Budapest
 Az oldal további találatai:
Budapest árnyékolástechnika   Pest árnyékolástechnika   Szolnok árnyékolástechnika  
Heves árnyékolástechnika   Nógrád árnyékolástechnika

        
Válasszon megyét és keressen vagy regisztráljon oldalunkon!További információ a kapcsolatok menüben!

További ajánlatok  országosan!

Pál-Fa KFT
Profilunk
 • Kitűnő fa- és felületkezelő anyagok a mi ismertetőjegyünk!
 • Nyílászáró gyártóknak kínálunk vasalatot, tömítőanyagot, légnedvesítőt.
 • Otthonteremtők figyelmébe ajánljuk a felsőfokú árnyékolástechnikánkat!
7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 4.

http://www.pal-fa.hu

Nagy Géza Faipari KFT
Egyéni vállalkozóként 1995-ben kezdtem a fa nyílászárók gyártását, az évek során a tisztességes becsületes munkának köszönhetően a cégem folyamatosan fejlődött. A kezdeti 1 főből mára egy 25 főt foglalkoztató, jelentős vevőkörrel rendelkező stabil vállalkozássá vált. A cég életének talán a legjelentősebb állomása a 2011év hiszen, a meglévő 700 m2 telephelyem közelében elkészült az új 1350 m2-es üzem, ahol a korszerű előkészítő, festő és szerelvényező részlegeken kívül, egy tágas, színvonalas bemutatóterem is tartozik, ahol megtekinthetik termékeimet, és meggyőződhetnek a gyártás folyamatáról. 
7355, Nagymányok, Erkel Ferenc u. 7.

http://www.nagygeza.hu


Vörös Tamás és Társai KFT
Cégünk megalapítása egyéni vállalkozásként indult az 1990-es évek elején. A fokozatosan növekvő igények kielégítése tette szükségessé a bővítést, így 1998 óta kft-ként tevékenykedünk.
Elsősorban a mechanikai biztonságtecnikai szolgáltatásainkkal állunk megrendelőink szolgálatára. Hevederzárak, páncélajtók, fém nyílászárók, rácsok (biztonsági, detektív, ollós, mechanikus, motoros) szerelésével MABISZ minősítéssel, ORFK ajánlással.
Emellett Árnyékolástechnikával (redőny, reluxa, roletta, napernyő, alumínium redőny) solár tükör, és páncélfóliák telepítéséve is foglalkozunk.
6000 Kecskemét, Március 15. u. 2.

http://www.zar-center.hu


Szokitex Lakástextil üzlet
A vállalkozást 1991-ben indították útjára, és a kecskeméti bemutatótermük különleges hangulata, pazar termékválasztéka, a személyreszabott szolgáltatásaik hamar ismertté tették nevüket.
A Szoki-tex néven forgalmazott saját gyártású frottir lepedő- és ágynemű garnitúra pedig országszerte is vitte a hírüket.
6000 Kecskemét Wesselényi u 10

http://www.fuggonystudio.hu


Pepita KFT
A Pepita Kft 1992-ben alakult lakástextil-nagykereskedésként
szállodai és éttermi textíliák forgalmazására szakosodva.
Az eredeti tevékenységünket 1998. év elejétől függönykészítéssel, konfek-
cionálással bővítettük, ami jelenleg meghatározó működésünkben.
Vállalkozásunk nagy tapasztalattal és szakismerettel végzi a lakásbelsők díszítését és a fényárnyékolását.
A függönykészítés és karnisgyártás hátterében felkészült szakembergárda áll.
6000 Kecskemét, Nagy László utca 2.

http://www.pepitakft.hu


Dufa Faipari és Ablakgyártó KFT
A DUFA Faipari és Ablakgyártó Kft. 1991-ben alakult meg egy több évtizede működő épitőipari vállalat faipari gyáregységéből. Törzstőkéje 119 mFt., földingatlanának területe 5,3 hektár, épületeinek összterülete 15 000 m². A DUFA Kft. 100%-ban hazai tulajdonban van, gazdálkodása stabil és nyereséges.
Még az átalakulás és a privatizáció előtt, 1984-ben – Magyarországon először – ebben az üzemben kezdődött el az energiatakarékos homlokzati nyílászárók gyártása hibakiejtett, rétegragasztott, vetemedésmentes faanyagból, korszerű vasalatokkal, tömítésekkel és hőszigetelő üveggel. Az itt bevezetett német know-how és technológia jelentette a nyugateurópai normáknak megfelelő faablakok hazai gyártásának kezdetét.
Kecskemét, István király krt. 24.

http://www.dufa.hu


Bi-Ár-Ka BT
Az immár több, mint 20 éves múltra visszatekintő vállalkozásunkat, melyet 1989-ben kezdtük árnyékolástechnikai szolgáltatásokkal mellékállásban - 1997-től már főállásban - , 1999-ben Betéti társasággá alakítottunk át. Az árnyékolástechnkai munkálatok során az vezérel, hogy a vevők teljes mértékű megelégedettséggel tudják az általunk kivitelezett berendezéseket használni a minennapok során.
H-6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 9. 8 em.163.
Bemutatóterem:
H-6000 Kecskemét, Izsáki út 2.
(Szil-Coop áruház külső üzletsor, benzinkút mögött)

http://redonycentrum.hu
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Budapesti cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  kerületett!
I.ker   II.ker   III.ker   IV.ker   V.ker   VI.ker   VII.ker   VIII.ker
IX.ker   X.ker   XI.ker   XII.ker   XIII.ker   XIV.ker   XV.ker   XVI.ker
XVII.ker   XVIII.ker   XIX.ker   XX.ker   XXI.ker   XXII.ker   XXIII.kerGébert Bt.
Képviseletünkön az Ön igényei alapján egyedi kalkulációt készítünk,
illetve szaktanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel is állunk rendelkezésére.
1016 Budapest Hegyalja út 22. I. emelet
http://www.koemmerling.hu


Fortuna Lamella 2000 Kft
Társaságunk német-magyar vegyes vállalatként alakult. Német partnerünk sokéves Nyugat-európai tapasztalatával 15 éve bevált környezetkímélő technológiát használva szakosodott a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben fő profilunk is. A szalagfüggönyök tisztítása során igény merült fel a függönyök és egyéb árnyékoló berendezések pótlására, javítására és újak készítésére. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, napernyők, roletták gyártásával is. Ezekre a helyszíni felmérés után konkrét árajánlatot adunk. Széleskörű szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk. Vállaljuk az évenkénti karbantartást, javítást is.Takarító vállalatokkal is kapcsolatban állunk, alvállalkozóként is dolgozunk.A MATISZ /Magyar Tisztítás-Tecnológiai Szövetség megalapítói közé tartozunk. Kiemelkedő fontosságúnak tartjuk a pontos, kiváló munkavégzést, munkatársaink állandó szakmai továbbképzését. Személyes megkereséskor referencia munkáink igazolását bemutatjuk.
1016 Budapest Róka u.5. 1680 Bp.Pf.37.
http://www.fortunalamella.hu


IL-CSI 2000 Kft.
Cégünk árnyékolástecnika területén tevékenykedik.
1011 Budapest Fő u.11.
http://www.il-csi2000napfeny.hu


Kapitány és Társai Kft.
Árnyékolástechnika, télikert építés üvegezés napkollektor szerelés,ami a tevékenységi körünkben szerepel.
1013 Budapest Lánchíd u.5.
http://www.kapitanycsoport.hu


Imrich Zoltán
Cégünk 28 éves tapasztalattal tevékenykedik a biztonság-és árnyékolástechnika területén. Szakértelmünkkel gyorsan és pontosan készítjük el kedves partnereink megrendelését helyszíni felméréssel, ami megrendelés esetén dijtalan.
1022 Budapest Felvinci u.6.
http://www.extra.hu/imrich


Dóra Enteriőr Kft.
Öltöztesse új ruhába otthonát, irodáját, nyaralóját! Segítünk berendezni új otthonát, valóra váltjuk álmait teljes körű lakberendezési tanácsadással állunk rendelkezésére.
1025 Budapest Szépvölgyi út 92/E.
http://www.sia-lakberendezes.hu


A & A SUNTECH Árnyékolástechnikai Kft.
Cégünk 1993-ban kis családi vállalkozásként indult Veszprémben. Mára az ország egyik legnagyobb árnyékolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat.
1025 Budapest Kis Rókus u.17-19.
http://www.napellenzo.hu


Master's Office Kft.
Master's Office Kft.: belsőépítészet, irodaberendezés, egyedi konyha-, iroda- és lakásbútor gyártás.
1024 Budapest Margit krt. 7.
http://www.irodaberendezes-mto.hu


Velux Magyarország
VELUX tetőtéri ablakok gyártása és forgalmazása országos kereskedőhálózaton keresztül, szerviz,
 illetve szaktanácsadás.
1031 Budapest Zsófia utca 1-3.
http://www.velux.hu


Babér Mérnöki Bt.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Önnek, ha nyílászárót szeretne beépíteni, illetve cserélni. A felméréstől a beépítésig szaktanácsadással, különböző alternatívák bemutatásával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Pályázatfigyelés (Nemzeti Energetikai Program, "Széchenyi Terv"), valamint pályázati ügyintézés is a szolgáltatásaink közé tartozik. A felsorolt márkákon kívül más márkákat is forgalmazunk. Nyílászáró bemutatótermünk címe: Budapest III. ker., Mátyás király u. 31.,  Másik üzletágunk a kerttervezés. Önkormányzatok, projektek, lakóparkok és családi házak kert- és zöldfelület tervezését, kivitelezését vállaljuk.
1039 Budapest Lukács György u. 4.
http://www.baberweb.hu


Gil Trade Kft.
Cégünk nyílászárók forgalmazását és kivitelezését végzi 10 év tapasztalatával. Az alábbiakban szereplő termékekkel és szolgáltatásokkal állunk Megrendelőink rendelkezésére.
1034 Budapest Tímár utca 21.
http://www.gil-trade.hu


Internorm Ablak Kft.
Az Internorm Ausztria legnagyobb és Európa egyik legbefolyásosabb minőségi ablak- és bejárati ajtógyártója. Az Ausztriában gyártott Internorm ablakok és bejárati ajtók Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország, Csehország, Szlovénia és Szlovákia piacain már régóta népszerűek. 2001-ben az Internorm budapesti képviseletének megnyitásával Magyarországon is megkezdte tevékenységét.
1037 Budapest Montevideo utca 5.
http://www.internorm.hu


Moltisch Ajtó-Ablak Kft.
1031 Budapest Keled út 3.
http://www.moltisch.hu


Krüll-ung Árnyékolástechnika Kft
1991-ben kezdődött el együttműködésünk az 1934-ben alapított és máig családi vállalkozásként működő Krülland cég árnyékolástechnikai termékeinek magyarországi képviseletére. 1996-ban alakult meg a Krüll-Ung Árnyékolástechnika Kft. Az egyre összetettebb igények kielégítésére 1996-ban kibővült termékpalettánk a Solonia cég szerkezeteivel, melyek know-how-ját és gyártását 2002-ben egy szakmai befektető csoport vette át. A Krüll-Ung Kft ún. létesítményorientált szolgáltatást nyújt, csakúgy mint német partnerei. Ez azt jelenti egyrészt, hogy már a tervezés folyamán bekapcsolódunk a munkába és a gyártmánytervezésen, gyártáson, szerelésen túl a sokszor elhanyagoltan kezelt karbantartásig végigkísérjük az árnyékolók teljes élettartamát. Ezt segíti, hogy valamennyi munkánk az utolsó csavarig dokumentált, így akár 10-20 év múlva is tudunk bármit egyszerűen pótolni vagy kiegészíteni. A „létesítményorientáltság” másrészt egyfajta gondolkodásmódot is jelent, ami szól a tervezettségről, a tudatosságról, az igényességről, mert néhány árnyékolót is meg lehet nagyon igényesen csinálni és ezret is igénytelenül. Megteszünk mindent, hogy ez a fajta igényesség a munkánkban és a szerkezeteinkben is tükrözödjön. Azt gondoljuk, amint a mellékelt referenciák mutatják, egy picit mi is hozzájárultunk az adott épületnél, hogy az esztétikailag igényes legyen, az valami szellemi, műszaki többletet nyújtson – a régi mesteremberek hozzáállását követve. Ezért számunkra minden munka referencia értékű.
1033 Budapest Reményi Ede u. 2.
http://www.krullung.hu


Bega-Ablak
Akciós műanyag nyílászárók: felmérés, beépítés, méretre gyártás, rövid határidő!
1034 Budapest BÉCSI ÚT 110.
http://www.begavill.hu


Sun-Safe Bt.
1995 óta foglalkozunk épületüvegek fóliázásával. Sun-Safe Bt. néven 2001 augusztusától. Több ezer felrakott négyzetméter tapasztalatával valljuk, hogy a legjobb reklám a szakszerűen, szépen felszerelt fólia. Pontos, megbízható munkavégzéssel és 5 év garanciával törekszünk ügyfeleink elégedettségére. Bővebb információ és szaktanácsadás: telefonon és az ingyenes helyszíni felmérés során. A továbbiakban rövid tájékoztatást olvashatnak a fóliákról, referenciáinkról és árainkról.
1039 Budapest Jendrassik Gy.u.8.
http://www.sun-safe.hu


Arcadia 98 Kft
Cégünk fa és műanyag nyílászárók kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Választék, minőség, kedvező ár, az országban több helyen...
1037 Budapest Csillaghegyi út 24/c.
http://www.arcaida98.hu


ÉPTÁR Kft.
Cégünk építőanyagok kereskedelmével foglalkozik.
1033 Budapest Mozaik u. 6.
http://www.eptar.hu


Pilon Kft.
Cégünk a kiváló minőségű, német gyártású GEALAN nyílászárókat forgalmazza. Cégünk természetesen a nyílászárók beépítését is elvégzi, amely magában foglalja a bontást, szállítást, beépítést és minden ezzel járó feladatot. Amennyiben úgy dönt, hogy nyílászáróit lecseréli, vagy újakat vásárol, a felmérés és kiszállás INGYENES!
1035 Budapest Szentendrei Út 17.
http://www.free.x3.hu/pilon


B&B Architektus Kft.
Fontos számunkra, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyeknek kiváló minőségéről meg vagyunk győződve, és hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beépítést megbízható, tapasztalt szakemberek végezzék. Felvállaltuk, hogy speciális problémákat oldjunk meg, és az átlagostól eltérő megoldások tervezésében és megvalósításában nyújtsunk segítséget üzletfeleinknek.
1037 Budapest Bokor u. 9-11
http://www.architektus.hu


Vendrey és Társa Kft.
Különleges igényeket kielégítő rögzített és mozgatható árnyékoló impregnált vagy vászon anyagból.
1036 Budapest Fényes Adolf u. 19-23.
http://www.vendrey.hu


Tomm Kft.

A budapesti székhelyű TOMM Kft. 1996-ban alakult, 3 fővel. Az építőanyagokat forgalmazó vállalkozás egy óbudai bemutatóteremben minta utáni értékesítést folytatott. Eredményes tevékenységének köszönhetően a következő években egy pesti, majd egy újabb budai üzletet nyitott, melyekben a homlokzati nyílászárók területén évtizedek óta elismert piacvezető márkák ablakait és ajtóit mutatja be.
1036 Budapest Pacsirtamező u . 19
http://www.tomm.hu

Árnyék-Mix Bt.
Betéti Társaságunk árnyékolástechnikai berendezések ( reluxa, redőny, roló, árnyékoló, szúnyogháló )
 gyártásával, szerelésével, javításával, és forgalmazásával foglalkozik.
Budapest 1048 Újpest
http://www.arnyekmix.hu


Rollstar Kft.
Az 1989-ben alakult Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. mára 2000 m2-en, több mint 40 dolgozót foglalkoztat. Vállalatunk szakmailag magasan képzett, stabil törzsgárdára épül, amely képes lépést tartani az egyre erősödő szakmai és piaci kihívásokkal. Korszerű üzemünkben, amelyhez saját porszóró-üzem és varroda is tartozik, évente több mint 10, 000 árnyékolástechnika terméket készítünk. Budapesti, szegedi, siófoki valamint balatonalmádi bemutatótermeinken kívül, területi képviselőink és közel 100 viszonteladónk az ország egész területén rendelkezésre áll, hogy lakóhelyéhez közel tanácsadással, felméréssel segíthessen Önnek a megfelelő árnyékolástechnikai eszköz kiválasztásában. Minőségi tanúsítvánnyal rendelkező termékeinket garanciával, egyedi kivitelben, az Ön igényeihez igazítva gyártjuk, szereljük, beépítjük, de amennyiben saját maga kívánja felszerelni az általunk készített árnyékolót, ebben is segítségére vagyunk. Filozófiánk szerint egyre inkább komplex egészként kell gondolkodni a mai igényeket kielégítő nyílászárókról és a megfelelően megválasztott árnyékolástechnikai eszközökről.
1047 Budapest Schweidel u. 4.
http://www.rollstar.hu


Amrein Árnyékolástechnika
Cégünk az árnyékolástechnika területén tevékenykedik. Tevékenységünk Budapestre és ennek 50 km-es körzetére korlátozódik. Válaljuk árnyékolástechnikai termékek javítását, szerelését, automatizálását.
1046 Budapest Lakkozó u. 12.
http://www.szakinfo.hu/amrein/index.htm


Antisolar Kft.
Cégünk 1985-ben Antisolar fantázianéven Réti Pál és társa, mint egyéni vállalkozók együttműködéseként indult. Fő tevékenységi körünk már akkor is az Árnyékolástechnika, pontosabban nagyméretű napernyők, napellenzők gyártása és forgalmazása volt, meg kell emellett említeni az egyedi tervezésű és kivitelezésű árnyékolók gyártását is. Munkánk minőségének és színvonalának köszönhetően tovább tudtunk lépni, így 1995-ben az egyéni vállalkozásból Antisolar Gyártó és Szolgáltató Betéti Társasággá alakultunk. 2003 év elejétől a vállalkozás Antisolar Kft.-ként működik. A Kft. nemcsak a hazai piacokon lett versenyképes, de jelentős külföldi megrendeléssel gyarapította és bővítette megrendelőit (Ausztria, Bulgária, Csehország, Jugoszlávia, Olaszország, Svédország). Külföldi kereskedelmi kapcsolataink alapanyagok beszerzése miatt is fontossá váltak, több külföldi partnertól vásárolunk (acryl vászon Ausztria Sattler, Németország Somfy, Anglia Hoyland Fox, Ausztria Welser). A fejlődés eredményeként cégünk ma már saját tulajdonú telephelyén végzi tevékenységét, ahol a termék előállításához szükséges valamennyi munkafázist alkatrész előállításától kezdve, az összeszerelésen, konfekcionáláson, számítógépes reklámgrafika készítésen keresztül a szitanyomásig átlag 18 fős létszám foglalkoztatásával végez el. A sokrétű feladat és a szezonális jelleg csúcsidőben erősen próbára teszi a kollektívát, de mindemellett folyamatosan törekszünk az újabb és hatékonyabb technológiák kidolgozására és alkalmazására.
1044 Budapest Megyeri út 51.
http://www.antisolar.hu


Ablak-Épmű Kft.
Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott. Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Ajtó ablak, egyéb nyílászáró nyári akcióban 25-40% engedménnyel, 2008 szeptember 15.-ig. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók, redőnyök, tetőtéri ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni. 2008. évben, nyílászáró bemutató termet nyitottunk Veszprémben és Székesfehérváron! Nyitási akcióinkról érdeklődjön személyesen! Termékeink ÉMI minősítéssel rendelkeznek.
1045 Budapest Baross u.110
http://www.ablak-ujpest.hu


Thomy Fólia
A Thomy fólia 1993-ban kezdte működését egyszemélyes vállalkozásként a XIII. kerületben egy 25 négyzetméteres alagsori garázsban autó- és épületüvegek fóliázásával. Néhány év elteltével a megrendelők szélesebb körű kiszolgálása érdekében bővítettük termékpalettánkat az árnyékolástechnika néhány elterjedtebb cikkével szalagfüggönyök és rolók áttetsző és hagyományos kivitelben), valamint fa- és hagyományos reluxákkal. Az elmúlt 13 év alatt több ezer autót és négyzetméternyi üveget láttunk el névjegyünkkel a kiváló minőségű LLUMAR fóliával a Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Különféle akciókkal kedveskedünk a bennünket bizalmukkal újra megtisztelő Ügyfeleinknek, melyekről bővebb tájékoztatást nyújtunk az oldalainkon.
1044 Budapest Váci út 85-87
http://www.thomyfolia.hu


Prestige Ablakgyártó Kft.
A Prestige Ablakgyártó Kft. célja a nyílászáró piac vásárlói igényeinek teljes körű kielégítése széles termékkínálattal, valamint a vevők teljes elégedettségének elérése az ügyfelek teljes körű kiszolgálásával. Vezetőnk többéves nyílászáró szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely biztosítja a szakmai hátteret, és garanciát jelent a minőségi gyártásra és szerelésre.
1047 Budapest Baross u. 99.
http://www.prestigekft.hu


 Pálinkás Árnyékolástechnika
"Nincsen fény árnyék nélkül..." ...éppen ezért ma már egy gondosan berendezett belső tér elmaradhatatlan tartozékai az árnyékolók, amelyek nem csak a beáramló fény mennyiségét befolyásolják, de megteremtik otthonunk hangulatát is. Ahány lakás, iroda, annyiféle igény, és mindre létezik megoldás! Nézze meg honlapunkat, és engedje szabadjára képzeletét! Higgye el, még a régebbi épületek is hangulatosabbá, kellemesebbé tehetők egy korszerű redőnnyel, plissé-vel, esetleg reluxával! Tekintse meg a könyökkaros napellenzőt, amely nemcsak a teraszt védi a melegtől, hanem azt a szobát is, amelyről az adott terasz vagy erkély nyílik!
1043 Budapest Nyár u. 3.
http://www.arnyekolok.hu


Montiv Bt.
1042 Budapest Árpád u. 56
http://www.montiv.hu


Azzurro '99 Kft.
Cégünk alapító tagjai 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a nyílászárók és kiegészítőik piacán ami lehetővé teszi, hogy szakmailag és megbízhatóságban is felülemelkedjünk a gombamód szaporodó újonnan alakult cégeken vagy a még céget sem alapító "egy telefonszámos" társaságokon.
1044 Budapest Bezerédj köz 4.
http://www.azzurro99.huZsámai Nyílászáró és Épületgépészeti Bt.
magas szintű technológiával készült, kiválló márkájú nyílászárók, valamint árnyékolástecnikai rendszerek,
redőnyök, garázskapuk forgalmazásával foglalkozik.
1065 Budapest Révay u. 4.
http://www.ablaknet.hu


Zsámai Nyílászáró és Épületgépészeti Bt.
A Zsámai Nyílászáró és Épületgépészeti Bt. magas szintű technológiával készült, kiválló márkájú nyílászárók, valamint árnyékolástecnikai rendszerek, redőnyök, garázskapuk forgalmazásával foglalkozik. Különösen fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy szolgáltatásunk teljeskörű, a forgalmazástól - a felmérésen át - a beépítésig. Termékeinkre 10 év garanciát vállalunk, mely számos más termék viszonylatában kiemelkedő.
1065 Budapest Révay u. 4.
http://www.ablaknet.hu


Euroker Kft.
Az EUROKER kft. tevékenységi körébe kölönböző típusú nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazása és beszerelése tartozik. Az általunk forglamazott WYMAR ajtó- és ablakrendszer egy rendkívül széles választékú, csúcsminőségű technológiával készülő rendszerek összessége, mely a legmagasabb igényeknek is képes megfelelni: kiváló hang és hőszigetelés, nagy stabilitású és hosszú élettartam. A WYMAR ablak- és ajtóprofilok nagy szín és formaválasztékban kaphatóak. Általunk forgalmazott és szerelt termékek: Redőnyők - műanyag, fa , alumínium, vakolható tokos redőnyök Reluxák, Roletták, Napellenzők - Fix, rolós, nyitható valamint redőnnyel egybeépíthető üvegszálas szúnyoghálók rendszerét kínáljuk műanyag és alumínium profilok alkalmazásával. Szalagfüggönyök - többféle anyagból, különböző színekből , egyenes, akár ferdesíkú felületekre is. Harmonikaajtók, térelválasztók - standard és egyedi méretek alapján rendelhetők. Műanyag nyílászárók teljes rendszerét kínáljuk, beépítéssel.
1067 Budapest Podmanicky út 35
http://www.euroroll.hu


Solarpress Árnyékolástechnika
Cégünk árnyékosástechnikai termékeket forgalmaz. Termékeink: redőny, napernyő, szalagfüggöny, reluxa, roletta, szúnyogháló, napháló, garázskapu.
1071 Budapest Damjanich u. 28/b
http://www.solarpress.freeweb.hu


Színháztechnika Kft.
A Színháztechnika Kft. több tíz éves tapasztalattal és színvonalas referenciákkal áll minden kedves megrendelő rendelkezésére az árnyékolástechnika tevékenységi körén belül.
1075 Budapest Wesselényi u. 28.
http://www.szinhaztechnika.hu

SKY Kereskedelmi Kft.
A SKY Kereskedelmi Kft. 1994 óta foglalkozik műanyag nyílászárók és kiegészítők forgalmazásával,
 szakszerű beépítésével.
1083 Budapest Szigetvári u. 5.
http://www.skyfix.hu


Garden Seat
A HVI Kft fő tevékenysége a beoR kerti bútorpárnák és ernyők exportja és magyarországi forgalmazása.
1089 Budapest Elnök u. 1.
http://www.hvi.hu


Ablak-Épmű Kft.
Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott. Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Ajtó ablak, egyéb nyílászáró nyári akcióban 25-40% engedménnyel, 2008 szeptember 15.-ig. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók, redőnyök, tetőtéri ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni. 2008. évben, nyílászáró bemutató termet nyitottunk Veszprémben és Székesfehérváron! Nyitási akcióinkról érdeklődjön személyesen! Termékeink ÉMI minősítéssel rendelkeznek.
1085 Budapest Kiss József u. 7.
http://www.ablak-budapest.hu


Predex Bt.
Cégünk 2000-ben alakult kis létszámú kezdő vállakozásként. Kezdetben árnyékolástechnikai berendezések forgalmazásával, szerelésével foglalkoztunk, majd nyílászárók cseréjével bővítettük szolgáltatásainkat. Mára a fő profilunk a nyílászárók beépítése, cseréje, de redonyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők szerelésével és forgalmazásával is foglalkozunk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a beépítésig. Szeretjük a szakmai kihívásokat és az egyedi elképzelések megvalósításában is partnerek vagyunk.
1087 Budapest Festetics György u. 7-9.
http://www.predex.hu


Bármi-Az otthon mindenese Bt.
Cégünk gyorsan és hatékonyan oldja meg az otthonában felmerülő problémákat.
1087 Budapest Asztalos Sándor u. 5-7.
http://www.barmi.hq.hu

Best Door Magyarország Kft.
Cégünk nyílászárók kereskedelmével foglalkozik. Amit nálunk kereshet: műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó, fa ablak, fa bejárati ajtó, biztonsági bejárati ajtó, zsalugáter,kilincsek árnyékolók, redőnyök.
Kapcsolattartó neve: Both Ferenc
Székhelye: 1094 Budapest, Tűzoltó u 71-75.,
Telephelye: 1094 Budapest, Tűzoltó u 71-75.,
Telefon: 06-70-5135061
Email címe: iroda(kukac)bestdoor.hu
http://bestdoor.hu/Fényszolg Fényvédő és Szolgáltató Kft.
Több mint egy évtizedes tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére. Reprezentatív megjelenésű irodaházat, üzletet, lakást, autót akar? Ne lássanak be Önhöz? Bútorai ne fakuljanak ki? Mi segítünk Önnek ebben. Hővédő, fényvédő és biztonsági fóliákat kivitelezünk és forgalmazunk. A Fényszolg Fényvédő és Szolgáltató Kft. 1986. májusában alakult, kizárólagos magántulajdonban. Alapítóink már 1982 óta foglalkoznak a fóliákkal. Magyarországon az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk a fólia forgalmazás és telepítés területén.
1094 Budapest Berzenczey u. 29.
http://www.fenyszolg.hu


Ablak-Stúdió
Cégünk kizárólag minőségi műanyag nyílászárók, és redőnyök forgalmazásával, és szakszerű szerelésével foglalkozik. Minőség - ár tekintetében elsősorban a hazai gyártású Hevestherm, vagy az osztrák Actual nyílászáróit ajánljuk, versenyképes áruk és kiváló minőségük miatt.
1098 Budapest Távíró utca 25/3
http://www.ablak-studio.hu


KÉSZ Építő Zrt. és a KÉSZ Holding Zrt.
Cégünk, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-európai térség jelentős szereplője. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. Társaságunk tagvállalataival alkotja a KÉSZ Csoportot. Ez a szerveződés az építőipar, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés és a kereskedelem területén jelentős gazdasági erőt képvisel. A KÉSZ egy beruházás teljes folyamatát menedzselni tudja a tervezéstől a kulcsrakész átadáson át egészen üzemeltetésig. Képzett, tapasztalt szakembergárda, saját eszközpark és referenciák sora támasztják alá ezt a stratégiát. Társaságunk célja, hogy a közép-európai régióban meghatározó ágazati szereplővé váljon. Leányvállalataink Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában, Montenegróban és Horvátországban működnek, de sikerrel bonyolítottunk már le projekteket Lengyelországban, Moldovában és Szerbiában is. Kecskeméti gyártóbázisunkon acélszerkezeteket, építészeti lemeztermékeket, épületvillamossági kapcsolószekrényeket gyártunk, melyekből jelentős exportot bonyolítunk. Tevékenységeink: • Mély- és magasépítés: kereskedelmi és ipari csarnokrendszerek, technológiai szerkezetek, középületek, sportlétesítmények, lakóépületek generálkivitelezése; műemlék-felújítás; közműépítés • Környezetvédelmi projektek, vízépítés • Acélszerkezetek, híd- és épületszerkezetek, technológiai szerkezetek tervezése, gyártása, kivitelezése • Technológiai szerelés • Épületgépészeti kivitelezés, szerelés, szerviz • Elektromos kapcsolószekrények gyártása és forgalmazása, épületvillamossági kivitelezés, szerelés, szerviz • Kül- és beltéri fémburkolatok tervezése, gyártása, kivitelezése • Napfényvédelem, árnyékolók forgalmazása, szerelése • Belsőépítészet • Műszaki tervezés, gyártmánytervezés • Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés • Kutatás-fejlesztés • CAD-szoftverek forgalmazása
1095 Budapest Mester u. 87.
http://www.kesz.hu


Angel Ajtó-Ablak Stúdió
Cégünk spanyol, magyar és német beltéri ajtók, valamint méretre gyártott kültéri műanyag és fa nyílászárók, párkányok, kilincsek, redőnyök, biztonsági bejárati ajtók és garázskapuk forgalmazásával foglalkozik, valamint vállaljuk a termékek szakszerű beépítését is.
1095 Budapest Soroksári út 20/A.
http://www.angelajto.hu

Somfy Kereskedelmi Kft.
A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyárt elektromotorokat, vezérléseket és kapcsolókat. A magas színvonalú termékeket előállító SOMFY irodaházakba és lakásokba nyújt komfortos és egyszerű megoldást elektromos motorrendszereivel és mikroelektronikus vezérléseivel.
1103 Budapest Gyömrői út 105
http://www.somfy.hu


Sunservice
Cégünk az árnyékolástechnika területén tevékenykedik.
1102 Budapest Ónodi u. 11.
http://www.cegorigo.hu/sunservice


Kadeco EMC Components Hungary
Az EMC területen világgyártók kereskedelmi képviselete Magyarországon és Közép-Európában. KULCSSZAVAK: árnyékolástechnika, kereskedelmi képviselet abszorber, árnyékolástechnikai eszköz, árnyékolástechnikai kiegészítő, ferrit, kábel
1107 Budapest Mázsa tér 2-6.
http://www.kadeco.hu


Ezredvég Kft.
Győződjön meg személyesen üzemünkben a felhasznált anyagok és az összeszerelés minőségéről.
1108 Budapest Sírkert u.2-4.
http://www.ablakgyartas.hu


Rosso-Therm Kft.
Cégünk 2002. óta foglalkozik nyílászárók illetve hő-és hangszigetelő anyagok kereskedelmével.
1105 Budapest Fertő u.9.
http://www.rossotherm.hu


Árnyépszer Kft.
Vállalkozásunk 1989. július elsején alakult. Az eltelt időszak sikerei társaságunk elképzeléseit igazolta. Termékeinknél csak az eredeti alkatrészeket és technológiát alkalmazzuk, így tudjuk garantálni az Európai minőséget. Cégünk az alábbi termékeket gyártja és forgalmazza: • Olasz alapanyagból készült szalagfüggönyök • Olasz alumínium szerkezetből és osztrák textil felhasználásával: • könyökkaros és pergola típusú napellenzők • különböző méretű napernyők • Falba építhető és külsőtokos redőnyök • alumínium és műanyag redőnyléccel • 25 mm-es reluxa • Külső lamellás árnyékolók • Pliszék • Roll- és fixszúnyoghálók • SOMFY elektromotorok és vezérlések az árnyékolók mozgatásához • Szekcionált garázskapuk • CAME garázs- és kerítéskapu nyitó motorok, vezérlések és egyéb kiegészítők Szaktanácsadás - Helyszíni felmérés - Szerelés - javítás 2 év garancia!
1106 Budapest Juhász u. 24/a.
http://www.arnyepszer.hu


Házak Áruháza
Cégünk építőanyagok, lakásfelszereléssek értékesítésével foglalkozik.
1106 Budapest Kerepesi út 115-117.
http://www.hazakaruhaza.hu


Transz-Glóbusz Kft.
A Transz-Glóbusz Kft. a megye egyik legkomolyabb szakmai múlttal rendelkező faipari cégeként, a SCHUMACHER vezérképviseleteként Székesfehérváron 1994 óta működik. Fő tevékenységként fából készült nyílászárók gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Bemutatótermünkben (8000 Székesfehérvár, Móri u. 62.) megtalálhatóak a hagyományos fa nyílászárók, faablakok, faajtók, valamint a speciális többpontos zárral ellátott, vetemedésmentes szárított anyagból készült DELTA és SCHUMACHER bukó-nyíló ablakok, kül- és beltéri ajtók, bejárati ajtók, erkélyajtók és zsalugáterek is. Elégedett törzsvásárlói és ügyfélkörrel, kiváló referenciákkal, tapasztalt szakemberek segítségével vállaljuk valamennyi általunk gyártott és forgalmazott nyílászáró szakszerű beépítését is! Partnereink kérésére a házhoz szállítást is megoldjuk! Jöjjön el hozzánk, és döntsön a látottak alapján!
1106 Budapest JÁSZBERÉNYI ÚT 100.
http://www.ablakdiszkont.hu


FLEX-TIME Kft.
Plexi lemezek értékesítése,feldolgozása: Extrudált és öntött változatban/2-25 mm-es vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink(bordázott,érdesített,rovátkázott) Plexi feldolgozás,hajlítás(hideg,meleg alakítás),méretre vágás Plexi elemek gyártása(dobozok,polcok,prospektustartók ...stb.) Polikarbonát lemezek értékesítése,feldolgozása,kivitelezése: Cellás(kitűnő hő és hangszigetelő)/4-32 mm vtg-ig/ és 50-60 mm-es panelek Tömör(ütésálló)változatban/1-33 mm vtg-ig/.Víztiszta,napbronz és opálszínben. Policarbonát hajlítás,méretre vágás(hideg,meleg alakítás) Kivitelezés(előtetők,teraszok,télikertek,esővetők,portálok,átjáró folyosók,pont és sávbevilágítók,zajvédő falak héjalása "üvegezése policarbonáttal) Több mint 50.000nm-nyi beépített referencia! Szerelési és kiegészítő rendszerek forgalmazása:Plexi és policarbonát táblák szereléséhez. Szereléshez konszignáció szerinti előkészítéssel. Pont-,és sávbevilágítók forgalmazása,komplett kivitelezése: (fix és nyitható kupolák,hő és füstelvezető érzékelőkkel,távműködtetésű motorokkal) A SIH francia gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezőjeként. Alucobond feldolgozásban,szerelésben: 3 rétegű alumínium szendvicspanelek,tér és homlkozati burkolásra RAL szerint szinterezett alumínium felülettel. Az ALCAN német gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezője. Épület lakatosipar,acélszerkezeti munkák Komplett kivitelezések:Csarnokok,benzinkutak stb...építése!
1106 Budapest Jászberényi út 38. I em.110-es ajtó
http://www.flextime.hu


Neeo Bt.
Cégünk hő-, fényvédő- és biztonsági fóliák forgalmazásával, értékesítésével felhelyezésével foglalkozik.
1114 Budapest Könyves György u. 5.
http://www.chrome.hu/neeo/public/menu.php?m=80


M & A Kereskedelmi Kft.
Küldetésünknek tekintjük a minőségi függönyszakma megismertetését,és igyekszünk rávilágítani az érdeklődőket arra,hogy mit jelent a lakástextil, a megfelelően kivitelezett függöny a lakásban. Számunkra az elsődleges cél,hogy a fogyasztók megismerjéék azt az életérzést,amelyet egy lakéstextiliákkal harmonikusan és szakértelemmel berendezett enteriőr nyújt rohanó világunkban.Szépséget közvetítjünk,harmóniát kínálunk és mindent ennek rendelünk alá! 
1117 Budapest Nádorliget u. 8/D.
http://www.manda.hu


Lorix Kft.
Cégünk 1990-ben alapult és 1993 óta állít elő fémezett textíliákat. A gyártás során poliamid vagy ezüstbevonatú poliamid textílián hozunk létre rézréteget galvanizálással. Az így előállított textíliák eredményesen használhatók nagyfrekvenciás sugárzások árnyékolására, különböző termékekbe beépítve izom- és érgörcsök oldására, reumatikus problémák megszüntetésére.
1112 Budapest Oltvány árok 14.
http://www.lorix.hu


ARCHITENT Kft.
Az idén 15 éves ARCHITENT Kft. olyan minőségi termékeket forgalmaz Magyarországon, amelyek nemcsak a ma, de a holnap elvárásainak is megfelelnek. A gazdaságos megoldásokra fogékony tervezők, beruházók kedvükre válogathatnak termékeink széles kínálatából az épületekbe bevezető csőszigetelésektől kezdve a nyílászárókon át a korszerű árnyékolásig. A komoly biztonsági, tűzvédelmi, környezetvédelmi termékek körében üde színfoltot jelentenek elegáns rendezvénysátraink. Cégünk megbízható társvállalkozása, a Domo-Bau Kft. készséggel áll rendelkezésükre budapesti telephelyén, ahol szolgáltató cégeket és viszonteladókat is készséggel szolgálnak ki.
1115 Budapest Etele út 54/b, fsz/1
http://www.domobau.hure-FERENCZI-a
Irodabútorok, lakásbútorok, közületi bútorok készítése, kivitelezése.
1112 Budapest Hamzsabégi út 52.
http://www.referenczia.uw.hu


Fakro Magyarország Kft
A FAKRO egy 1991-ben alapított magánvállalat, amelyben számos ország, így Anglia, Ausztria, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország, Spanyolország állampolgárai is részvényesek. Célunk, hogy vevőinket olyan termékekkel lássuk el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. Kitűzve ezt a célt magunk elé egyúttal gondoskodunk ügyfeleink egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.
1113 Budapest Diószegi út 54/a.
http://www.fakro.hu


Traex-Bau Kft.
A TRAEX-BAU KFT. és munkatársai több mint 10 éve segítik a rovarok ellen küzdők, szúnyoghálózók és árnyékolók szakmai táborát, és tanúi voltak az ez idő alatt történt változásoknak és fejlődésnek.
1112 Budapest Kőérberki út 36.
http://www.traexbau.com


Molnár és Társa Nyílászáró és Építőipari Bt.
Ablakpárkány, ALUPLAST, panelek (bejárati ajtók), Ro-Dá redőny és rovarhálók, padlóburkolatok, EUROLUX ablakok.
1114 Budapest Szabolcska Mihály u. 3.
http://www.molnarablak.hu


Ablak a Napra Bt.
Cégünk szolgáltatásaihoz tartozik a nyílászáró forgalmazás és beépítésen kívül árnyékolástechnikával(,gumirozott lábú alumínium és műanyag redőnyök széles színválasztékban, redőny mozgató motorok, szalagfüggöny, reluxa)állunk a szolgálatukra. Megkezdtük FÉM biztonsági bejárati ajtók forgalmazását is!
Bemutató terem : 1112 Budapest Repülõtéri út 2.
http://www.ablakanapra.com


Window Film Consulting
Cégünk családi házak, irodák,és üzlethelységek üvegfelületeinek hátrányaira kínál utólagos megoldásokat./ vakító napsütés, sugárzó hő, fakulás, UV sugárzás, betörés és balesetvédelem, számítógépes adatlopás / Mi tudjuk, hogy az építőiparban a legtöbb munkát hozó reklám a 100% -ig megelégedett ügyfeleink ajánlása, ennek tudatában épül fel a Window Film Consulting ügyfélcentrikus szerkezete. A gyártó cégek által előírt vizsgával rendelkező munkatársaink anyagi és erkölcsi felelősséggel tatoznak minden egyes felrakott négyzetméter telepítéséért. A fóliák minőségét a beszállító nemzetközi multicégek szavatolják 3-tól 10 évig tartó garanciális idővel. Értékesítési munkatársaink díjmentesen felkeresik leendő megrendelőinket, hogy a helyszínen az igényeknek a legmegfelelőbb fóliatípus kerüljön felhelyezésre az országban egyedül álló választékunkból.
1112 Budapest Igmándi u.43
http://www.wfc.hu


Westag Hungária Kft.
Üdvözöljük az ajtók világában!
1116 Budapest Házgyári u. 1.
http://www.westag.hu


Poligon Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Komplex megoldások a energiamegtakarítás területén! Szalagfüggönyök, lengőajtók, gyorskapuk, hegesztőfüggönyök kis- és nagykereskedelme. Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, beszerelés, teljes körű szervizelés. Termékeink felhasználhatóak ipari csarnokok, hűtőházak építészeti nyílásainak hőszigetelésére, belső tereinek elválasztására, csökkentik a terek hőveszteségét, védenek por, zaj, huzat, berepülő rovarok és madarak ellen. Részletes információk a www.poligon-termoszig.hu oldalon!
1116 Budapest Hunyadi Mátyás u. 20.
http://www.poligon-termoszig.hu


AblakWeb
Az Y-Bau Nyílászárók 2000-ben jött létre építőipari mérnökök vezetésével. Tevékenységi körünk építőanyagok forgalmazására és e termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására terjed ki.
1116 Budapest Fehérvári út. 120.
http://www.ablakweb.hu

Aluhit Kft.
 A cég alapítását követően a hazai tervezőkkel
 és kivitelezőkkel ismertettük meg a még hazánkban teljesen egyedülálló rendszertemékeinket,
 melyet munkáik során beterveztek. Ill. beépítettek.
1126 Budapest Ugocsa u. 4/a. 1. em. 4
http://www.aluhit.hu


Bau-Bio Kft.
Ne habozzon! Hívjon bennünket most, vagy előbK
b nézzen szét egy kicsit honlapunkon. Csak klikkeljen a nevünkre!
1126 Budapest Istenhegyi út 7/c
http://www.baubio.hu


Beck+Heun Hungária Kft.
A Beck cégcsoport tevékenységét 1962-ben kezdte meg Németországban, mint családi vállalkozás. Jelenleg 280 alkalmazottal rendelkezik, és nemzetközi vállalkozássá nõtte ki magát. A cégcsoport mai napig a Beck testvérek tulajdonában van. A Beck+Heun GmbH a Beck cégcsoport tagja. A vállalat évente 50 000 m2 területen 1,5 millió folyóméter redõnyszekrényt gyárt, ezzel Németországban piacvezetõ. A német piacon kívül pedig számos európai országba exportálja termékeit. A Beck+Heun Hungária Kft. a német cég leányvállalata, és a Beck+Heun GmbH termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója.
1138 Budapest Népfürdõ u. 13.
http://www.beck-heunhungaria.hu


Hernádi Árnyékolástechnika
Cégünk az árnyékolástechnika területén tevékenykedik.Fő profilunk:redőnyök, roletták, napellenzők,szúnyoghálók,szallagfügönyök méretre gyártása és szerelése.
1135 Budapest Szent László u.86
http://www.hernadi.hu


KAFÜÁR - Karnis, Függöny, Árnyékoló
A KAFÜÁR (Malom Kft.) 1984-ben kezdte meg tevékenységét saját tervezésű és fejlesztésű függönykarnisok gyártásával. A kezdeti két karnisprofil mellett már közel 50 különféle karnist gyártunk illetve forgalmazunk. Cégünk komoly szakismeretre és tapasztalatra tett szert az elmúlt évek során az árnyékolástechnika területén. A folyamatosan növekvő piaci igényekhez igazodva a karnisgyártás kiegészült függönyvarrással és árnyékolók gyártásával. A gyártás hátterében fejlett géppark és szakembergárda áll. Kedvező árainkat és a rövid szállítási határidőt saját gyártású alkatrészek, termékek, illetve a gondosan megválasztott belföldi és külföldi beszállítók biztosítják. Kapacitásunk, szakértelmünk és a megfelelő dolgozói létszám lehetővé teszik, hogy közületi és magánvevők egyaránt igénybe vegyék szolgáltatásainkat. 4500 m2-es telephelyünkön tervezőirodával, bemutató- teremmel, szerelőműhelyekkel, varrodával és lakatosműhellyel rendelkezünk, így nagyméretű és extra felszereltséget igénylő árnyékolók kivitelezésére is képesek vagyunk. Specialitásaink az egyedileg gyártott íves karnisok, szögillesztéses karnisok és tetőtéri karnis megoldások. Magyarországon egyedülállóan bármely termékünket akár motorizált, távvezérelt kivitelben is elkészítjük. Sokoldalúságunk és szakértelmünk bizonyítéka referenciánk széles skálája. Évente kétszer megrendezett kiállításunk - BNV és Construma - alkalmával mindenki betekintést nyerhet cégünk tevékenységébe.
1134 Budapest Róbert Károly krt. 54-58.
http://www.karniscentrum.hu


HORVÁTH Árnyékolástechnika
A vállalkozást édesapám 1946-ban alapította a Bp., XIII.ker., Pannónia u. 36. sz. alatt mely cég fő tevékenységi körébe redőnykészítés és javítás, vászonroletta gyártása és szerelése, valamint a már feledésbe merült fapálcikás roletta készítése és értékesítése tartozott. Jómagam 1987-ben vettem át a cég vezetését, a termékek sora folyamatosan bővült a technika fejlődésének köszönhetően, valamint az új anyagok piacra kerülésével. Fő profil: árnyékolástechnikai termékek forgalmazása, méretre gyártása, szerelése, illetve javítása. 2001-től ablakok beszerelésével és cseréjével, valamint beltéri ajtók cseréjével, beszerelésével bővítettük tevékenységi körünket. Helyszíni felméréssel, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Arra törekszünk, hogy gyors, pontos, szakszerű munkát végezzünk, kiváló minőségben. Termékeink megfelelnek az esztétika, a biztonság, a kényelem feltételeinek, figyelembe véve megrendelőink egyedi igényeit is. Mintakollekcióinkból kiválasztott termékre felmérés után árajánlatot adunk, a legyártott terméket három-tíz napon belül szállítjuk, szereljük. Munkáinkra garancia a több, mint 50 éves szakirányú tevékenység és számtalan referencia munka.
1136 Budapest Hollán Ernő u. 46.
http://www.redonykeszites.hu


ISOKAPPA KFT.
Társaságunk az ISOKAPPA Kft., a G. F. Európa Multinacionális Holding magyarországi társaságaként, mint a Holding egyik termék divíziójának része, minőségi tűzgátló nyílásrendszerek forgalmazásával és beépítésével is foglalkozik. A G. F. Európa Holding az EU-n belül működő, mintegy 5 milliárd euró éves forgalmú cégcsoport.
1137 Budapest Szent István park 25
http://www.isokappa.hu


Euroline-Ablak Kft.
Az Euroline-ablak Kft 2007-ben alakult, Szabó Levente vezetésével. Cégünk műanyag nyílászárók gyártásával és beszerelésével, valamint árnyékolástechnikai kiegészítők telepítésével foglalkozik. Nyílászáróinkat saját üzemünkben gyártjuk. Az egyedi méretek és különleges alakzatok (körablak, félkör ablak, háromszög ablak) elkészítésével bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Az ablakok teraszajtók, bejárati ajtók széles választéka biztosítja, hogy nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő nyílászárót. Műanyag nyílászáróinkat a mai igényeknek megfelelően többféle műszaki tartalommal kínáljuk. A 60 illetve 70 mm-es 5 légkamrás profilok valamint a K=1.0 W/m2K 4-16-4 hővédő üvegezés mellett lehetőség van fokozottabb hőszigetelésű nyílászárók gyártására is.
1139 Budapest Üteg u. 21/a
http://www.eurolineablak.hu


Toldi és Nemes Kft.
A Toldi és Nemes Kft. 2001 nyara óta áll megrendelői rendelkezésére, előzőleg betéti társaságként működött. Cégünk tevékenységi körébe árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazása és beszerelése tartozik. Az árnyékolástechnika teljes skáláját gyártjuk illetve szereljük az igényeknek megfelelően alacsonyabb vagy magasabb árkategóriában. Igényes egyedi bútorgyártást illetve szerelést is vállalunk. keresse fel Budapesten a XIV. kerület Czobor u. 33/b szám alatt található üzletünket.
1135 Budapest Czobor utca 33/b
http://www.toldi-nemes.hu


Keresztes Ablakvilág Kft.
A Keresztes Ablakvilág Kft. műanyag nyílászárók, bejárati ajtók, árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.
1138 Budapest Népfürdő u. 15/E
http://www.keresztesablakvilag.hu


Újablak Bemutatóterem és Szakkereskedés
Nyílászáró bemutatóterem.
1135 Budapest Lehel u. 56.
http://www.ablakfotel.hu


Inspecar Vagyonvédelmi és Szolgáltató Bt.
A vállalkozás 1993-ban alakult. Fő profilunk a vagyonvédelemhez kapcsolódó tevékenység, vagyonvédelmi tanácsadás, biztonságtechnikai berendezések tervezése és kivitelezése, továbbá informatikai rendszerek tervezése, installálása és fejlesztése, valamint könyvelési szolgáltatás. Cégünk 1993-tól értékesíti az Amerikai Űrkutatási Hivatal (NASA) laboratóriumában a személyzettel működő űrjárművek speciális üvegfelületeire kifejlesztett BRUXSAFOL üvegfóliáit. 
1133 Budapest Révész u. 6/c
http://www.inspecar.hu


  MALÉTH Árnyékolástechnika Gyártás és Kereskedés
Cégünk több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkezik árnyékolás és kaputechnikai termékek tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával. Kérjük tekintsék meg termékkínálatunkat, referenciáinkat és beszállítóinkat! Reméljük sikerül felkeltenünk érdeklődését a Minőségi Árnyékolástechnika iránt!
1135 Budapest Szent László út 87.
http://www.malethredony.hu


EuroLand-Plusz Kft.
Cégünk 1991-ben alakult, korábbi kisiparból. Az árnyékolástechnikai és vagyonvédelmi szolgáltatások mellett fokozatosan fejlesztettük az alapanyag- és bérgyártást. Ma már a belföldi felhasználókon kívül a környező országokba is exportálunk. 
1136 Budapest Hollán Ernő u. 31.
http://www.euroland.hu


NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET
A Magyar Nyílászáró Szaküzlet 18 éve áll az építkező és lakásfelújító érdeklődők szolgálatára. Termékeink: 5 kamrás műanyag ablak és ajtó rendszerek, fa ablak és ajtó rendszerek, 180 féle mintával mart és egyéni tervezésű mintákkal készített és Henelit osztrák festékkel fújt belső ajtókkal. Számtalan színű és legellenállóbb fóliával készült mart és marás nélküli belső ajtók. Modern és antik bútorokhoz is illő színfurnéros ajtók. Termékeinkhez kiegészítők nagy választékban kaphatók. 
1134 Budapest Klapka u.17-23.
http://www.nyilaszaroszakuzlet.hu

Karnis Centrum-Malom Kft
A Malom Kft 1984.-ben indította be árnyékolártechnika üzletágát, a Karnis Centrumot, saját tervezésűés fejlesztésű függönykarnisok gyártásával. Az egyre szélesedő vásárlói igényeknek megfelelően a kínálat folyamatosan bővül.
1142 Budapest Tatai u. 15
http://www.karniscentrum.hu


Freifogl Árnyékolástechnika
Célom az általam forgalmazott termékekkel munkahelyek, lakások hangulatosabbá tétele. Termékeim megbízható, kíváló minõségben készülnek. A sok éves szakmai tapasztalat garanciát biztosít Önnek és cégének. Kérem, klikkeljen webcímemre, mely segítséget nyújt a választásban.
1141 Budapest Fogarasi út 206.
http://www.freifogl.hu


H.C.L. Kft.
A H.C.L. Kft 1991-ben alakult. Tevékenységét konténerek gyártásával és kereskedelemmel kezdte. Az eltelt idõszakban árbevételét megtízszerezte és három termelõ cég társtulajdonosa lett. Ez a tény ipari háttérbázist jelent, összesen 5000 négyzetméteren és lehetõvé tette a mûszaki fejlesztés és tervezés felé történõ összpontosítást. A Kft árbevételének 70-80%-a exportból származik, elsõsorban Németországból. A télikertek gyártása 2000 elején kezdõdött német piaci megkeresésre. A rendszerválasztás a Belga ALIPLAST cégre esett, mert mérete, minősége, megbízhatósága és állandó fejlesztési készsége a piaci igényeknek megfelelően garanciát jelentett a hosszú távú együttműködésre. Ezt alátámasztotta az ALIPLAST® német piacon elért sikere is. A H.C.L. Kft a magyarországi kizárólagosság megszerzése után a németországi export megtartása mellett megkezdte a télikertek értékesítését Magyarországon.
1144 Budapest Kõszeg utca 20.
http://www.hcl.hu


GS Magyarország Kft.
Termékeink valódi szépséget és rendkívüli funkcionalitást kölcsönözhetnek ingatlanjuknak - legyen az irodaépület, műhelycsarnok vagy akár családi ház. Ha van valamilyen elképzelése, de nem biztos a dolgában; hívjon minket és mi segítünk! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat! Telephelyünk Budapesten, bemutatótermünk Tatabányán van, ezért elsősorban Észak-Nyugat-Magyarországon tevékenykedünk, de megfelelő nagyságú megrendelés esetén az egész ország területén vállalunk megbízásokat. Másik tevékenységünk a minőségbiztosítás. A minőségirányítási rendszerek kiépítése az ISO 9001:2000 szabvány alapján történik. A szabvány meghatározza a törvényes kötelezettségeknek és az érintett felek elvárásainak teljesítésére irányuló folyamatokat, továbbá az ezeket kisegítő folyamatok tervezését, megvalósítását, ellenőrzését, értékelését, valamint tökéletesítését.
1147 Budapest DEÉS utca 31.
http://www.gshungary.hu


Kondoroll redőny
Cégünket 1896-ban Kondor Rezső lakatosmester alapította. Az elsők között létrejött redőnyös üzem esslingeni faredőnyökkel, rácsokkal, napellenzőkkel és a reluxa ősével a zsalusínekkel foglalkozott. Az elmúlt idők folyamán a cég mindig családi irányítás alatt maradt, jelenleg a negyedik generáció (György) vezeti a vállalkozást. Ma a hagyományos termékeink mellett a legkorszerűbb alumínium redőnyök és az utólag is beépíthető motoros meghajtások is szerepelnek kínálatunkban.
1147 Budapest Ilosvai u. 19/b
http://www.kondoroll.hu


Ingtherm Kft.
Cégünk hossztoldott és toldásmentes borovi fenyő alapanyagú bejárati és beltéri ajtókat, ablakokat forgalmaz, valamint REHAU műanyag nyílászárókat három-, négy- és ötkamrás kivitelben, széles szín- és formaválasztékban
1142 Budapest Erzsébet Királyné útja 62/B
http://www.ingtherm.hu


Parador Kft.
Bővebb információért keresse fel weboldalunkat!
1149 Budapest Róna u.103/b
http://www.paradorkft.hu


Udirea Kft.
Bemutatótermeinkben, irodánkban a többféle profiltípusból készített műanyag nyílászárókkal kapcsolatos szaktanácsadás és értékesítés folyik, melyeket az 1998 februárjában megkötött szerződésünk alapján a Fenstherm Nyílászárógyártó és Kereskedelmi Kft szállít.
1142 Budapest Szegedi út 70.
http://www.udirea.hu


Ajtó Ablak Stúdió Kft.
Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Társaságunk dolgozói több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal állnak kedves vásárlóink rendelkezésére. Fő tevékenységi körünk az építőipar területén a kültéri műanyag nyílászárók gyártatása, forgalmazása és szükség szerint a beépítése. Kollégáink szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal segítik Önöket a tervezéstől a helyszíni felmérésen át, a kész nyílászárók beépítéséig. A piaci igényeknek megfelelően kínálatunkban szereplő árúk körét gazdagítják azon termékeink is, amelyek az Önök kényelmét, komfortját biztosítják lakásában, házában, cégénél. Kedvére válogathat termékeinkből, amelyek épületének nyílásainak zárásával kapcsolatosak, - kezdve a kertkaputól a garázson át, egészen a tetőkibúvóig. Az épületek komfort fokozatának növelése érdekében kínálatunkban talál különféle márkájú és minőségű - műanyag és alulamellás - redőnyöket és árnyékolástechnikai eszközöket is, mint például zsaluziát, reluxát, szalagfüggönyt stb.
1148 Budapest Nagy Lajos király útja 73-77.
http://www.ablak-info.hu

Lamella Ajtó Ablak Kft.
Bemutatótermünk:1115 Bartók Béla út 106-110. (bejárat a Tétényi út felől.) Célunk, hogy vevőorientált üzletpolitikánkkal olyan előkelő pozíciót vívjunk ki magunknak, melyet hosszú időn át képesek vagyunk megőrizni. Ezért választottuk azt a sikerhez vezető utat, melyben megbízható gyártóktól a kiváló minőségű termékeket szállítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink és termékeink kiválósága mellett olyan munkatársakkal dolgozunk, akikkel vevőink mind szakmailag, mind emberileg maximálisan elégedettek. Tegyen próbára bennünket Ön is!
1152 Budapest Rákosmező utca 8.
http://www.lamella.hu


Horváth Redőny Kft.
Forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk 76 éve áll megrendelőink rendelkezésére. Termékeink minden időjárási viszontagságnak ellenállnak, sőt védelmet biztosítanak. Fenti termékeinket motoros működtetéssel is elkészítjük kívánság szerinti vezérléssel. MABISZ által elfogadott biztonsági faredőnyök gyártásával és teljes körű kivitelezésével foglalkozunk. Kiemelkedő referenciáink: BELÜGYMINISZTÉRIUM, NEMZETI BANK.
1158 Budapest Pestújhelyi tér 1.
http://www.horvathredony.hu


Fény-Thermo Kft.
Műanyag és fa ajtók és ablakok.
1154 Budapest Szentmihályi u. 114
http://www.fenythermo.hu


Elektronic Pannon Hungária Kft
Nem csak árnyékolástechnikai, hanem mint egy széles körű szolgáltatást nyújtó cégként ismer minket, több mint 1500 Ügyfelünk.Sőt ! 2006. esztendőtől 24 órás HELP-DESKel és 24 órás SZERVIZÜGYELETtel bővítettük szolgáltatásunkat. 
1151 Budapest Szövőgyár u.11-17.
http://www.arnyekolo.uw.hu

Czirják Gábor - árnyékolástechnika, redőny, reluxa
1163 Budapest Guzsaly utca 39
http://www.redonyreluxa.hu


Heliostop Kft.
Engedjen meg egy rövid bemutatkozást. 1983-ban GMK-ként indult vállalkozásom, melyet 1990-től egyénileg működtettem.1995-ben alapítottam a Kft-t. Első időszakban csak reluxát és redőnyt gyártottunk, ezt később szalagfüggönnyel, rolettával, szúnyoghálóval, napellenzővel, külső lamellás árnyékolóval és külső rolettával bővítettük ki. Így az árnyékolástechnika minden területén gyakorlatot szereztünk, Megrendelőink remélem teljes megelégedettségére. Legtöbbet Budapesten dolgoztunk, de az ország minden részére szállítottunk Nyíregyházától-Zalaegerszegig, Szombathelytől-Békéscsabáig. Saját termékünket Ausztriában is forgalmaztuk. Alapanyagaink magyar, svéd, olasz, német, osztrák, belga gyártmányok. Kérem kattintson a következő oldalakra ahol remélhetőleg megtalálja az Önnek legmegfelelőbb árnyékolástechnikai terméket.
1162 Budapest Cékla u. 24.
http://www.heliostop.hu


Sun-Control
Vállalkozásunk 1997 óta foglalkozik autó és épületüveg-fóliázással. Az alapítás óta számtalan autót és épületüveget láttunk el fóliával. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink megfelelo kiszolgálásban, és kiváló minoségben részesüljenek. Szakmuhelyünkben kényelmesen végigkísérheti, hogy miként készül el az autója ami autótípustól függetlenül maximum 3 órát vesz igénybe. Megrendeléseiket telefonon vagy személyesen egyeztetett idopontban, 1-2 napon belül vállaljuk évszaktól függetlenül. Miért érdemes minket választania? - Mert kítuno amerikai autóüvegfóliákat forgalmazunk 28 színben azonnal, raktárról, tehát nem kell Onnek tobbször befáradni a színegyeztetés, valamint az idopontegyeztetés miatt. - Mert 6 éve változatlanul ugyanazon telephelyen tartózkodunk,így amennyiben elégedett a munkánkat abban az esetben továbbiakban is töretlen lelkesedéssel állunk az On rendenkezésére. - Mert kizárólag kárpitbontás nélküli technológiával dolgozunk, megkímélve az Ön autóját a megbontásból adódó esetleges kellemetlenségektol. - Mert autótípustól függetlenül,maximum 2,5 óra alatt elkészítjük az autóüvegfóliázást,így nem kell egy egész napra otthagyni az autóját,és amennyiben szeretné,kényelmesen végigkísérni,hogy miként készül a fóliázás az Ön autójára. - Mert folyamatos képzéseken veszünk részt,melyet a magyarországi importor biztosít számunkra. Így mindig a legkorszerubb technikai háttérrel,és a legátfogóbb fóliaanyagismerettel állunk az Ön rendelkezésére,és váltjuk valóra elképzeléseit. Reméljük egyszer Önt is ügyfeleink üdvözölhetjük.
1163 Budapest Cziráki u. 26-32
http://www.suncontrol.hu


Thermész Kft.
A Thermész Informatikai Kft.2004-ben alakult. Az építőiparban illetve ügyvitelben használatos informatikai rendszerek fejlesztésével, és tesztelésével, valamint energiatudatos építési, és épületgépészeti eljárások tervezésével, és kivitelezésével foglalkozunk. Bemutatótermünkben az építéshez szükséges minden információ megkapható. Ingyenes szaktanácsadással, költségvetésekkel segítjük megrendelőinket. 
1161 Budapest Rákóczi u. 166.
http://www.thermesz.huABLAKKLINIKA KFT.
1162 Budapest Ilona u.103.
http://www.ablakklinika.hu


Redőnystúdió Kft.
1998-óta foglalkozunk az Árnyékolástechnikával. Céljaink közé tartozik nem csak az elégedett vásárlói réteg növelése, hanem minél jobb, minél szélesebb szolgáltatások realizálása is, melyeket partnereinken, kapcsolattartóinkon keresztül is folyamatosan bővítünk.
1161 Budapest Csömöri út 147.
http://www.redonystudio.hu


Larix Faház Kft.
A Larix Faház Kft. 1997 óta működő csömöri székhelyű vállalkozás. Működési területünk az építőipar, ezen belül elsősorban nyílászárók gyártása és szerelése, illetve könnyűszerkezetes épületek kivitelezése. Folyamatos korszerűsítés mellett mind a gyártó üzemben, mind a helyszíni szerelések során igyekszünk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.
1164 Budapest Csókakő u. 35.
http://www.larixfahaz.hu


Plasteam Kkt.
A céget 1984 márciusában alapítottam társaimmal, PLASTEAM GM néven. Induló éveinkban saját fejlesztésünk alapján harmonikaajtók és zuhanyzófülkék gyártásával foglalkoztunk. Akkori slágertermékünk a Solár kerti zuhanyzó, meghatározta cégünk fejlődési irányát. 1987-88-ban bennünket is megrázott a "Kupa" program. Menekülésképpen új fejlesztéssel léptünk az akkor összezilált hazai piacra. Felismerve és feltételezve a következo években, évtizedben fokozatosan fejlodo keresletet, sot azon is eggyel túllépve elsoként az országban, a házi úszómedencék fedésével kezdtünk el foglalkozni. A napenergia hasznosításának ez is egy sikeres alkalmazása. Elképzeléseinket a piac visszaigazolta és most az új évezredben elmondhatjuk, hogy tervezési, gyártás tapasztalatunkat töretlenül a múlt században alapoztuk meg. Termékszerkezetünket úgy alakítottuk ki, hogy eleget tudjunk tenni az átalakulófejlodovilágunkban z egyre komolyabb követelményeknek, felhasználva az elmúlt 22 év kihívását és tapasztalatát.
1164 Budapest Cica u. 7/A
http://www.plasteam.hu


WinDoor Trade
Verhetetlen árfekvésű árnyékolástechnika! Extra kedvezmények minden nyílászárónkra!
1162 Budapest Szlovák út 102.
http://www.wdt.hu


MÉRLEG-ÉSZ Árnyékolástechnika
Cégünk 2003-ban alakult, elsősorban teljes körű könyvelés szolgáltatására.
 Ezt az üzletágunkat 2004-ben kibővítettük két tevékenységgel,
ezek az árnyékolástechnika és a grafika.
1171 Budapest Borsfa utca 37.
http://www.merleg-esz.hu


PROFIXIG 2002 BT.
A BT. 2002-ben kezdte meg tevékenységét a BAZ megyei Szikszó városában, telephelyünk is itt található, de a kezdetek óta Budapest és vonzáskörzetében végezzük munkáink jelentős részét. Az alapításunktól eltelt csaknem 3 év alatt összeszokott, jól működő csapatként dolgozunk együtt. Fő tevékenységünk nyílászárók javítása, utólagos szigetelése, valamint ablakok és kültéri illetve beltéri ajtók cseréje.
Budapest,XVII.ker, Kiskút u. 46
Szikszó, Miskolci út 46
http://www.profixig.hu


Kiss Árnyékolástechnika Kft.
A Kiss Árnyékolástechnika Kft egy 16 éve működő családi vállalkozás.Kezdetben 3 főt alkalmaztunk,mára a kiszélesedett fogyasztói körnek és a széles áruválasztéknak megfelelően az alkalmazottak száma 12 főre nőtt.A központ és a szerelőműhely mérete is nőtt a vállalkozás fejlődésével párhuzamosan egy 20 m 2 -es kis pinceműhelyből elindulva a vállalkozás több költözést követően,ma egy 200 m 2 -es házban működik a XVI. kerületben.A fejlődés velejárója volt,hogy a korábban családi vállalkozásként működő kisvállalat cégformáját tekintve,mára korlátolt felelősségű társasággá alakult át. Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai berendezéseinek magyarországi gyártása és forgalmazása, valamint külföldi gyártók termékeinek hazai értékesítése.Kiegészítő termékekként nyílászárókat,kerti bútorokat és exkluzív holland bútorokat is értékesítünk. A cég a legmodernebb anyagokat használó alapanyaggyártó és szolgáltató cégekkel áll szerződésben és folyamatosan lépést tart a piaci változásokkal,fejlesztésekkel.Miként a múltban is jellemző volt vállalkozásunkra a pontosság és a precizitás a jövőben is pontos műhelymunkával és biztos szervizháttérrel állunk partnereink szolgálatában és reméljük,hogy mindenkit elégedett vásárlónkként tarthatunk számon.
1171 Budapest Pesti út 239.
http://www.kiss-arnyekolok.hu


A & B árnyékolástechnika
Cégünk 1974 óta foglalkozik redőnykészítéssel. A 70-es években még csak a hagyományos faredőny készítéssel,illetve 4 év múlva reluxa és műanyagredőnnyel bővült a terméklistánk.
1171 Budapest Lajosház u.24/a.
http://www.ab-arnyekolas.uw.hu


Esslingen Árnyékolástechnika
Vállalkozásunk az árnyékolás-, biztonságtechnika és vagyonvédelem területén tevékenykedik. Szlogenünk: Gyors, pontos kivitelezéssel, kedvező árakkal, gazdag színválasztékkal, garanciával állunk megrendelőink rendelkezésére! 
1171 Budapest Pesti út 337.
http://www.esslingen.hu


RAL Kft.
Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Társaságunk dolgozói több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal állnak kedves vásárlóink rendelkezésére. Fő tevékenységi körünk az építőipar területén a kültéri műanyag nyílászárók gyártatása, forgalmazása és szükség szerint a beépítése. Kollégáink szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal segítik Önöket a tervezéstől a helyszíni felmérésen át, a kész nyílászárók beépítéséig. A piaci igényeknek megfelelően kínálatunkban szereplő árúk körét gazdagítják azon termékeink is, amelyek az Önök kényelmét, komfortját biztosítják lakásában, házában, cégénél. Kedvére válogathat termékeinkből, amelyek épületének nyílásainak zárásával kapcsolatosak, - kezdve a kertkaputól a garázson át, egészen a tetőkibúvóig. Az épületek komfort fokozatának növelése érdekében kínálatunkban talál különféle márkájú és minőségű - műanyag és alulamellás - redőnyöket és árnyékolástechnikai eszközöket is, mint például zsaluziát, reluxát, szalagfüggönyt stb. A fenti termékek működtetését tekintve kívánság szerint részleges, vagy akár teljes körű automatizálással is tudjuk Önöknek biztosítani, úgynevezett "INTELLIGENS HÁZ" megoldással. Célunk olyan megbízható társaság működtetése, amely munkatársaink igényes, szakmailag kifogástalan munkája alapján elnyeri az Önök - tisztelt megrendelők, tervezők, beruházók - bizalmát a további együttműködés reményében. Kérem, lapozgasson oldalainkon és keressen fel bennünket! 
1173 Budapest Pesti út 41/C
http://www.ralkft.hu


 Win-Bau Építőipari és Kereskedelmi Bt.
Bemutatótermünkben a többféle profiltípusból készített műanyag, alumínium és fa nyílászárókkal, biztonsági- és beltéri ajtókkal valamint árnyékolástechnikai termékekkel kapcsolatos szaktanácsadás és értékesítés folyik.
1117 Budapest Prielle Kornélia u.2/a
http://www.winbau.hu


Nyíl-Ász Kft.
Célunk, hogy az általunk beépített nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék jól döntöttek, amikor minket választottak.
1188 Budapest Bocskai u. 103/b
http://www.nyilasz.hu


Nyílászáró Center
Vállaljuk nyílászárok teljeskörű cseréjét az egész ország területén.
1181 Budapest Margó Tivadar u.33.
http://www.nyilaszarocenter.hu


PG WindoW Kft.
13 éve foglalkozunk műanyag nyílászárókkal és a hozzá kapcsolódó árnyékolástechnikával.
1185 Budapest Üllői u. 487.
http://www.pgwindow.hu


BEG-BI Kft.
Gyors szállítás! Hitelügyintézés! Profi beépítés!
1183 Budapest Üllői út 485
http://www.begbi.hu

SÁPI Rács és Redőnytechnika Kft.
1194 Budapest Sas-köz 21-23.
http://www.sapi.hu


Opánszky

Árnyékolástechnikai vállalkozásunk 1986-ban kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladtunk napjainkig. Mára cégünk szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú árnyékolóink kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemünkben. Kiforrott csapatmunkánk lehetővé tette, hogy nagy beruházások kivitelezésében is részt tudjunk vállalni. Így például a Magyar Haditechnikai Kutató Intézet, NATO, Országos Onkológiai Intézet, Szerencsejáték Rt., MÁV, Nemzetbiztonsági Hivatal, és számos nagy irodaház, kórház, intézmény. Végül, de nem utolsó sorban több ezer magánlakás és ház. Reméljük a későbbiekben Önt, Önöket is megelégedett partnereink táborában tudhatjuk.
1191 Budapest Üllői út 170.
http://www.opanszky.hu


Varga Árnyékolástechnika

Cégünk 15 éve áll a lakosság szolgálatában, családi vállalkozásként alapítottuk. KULCSSZAVAK: árnyékolástechnika árnyékolás, árnyékolástechnika termék, árnyékolástechnikai berendezés, árnyékolástechnikai eszköz, árnyékolástechnikai kivitelezés, árnyékolástechnikai rendszer, belső árnyékolás, beltéri árnyékolás, redőny, reluxa, reluxa szerelés
1192 Budapest Vereckei köz 12.
http://www.redonyok.hu


TOP-AZ Kft.
Ha szereti a szépet és szem előtt tartja a minőséget, akkor előbb-utóbb biztosan Önt is a partnereink között üdvözölhetjük.
1193 Budapest Komjáti u. 31/B.
http://www.top-az.hu


Rivington Kft.
Cégünk 1992 óta lakástextil és belső árnyékolástechnikai termékek készítésével foglalkozik. Vállaljuk magánszemélyek és közületek részére a felmérést, igényes varrást, illetve a felszerelést rövid határidőn belül.
1196 Budapest Kisfaludy u. 119.
http://www.fuggonyszalon.hu


Fer-Komplex Kft.
Cégünk 2001 októberétől foglalkozik egyedi bútorok készítésével és árnyékolástechnikával. Célunk ügyfeleink elégedettsége, mind a lakosság és mind a közületek minél magasabb szintű kiszolgálása. Munkánk során elsődleges szempont a minőségi termékek előállítása, amit a felhasznált anyagok és alkatrészek is biztosítanak.
1196 Budapest Esze Tamás utca 109.
http://www.ferkomplex.hu


Márka-Mix Kft.
Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa és műanyag nyílászárókat, kiegészítő termékeket, szigetelőanyagokat, tetőfedő rendszereket, kéményrendszereket, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, kül- és beltéri festékeket. Áraink és szolgáltatasaink színvonala biztosan megnyeri érdeklődőink és vásárlóink bizalmát!
1201 Budapest Helsinki u. 76.
http://www.marka-mix.hu


Lider Ablak
Német minőség, 5 és 6 kamrás kivitelben. Üveg k=1,0. Profi beszerelés
1201 Budapest Madách u. 10.
http://www.liderablak.hu

Alicante Kft.
Műanyag nyílászárók és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.
 1213 Budapest Gyimesi út. 13.
http://www.alicante.hu


Actual Profil - Ablakgyártó Kft.
Több mint 30 éve alkalmaz innovatív ablaktechnológiát az ACTUAL Fenster AG. Cégünk neve ma már ismert márkanév, és vezető szerepet játszik az ablakok, ajtók és árnyékolástechnika gyártása terén. Az ACTUAL termékcsoport magában foglalja a különböző forma-, szín- és anyaghasználat lehetőségét (műanyag, műanyag-alumínium, fa, fa-alumínium), valamint az ablakgyártáshoz szükséges profilokat is. Minőség és fejlesztés már kezdettől az ACTUAL-sikertörténet középpontjában állt.
1214 Budapest II.Rákóczi F. u. 289-295.
http://www.actual.hu


Dekor Fólia Stúdió
Cégünk az árnyékolástechnika területén tevékenykedik.
 1211 Budapest Gyepsor u. 1
http://www.folia.hu

Csöppüs és Társa Kft.
Cégünk 5 éve foglalkozik árnyékolástechnikai eszközök gyártásával és kivitelezésével. Épületek és autók fóliával történő biztonsági illetve hő védelmével.
1224 Budapest Damjanich u. 2
http://www.csoppusestarsa.hu


Renomax Kft.
Minőségi műanyag és fa homlokzati illetve beltéri nyílázárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozunk.
1222 Budapest Nagytétényi út 60.
http://www.renomax.hu

Hancsics-Haiter Kft.
Cégünk 1981-ben indult magánvállalkozásként. Majd 1997-ben alakultunk át Kft-vé. Ideológiánk: "Kiváló minõség, megfizethetõ áron". Célunk, hogy megrendelõinket a legrövidebb határidõn belül a legkorszerûbb termékekkel szolgáljuk ki, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Vállaljuk mechanikus védelmi rendszerek: Helyszíni felmérését Tervezését Gyártását Beszerelését Karbantartását Meglévő rendszer felújítását, átalakítását.
1238 Budapest Szentlőrinci u.17/A
http://www.hancsics-haiter.hu


Ablak-Épmű Kft.
Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott. Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Ajtó ablak, egyéb nyílászáró nyári akcióban 25-40% engedménnyel, 2008 szeptember 15.-ig. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók, redőnyök, tetőtéri ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni. 2008. évben, nyílászáró bemutató termet nyitottunk Veszprémben és Székesfehérváron! Nyitási akcióinkról érdeklődjön személyesen! Termékeink ÉMI minősítéssel rendelkeznek.
1235 Budapest Grassalkovich u. 156.
http://www.ablak-soroksar.hu


Laxon Kft.
Cégünk teljes körű kínálattal igyekszik felölelni a nyílászáró piac minőségi szegmensét, és e kínálat mellé felsorakoztatott szolgáltatásainkkal, szakértelmünkkel problémamentesen levesszük az ön válláról a felméréssel kapcsolatos gondokat.
1238 Budapest Grassalkovich út 129.
http://www.laxon.hu


 West Door Hungária Kft.
West Door Hungária Kft. beltéri ajtók, (dekor, CPL, HPL, furnér, intarziabetétes furnér, tömörfa, UV fénnyel kezelt lakkozott) bejárati ajtók, és fa nyílászárók importálásával, és értékesítésével foglalkozik.
1239 Budapest Ócsai út 1.-3.
Irányítószám: 1239
http://www.westdoor.hu


Budapest főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírekPest Megye


További ajánlatok  országosan!

Delta KFT
Cégünk tevékenysége az 1989. márciusi megalakulást követõen kezdetben kizárólag építési és szakipari munkákra korlátozódott. A kivitelezõi munkák igen széles körét végeztük éveken keresztül, melynek során több kempinget, társasházat, társasházi lakást, bevásárlóközpontot, stb. építettünk a megrendelõk teljes megelégedésével.
Ezt a tevékenységi kört azonban folyamatosan felváltotta a nyílászárók gyártása, amelyet napjainkban Kecskeméten, Nyárlörincen, Tarnamérán, ill. Tenken lévõ üzemeinkben végzünk.
 6000 Kecskemét, Korhánközi út. 4.

http://www.delta-kft.hu/

Kunság Fenster KFT
A garantált minőséget a bevizsgálással tanusított alapanyagok, a folyamatosan megújuló technológia, a magas fokú szakmai háttér, valamint az ellenőrzött gyártás-szerelési tevékenység szavatolja. 
  Győződjön meg ismertetőnkben cégünk 1990 óta tartó céltudatos tevékenysége alapján elért eredményeiről, mely referenciákkal szakmai elismerésekkel garanciát nyújt Önnek a feltett kérdésre.
Döntésénél győződjön meg továbbá, hogy az ajánlatunkkal szemben állított alternatív ajánlat hasonló garanciákat biztosít-e az Ön részére.
Telephely: 6133 Jászszentlászló, Csengelei út 1.
Levelezési cím: 6133 Jászszentlászló Pf.: 7.

http://www.kfenster.hu/


Scindler KFT
TELEPHELY
Termo-Stop Kft
6000 Kecskemét Halasi út 29.

http://www.schindler.hu


Rolo Express KFT
A Rolo Express Kft. 1986-ban magánvállalkozásként kezdte meg működését, majd 1998-tól Kft-ként foglalkozik korszerű árnyékoló berendezések gyártásával, forgalmazásával, beszerelésével.
  Vállalkozásunk mára több alkalmazottat foglalkoztató korszerű gyártóvá nőtte ki magát. Vállaljuk termékeink helyszínre szállítását, beépítését és karbantartási munkálatokat is.
 6400 Kiskunhalas, Mártírok útja 32.

http://www.roloexpress.hu


Hasza Roló BT
Cégünk 2002-ben, magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás melyet, alapvetően műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazására és beszerelésére hoztunk létre. A sikeres üzletpolitikánknak és a megfelelő szakmai, technikai színvonalunknak köszönhetően, cégünk folyamatos dinamizmussal növekszik. Saját bemutatótermünkben kézzel fogható közelségbe tudjuk a kínált termékeket bemutatni, azok paramétereit, jellemzőit vázolni. Kiszolgálunk egyedi vevőket és viszonteladókat is, természetesen ebben az esetben egyedi ármegjelöléssel. Célunk, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatással és testre szabott kiszolgálással biztos pontot jelentsünk az átalunk kínált termékek gyorsan változó piacán!
6400 Kiskunhalas, Széchenyi utca 35.

http://www.haszarolo.hu
Balotaker KFT
Cégünk 15-éve dolgozik az asztalosipar nyílászárókkal foglalkozó ágazatában. Fából készült homlokzati ajtók, ablakok, illetve beltéri nyílászárók gyártásával, magas minõségi kategóriájú mûanyag termékek értékesítésével és szakszerû beépítésével foglalkozunk. A fa és MDF beltéri ajtók gyártása mellett megkezdtük
a Pascal típusú, dekorfóliás ajtók forgalmazását is
H-6400 Kiskunhalas, Bácskai u. 5.

http://www.balotaker.halas.net  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Pest megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Érd (megyei jogú)
Abony  Albertirsa   Aszód  Biatorbágy  Budakalász  Budakeszi  Budaörs  Cegléd
Dabas  Dunaharaszti  Dunakeszi  Dunavarsány  Fót  Göd  Gödöllő  Gyál  Gyömrő
Halásztelek  Isaszeg  Kistarcsa  Maglód  Monor  Nagykáta  Nagykőrös  Nagymaros
Ócsa  Örkény  Pécel  Pilis  Pilisvörösvár  Pomáz  Ráckeve  Százhalombatta  Szentendre
Szigethalom  Szigetszentmiklós  Szob  Tápiószele  Tököl  Törökbálint  Tura  Üllő  
Vác  Vecsés  Veresegyház  Visegrád  ZsámbékPeta Roló
Cégünk fõ profilja a mûanyag és aluminium redõnyrendszerek gyártása, forgalmazása és kivitelezése.
Ezek mellett minden más árnyékoló berendezés gyártásával is foglalkozunk, többek között:
szalagfüggöny, reluxa, szunyogháló rendszerek, stb
Minden kedves partnerünk igényét figyelembe véve szinvonalas minõségben igényes kiszolgálásban részesítjük. A legfontosabb számunkra hogy érezze, fontos számunkra.
Nyitvatartás: H-P 900-1600 Szo: 900-1200
Bemutatóterem:
2730 Albertirsa, Pesti út 73.

http://www.petarolo.hu/rolunk.html


PETROVICS KÁROLY
árnyékolástechnika
2730 ALBERTIRSAFEKETERÉSZ UTCA 10.
Schwabinvest Plusz Kft.
építészeti tervezés
    építőipari generálkivitelezés
    új lakások értékesítése
    családi ház építés
    nyílászáró kereskedelem
    nyílászáró beépítés
    felelős műszaki vezetés
    műszaki ellenőrzés
    számítógépes látványtervezés
    építőipari költségvetés készítés
    "Klímabarát Otthon" pályázatírás
Iroda: 2170 Aszód, Pesti út 21.

http://www.schwabinvest.hu/kerdezzen_valaszolunk


H&L bt.
Cégünk hő- fény- és betörésvédelmi AUTÓ és ÉPÜLETüvegfóliázással foglalkozik, SunTek fóliák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését, a hőenergia akár 66, 9 %-nak visszaverésével növeli utazási komfortját, csökkentheti az autó fogyasztását a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán, véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egybentartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát a gyakran vakító ragyogást 96 %-ban képes csökkenteni kiszűri a káros UV sugárzás akár 99 %-át egyes fóliák tökéletes belátásvédelmet biztosítanak bárhova alkalmazható. Aut fóliáink a Gépjármű Felügyelet "H" minősítésével rendelkeznek. Biztonsági fólia használatával megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást.
2170 Aszód, Malom-köz 9.
http://www.foliateam.hu/rolunk.html


panorama-plast
Cégünk 2000. novemberében alakult, és főként műanyag nyílászárók gyártásával és szakszerű beépítésével foglalkozik, de a piaci igényeknek megfelelően tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük. A vállalkozás teljes egészében magánszemélyi tulajdon.
2170 Aszód, Pesti út 27. (GAVIT épület)

http://www.panoramaplast.hu/


SCHAL-TECH KFT.
Cégünk igényes alumínium-üveg homlokzatok, függönyfalak, ablakok, ajtók, üvegtetők, beltéri üvegszerkezetek kivitelezésével foglalkozik.
Vevőink elképzelései alapján a szerkezeteket megtervezzük, legyártjuk és beépítjük.
Minőség, megbízhatóság, és a határidők pontos betartása, és ezzel megrendelőink megelégedettségének elérése.
Mérnökeink 1995 óta vesznek részt magas színvonalú, magyarországi és külföldi projektek megvalósításában.
Több kiváló minőségű alumínium profilrendszerrel dolgozunk pl. Schüco, Wicona, Almont, amelyekkel korunk megnövekedett műszaki és esztétikai igényeit magas színvonalon tudjuk kielégíteni.
2170 Aszód, Falujárók u. 40.

http://www.schaltech.hu/aktualis/aktualis.html


Dániel Rezső
REDŐNY,
NAPELLENZŐ,
SZÚNYOGHÁLÓ,
SZALAGFÜGGÖNY,
RELUXA,
készítés, javítás.

2051 Biatorbágy, Szabadság út 41.
http://5mp.eu/web.php?a=biaredony&o=m_jeK9UN3B


Havannap Kft.
Árnyékolástechnika
2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3,DEKORMAX DESIGN STÚDIÓ
       Ingyenes felmérés
    Tanácsadás
  Tervezés
    Kivitelezés
2040 Budaörs, Budapesti út 61.-63.

http://www.dekormax.hu/


ANGYAL ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

2700 Cegléd, Juhász Gyula u. 6.
Atenád Árnyékolástechnikai Kft.
Nyitvatartás: H-P: 700 - 1600
                  Sz-V: Zárva
Vállalkozási tevékenységünket 1997 januárjában, árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek kereskedelmével kezdtük meg. Ma, több mint tíz év távlatából visszatekintve elmondhatjuk, hogy cégünket gyakorlatilag országszerte ismeri és elismeri a szakma. Munkánk eredményeként büszkék    
lehetünk arra, hogy vállalkozásunk több mint harminc főt foglalkoztat és 2005 februárjától Dunakeszin, egy új építésű 3500 m2-es üzemcsarnokban végezhetjük tevékenységünket.
2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. (Régi számozás szerint 83.)

 http://www.atenad.hu/


SYBA NAPVÉDELEM KFT.
A vállalkozás 1988 óta működik. A Buda-Flax nagyvállalat és a németországi Syba gmbh. alapította Syba-Flax néven, az akkor még ismeretlen lamellás függönyök gyártására és forgalmazására. A kft. többszöri tulajdonosváltás után 2004-től teljesen magyar tulajdonban van. Vállalatunk árnyékoló szerkezeteket gyárt és kivitelez.
2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
http://www.syba.hu/rol.html


Hermann Árnyékolástechnika  
A Hermann Árnyékolástechnika tizenöt éve foglalkozik árnyékolástechnikai rendszerek gyártásával, forgalmazásával és beszerelésével Dunakeszin, illetve vonzáskörzetében.
Tevékenységünkhöz az alábbi szolgáltatások tartoznak:
Gyártás és szerelés:
- műanyag, fa és alumínium redőnyök (motoros és távirányítós változatban is),
- reluxák,
- szalagfüggönyök,
- szúnyoghálók (fix, mobil, nyíló).
Forgalmazás és szerelés:
- napellenzők,
- harmónika ajtók,
- roletták,
- függönykarnisok
- hevederzárak.
Dunakeszi

http://hermann-arnyekolas.hu/ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA-NAPVÉDELEM.HU
Ha Ön külső vagy belső árnyékolástechnikai terméket szeretne! Ha Önnek fontos hogy a legjobb áron jusson hozzá a kívánt termékekhez, akkor a legjobb helyen jár nálunk. Kérjen árnyékolástechnikai árajánlatot egyetlen kattintással több cégtől is egyszerre! Árnyékolástechnikai árajánlatkérőnk segítségével Önnek csak egyszer kell igényét rögzíteni, és egyszerre több árnyékolástechnikai céghez is eljut igénye, árajánlat kérése! Ezek után már partnereink keresik meg Önt árajánlatukkal! A rendszer működése teljesen ingyenes, regisztrációt nem igényel! Önnek csak ki kell tölteni az árnyékolástechnikai árajánlat kérő űrlapot, és máris egyszerre több céghez eljut az Ön igénye! Ha Önnek redőny, reluxa műanyag ablak, vagy bejárati ajtóra van szüksége, és szeretné több társaság árajánlatát is össze hasonlítani, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Csak töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat és árnyékolástechnikai partnereink keresik meg Önt árajánlatukkal!    
    2151 FÓT, TÓTH ÁRPÁD UTCA 72 SZ.

    http://www.arnyekolastechnika-napvedelem.hu/


ROLL-LAMELL Kft.
árnyékolástechnika, napellenző, szalagfüggöny 
2131 Göd, Móricz Zs. u. 36. 

http://www.roll-lamell.hu/
Korall-ablak egyéni vállalkozás
Forgalmazás
Felmérés és szaktanácsadás
Beépítés
2360 Gyál, Somogyi Béla utca 27
Bemutató terem
Hamarosan

http://korall-ablak.hu/services.html


Solarstop Kft.
27 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával, 1983-ban elindított magánvállalkozásunk 1997-től betéti társaságként, majd kft-ként működik.
Cégünk profilja:
    redőny
    reluxa,
    szalagfüggöny,
    vászonroló,
    napellenző,
    szúnyogháló,
    harmonikaajtó
2360 Gyál, Munkácsy u. 46.

http://www.solar-stop.hu/index.html


SZEIBERT ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
árnyékolástechnika
2360 GYÁL,
MUNKÁCSY UTCA 46.


Takács Árnyékolástechnika
Takács Zsolt vagyok, árnyékolástechnikai termékek beépítésével és teljes körű javításával, felújításával foglalkozom.
Többéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem, és elsők között szereztem
OKJ-s bizonyítványt Árnyékolástechnikai szerelő szakmában.
Munkáim során kizárólag piacvezető gyártók alapanyagait használom.
Jellemző rám a gyors, pontos, igényes, profi munka!
Gyömrő

http://www.takacsredony.hu/index.html

Lilik-Szer kft.
Cégünk 2006-ban alakult családi vállalkozásként. Kezdetben épületgépészettel foglalkoztunk –
mint fő tevékenység – ezen belül is leginkább víz-, gáz-, fűtés- és csatornahálózat szereléssel, épület
klimatizálással, valamint gázkészülékek karbantartásával és javításával.
Profilunkat – a családi jelleg megtartása mellett – folyamatosan bővítettük és bővítjük ma
is. A szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése után először nyílászárók, majd
árnyékolástechnikai eszközök beépítésével kezdtünk foglalkozni. A tapasztalatok egyre inkább azt
mutatták, hogy akkor tudunk – mind árban, mind minőségben – versenyképes szolgáltatást nyújtani,
ha az árnyékolásban tovább fejlődünk.
Ezért 2010-től magunk gyártjuk a leggyakrabban igényelt árnyékolástechnikai eszközöket, mint
redőnyök (műanyag, alumínium, tetszőleges színben és méretben), napháló valamint szúnyogháló.
Így rugalmasan, gyorsan és jóval kedvezőbb áron tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani.
Az eltelt hónapok és a megrendelések számának növekedése döntésünk helyességét igazolták.
Ha tevékenységünkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel vagy a fent említett
szolgáltatások valamelyikére szüksége lenne, kérem, keressen minket a megadott elérhetőségeken és
mi állunk szíves rendelkezésére.

2230 Gyömrő, Gumi út 4.
http://lilikszer.hu/index.html


Siba-do Bt.
Személyre szabott árnyékolástechnikai megoldások
2314 Halásztelek, Ady Endre utca 69.

http://www.sibado.hu/index.php?page=fooldal


CT Nyílászáró
2007-ben kezdtünk el nyílászárókat forgalmazni azzal a céllal, hogy ne csak megfizethető ablakokat-ajtókat tudjunk kiajánlani, hanem olyan szolgáltatást is tudjunk nyújtani, amellyel gyorsan és vevő centrikusan tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.
Cégünk kizárólag minőségi műanyag, fa és fém nyílászárók forgalmazásával,  szakszerű szerelésével foglalkozik. Mindemellett természetszerűleg foglalkozunk árnyékolástechnikával, kiegészítőkkel, és beltéri ajtókkal is.
Nyitva:
H-P: 09-17
  SZ: 09-13
   V:  ZÁRVA
Creative Touch Bt.
2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 21.
Levelezési és számlázási cím:
Creative Touch Bt.
2314 Halásztelek, Nap u. 29/c

http://www.ct-nyilaszarok.hu/bemutatkozas.html


ISA-RED KFT.
1996 óta foglalkozom redőnyök és más árnyékoló berendezések, készítésével valamint beépítésével.
Először,  mint egyéni vállalkozó, aztán 1997 végén  betéti társaságot alapítottam, és 2004 óta pedig az ISA-RED KFT  ügyvezetőjeként vagyunk jelen a piacon. Több száz m2-es üzemünkben főleg alumínium és műanyag redőnyöket, szúnyoghálókat készítünk, részben viszonteladóinknak, részben saját szerelésre.
Cégünk fő célkitűzései:
    Elérhető  áron, kimagasló minőségű, főleg hazai alapanyagokból készült  termék előállítása.
    A MEGRENDELŐ igényeihez alakított kiszolgálás, akár egyedi szerkezetek készítése.
GARANCIA
Cégünk minden termékére 2 év jótállást ad, és 6 év szavatosságot.

2117 Isaszeg, Árpád utca 29
http://www.isared.hu


Poliblak-2003 Kft.
Cégünk a Poliblak-2003 Kft. főként műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, de a változó piaci igényeknek megfelelően tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük.
A vállalkozás teljes egészében a Perenyei család tulajdona, a cég tulajdonosai Perenyei László és Lászlóné. Perenyei László ügyvezető, korábban termelésirányítási és logisztikai feladatokat látott el, felesége a kereskedelemben dolgozik immár több éve. Ez a sok éves tapasztalat biztosítja Megrendelőink számára a pontos, megbízható munkavégzést.
Több ismert gyártóval állunk viszonteladói kapcsolatban, mint például :
         ETIK Kft.   Hevestherm Kft.   Türplast Kft.
                    VELUX Magyarország Kft. Hörman Hungaria Kft.
Pascal Door kft.
  Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetőek,  kistarcsai bemutatótermünkben, ahol kollégánk készséggel áll rendelkezésre bármely műszaki vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésben. Bemutató termünk könnyen megközelíthető a 3.-as főút felől.
A termékek forgalmazása mellett vállaljuk továbbá a termékek szakszerű beépítését illetve a teljes körű műszaki felügyelet ellátását, valamint a házhozszállítást is. Szolgáltatásaink főként Megrendelőink kényelmét szolgálják, de a műszaki felügyelet elengedhetetlen feltétele a termékek garanciális idejének megtartásához.
2143 Kistarcsa, Iskola utca 1/a.

http://www.poliblak.hu/


Borsányi Árnyékolástechnika
A Borsányi Árnyékolástechnika 1990-ben alakult magán-vállalkozás, amely árnyékolástechnikai megoldások kivitelezésével és szervízelésével is foglalkozik. A telephelyünk Maglódon található, de egész Pest megye területén gyakoroljuk tevékenységünket. Az említett területeken ingyenes a felmérés megrendelés esetén. Ha több információt kíván megtudni termékeinkről, a baloldali gombok segítségével tájékozódhat bővebben termékeinkről és azok nettó árairól. Reméljük minőségünk színvonala elnyeri tetszését.
2234 Maglód, Jókai Mór utca 81.

http://borsanyiat.atw.hu/Pék Zoltán Egyéni vállalkozó
Redőnyszerelés, redőnyjavítás után érdeklődik? Netán redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta vagy szalagfüggöny amit keres?
Nálunk megtalálja a megoldást problémájára! Cégünk családi vállalkozásként működik.
Redőnyjavítás, redőnyszerelés: meghibásodott a redőnye? Redőnyjavítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére! Ellenőrizte már redőnye tökéletes működését? Tavasszal, vagy a nyári melegek beköszönte előtt mindenképp ellenőrizze ablaka redőnyét!
Termékeinkről röviden:
Redőny: redőnyeinkből nagy választékban rendelhet! Legolcsóbb a külsőtokos műanyag redőny palásttal, csapágyazott tengellyel és LINDAB tokozattal kapható. Alapszíne a fehér és a barna, de bővebb szín választás is megoldható.
Emellett honlapunkon megtalálható a több szempontból is előnyösnek mondható alumínium redőny. Ha hosszútávra tervez érdemes komplett alumínium redőnyt vásárolnia. Alumínium redőnyeinket bármely RAL színskálában megtalálható színre tudjuk szinterezni. Alumínium redőnynél a lamellák PURHAB kitöltésűek, ezáltal kiváló hő-és hangszigetelő hatással bírnak.
Utóbb említett típusokba mobil szúnyogháló is beszerelhető! Továbbá forgalmazunk és szerelünk redőnyöket motoros kivitelben (motoros redőny) is.
Cégünk családi vállalkozásként működik. Fő profilunk, árnyékolástechnikai termékek szerelése (redőnyszerelés), javítása (redőnyjavítás), forgalmazása. Célunk az ügyfeleink kívánságainak, teljes körű és magas színvonalú tájékoztatása és kiszolgálása.
Minden termékünkre 1 év teