Könyves Kálmán utca 19.

http://www.polyklinika.hu
Sziluett Plasztika LézerCentrum
- Tűztoronyház
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos u. 13. I. em. 16.

    http://www.sziluett-plasztika.hu


Dr. Takács Györgyi orvos
2119 Pécel, Kölcsey u. 6.
http://www.grusmed.hu

Városi Egészségügyi Intézet
2440 Százhalombatta, Gesztenyés u. 10.
Levelezési cím:   2441 Százhalombatta, Pf: 113.

http://www.menforcare.hu/

Dunakanyar Orvosi Centrum
A DOC-ot (Dunakanyar Orvosi Centrumot) 2004-ben azzal a céllal nyitottuk, hogy minél szélesebb körben biztosítsunk szakmailag színvonalas ellátást - fekvőbeteg háttérrel - a hozzánk forduló pácienseknek. Megnyugtató, hangulatos környezetben, a várakozási időt minimálisra csökkentve fogadjuk a hozzánk fordulókat. Reméljük, hogy gyógyító, megelőző szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk az Ön egészségének megőrzéséhez illetve helyreállításához.
2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 30./A

http://www.docszentendre.hu

Bőrgyógy-Ász Dr. Kondorosi Ildikó
Magánrendelőmben az általános bőrgyógyászat mellett kiemelten foglalkozok a gyermekbőrgyógyászattal, valamint a kozmetológiai beavatkozásokkal. A gyermekek bőrének ápolását, az ekcémás, száraz bőr helyes és szakszerű kezelését, annak megtanítását az egyik legfontosabb feladatomnak tekintem. 
Vác, Dr. Csányi László krt 47.

http://borgyogy-asz.internettudakozo.hu


Dr. Nagy Lajos
Plasztikai sebészet Vácott.
plasztikai sebész főorvos
2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3.

http://nagyplasztika.huDr. Ács Attila
Szakorvosi Rendelőintézet, Szemészet
2220 Vecsés, Telepi út 68. I. emelet

http://acsattila.atw.hu

Misszió Egészségügyi Központ
A Misszió Egészségügyi Központot Veresegyház Önkormányzata és Dr. Somody Imre azzal a céllal hozták létre, hogy segítő társa legyen az embereknek egészségük megőrzésében. A Misszió Egészségügyi Központ-nál megálló sárga buszok menetrendje megtekinthető honlapunkon.
2112 Veresegyház, Gyermekliget utca 30.

http://www.misszio.hu

 Pest megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Szolnok Megye

További ajánlatok  országosan!

Dr. Fábián Zsolt
Cégünk plasztikai sebészettel foglalkozik. Várjuk megkeresésüket!
4026 Debrecen, Garay u. 6.

http://www.fabian-plasztika.hu/


Rudling Health
Diszkrét környezetben, klinikai háttérrel várjuk pácienseinket kardiológiai magánrendelőnkben.
4029 Debrecen, Veres utca 24. Fsz/3

http://www.rudling-health.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Szolnok megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Szolnok (megyei jogú)
Abádszalók   Jászapáti   Jászárokszállás   Jászberény   Jászfényszaru   Jászkisér   Karcag
Kenderes   Kisújszállás   Kunhegyes   Kunszentmárton   Martfű   Mezőtúr   Rákóczifalva
Tiszaföldvár   Tiszafüred   Törökszentmiklós   Túrkeve   Újszász  
Dr. Nádai Sarolta   
1968-ban általános orvosi diplomát szerzetem. 1972-ben gyermekgyógyászati, 1977-ben belgyógyászati,
2000-ben házi orvostani szakvizsgát tett.
5000 Szolnok, Széchenyi krt. 129.
http://www.drnadai.hu/

MedSound Audiológiai Szakrendelő
Audiológiai szakellátás, hallásvizsgálat, hallókészülékek, ingyenes utógondozás.
5100 Jászberény, Hold u. 2.
http://medsound-kft.internettudakozo.hu/
  Szolnok megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Heves Megye

További ajánlatok  országosan!

Dr. Fábián Zsolt
Cégünk plasztikai sebészettel foglalkozik. Várjuk megkeresésüket!
4026 Debrecen, Garay u. 6.

http://www.fabian-plasztika.hu/


Rudling Health
Diszkrét környezetben, klinikai háttérrel várjuk pácienseinket kardiológiai magánrendelőnkben.
4029 Debrecen, Veres utca 24. Fsz/3

http://www.rudling-health.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Heves megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Eger (megyei jogú)
Bélapátfalva   Füzesabony  Gyöngyös  Hatvan   Heves   Kisköre   Lőrinci   Pétervására
Települések
   Egerszalók   Erdőtelek   Feldebrő   Felsőtárkány   Kisnána   Mátraderecske
Mátrafüred   Noszvaj   Parád   Parádfürdő   Parádsasvár    Recsk   Sirok   Szilvásvárad 
Dr. Acsai Bt
Az Orvosiszoftver.hu oldalain olyan egészségügyi szoftvereket ismerhet meg, melyek fejlesztője maga is gyakorló orvos, emellett több mint 20 éve foglalkozik egészségügyi informatikával és orvosi szoftverek fejlesztésével. A programok garantáltan könnyen kezelhetők, szakmai szempontból az adott tevékenységnek megfelelnek.
http://www.orvosiszoftver.hu/


Krasznay és Horváth Egészségügyi Szolgáltató Bt.
Mind a proktológiai mind a szemészeti-kontaktológiai rendelő a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kózház Rendelőintézetében van Knézich Károly u. 1-3. alatt.
3300 Eger, Cifrakapu tér 1. II/5.
Rendelési idő:
csütörtökön: 16.30-17.30 között
http://krasznay-es-horvath.internettudakozo.hu


Dr. Vojt László Fogszakorvos
 Dr. Vojt László, fogszakorvos. Porcelánhéj készítés, implantátumok, lézeres gyökérkezelés.
3300 Eger, Tűzoltó tér 1.
http://dr-vojt-laszlo.internettudakozo.hu/

Dr. Bátfai Ágnes
Dr. Bátfai Ágnes szak-pszichoterapeuta, felnőtt-, és gyermekideggyógyász vagyok.
Rendelő: 3000 Hatvan, Kossuth tér 19.
http://batfaiagnes.hu/
   Heves megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Nógrád Megye

További ajánlatok  országosan!

Dr. Fábián Zsolt
Cégünk plasztikai sebészettel foglalkozik. Várjuk megkeresésüket!
4026 Debrecen, Garay u. 6.

http://www.fabian-plasztika.hu/


Rudling Health
Diszkrét környezetben, klinikai háttérrel várjuk pácienseinket kardiológiai magánrendelőnkben.
4029 Debrecen, Veres utca 24. Fsz/3

http://www.rudling-health.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Nógrád megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Salgótarján(Megyei jogú)  Balassagyarmat  Bátonyterennye  Pásztó  Rétság  Szécsény
Települések

  Bánk  Buják
Csesztve  Drégelypalánk  Hollókő Ipolytarnóc  Mátraverebély  Mohora


Dr. Kirschner Ágnes bőrgyógyász pathológus szakorvos.
Általános bőrgyógyászati ellátás, hajhullás okainak felderítése, gyógyítása, bakteriális, gombás és vírusos bőrbetegségek, időskori bőrelváltozások kezelése, bőrdaganatok szűrése, szemölcsök, jóindulatú bőrelváltozások eltávolítása, hegek kezelése. Allergiás betegek kivizsgálása, ellátása, gyermekbőrgyógyászat, szexuális úton terjedő betegségek vizsgálata és kezelése. HIV szűrés. Diagnosztikus célú bőrbiopsziák végzése, leletezése. Tartós lézeres szőrtelenítés.
Salgótarján
http://members.upclive.hu/kirschneragnes.bt


Dr. Al Ghaoui Nadim Nőgyógyász-Gyermeknőgyógyász főorvos
NŐGYÓGYÁSZAT, GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT MAGÁNRENDELÉS ,
RENDELŐ. :Salgótarján, Március .15. út 24
Rendelés :hétfő és csütörtök 16--- 19-ig.
 GYÖNGYÖSI RENDELŐ .: Vezelényi út 19. Rendelés: Kedd : 15-- 18-ig
DR. NAGYPÁL MÁRIA CSECSEMŐ ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ
Salgótarján , Pécskő út 20./ 2. Mgánrendelési idő : hétfő és csütörtök : 17--19 -ig ,
NŐGYÓGYÁSZAT, GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT MAGÁNRENDELÉS , RENDELŐ:
Salgótarján, Március .15. út 24
Rendelés: hétfő és csütörtök 16--- 19-ig.
GYÖNGYÖSI RENDELŐ.:
Vezelényi út 19.
Rendelés: Kedd : 15-- 18-ig
DR. NAGYPÁL MÁRIA CSECSEMŐ ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ
Salgótarján, Pécskő út 20./ 2.
Magánrendelési idő : hétfő és csütörtök : 17--19 -ig ,
3100 Salgótarján, Pécskő út 21/2.
http://dr-al-ghaoui.internettudakozo.huDr. Al Ghaoui Nadim Nőgyógyász-Gyermeknőgyógyász főorvos
NŐGYÓGYÁSZAT, GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT MAGÁNRENDELÉS ,
RENDELŐ. :Salgótarján, Március .15. út 24
Rendelés :hétfő és csütörtök 16--- 19-ig.
 GYÖNGYÖSI RENDELŐ .: Vezelényi út 19. Rendelés: Kedd : 15-- 18-ig
DR. NAGYPÁL MÁRIA CSECSEMŐ ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ
Salgótarján , Pécskő út 20./ 2. Mgánrendelési idő : hétfő és csütörtök : 17--19 -ig ,
NŐGYÓGYÁSZAT, GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT MAGÁNRENDELÉS , RENDELŐ:
Salgótarján, Március .15. út 24
Rendelés: hétfő és csütörtök 16--- 19-ig.
GYÖNGYÖSI RENDELŐ.:
Vezelényi út 19.
Rendelés: Kedd : 15-- 18-ig
DR. NAGYPÁL MÁRIA CSECSEMŐ ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ
Salgótarján, Pécskő út 20./ 2.
Magánrendelési idő : hétfő és csütörtök : 17--19 -ig ,
3100 Salgótarján, Pécskő út 21/2.
http://dr-al-ghaoui.internettudakozo.hu

 Nógrád megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek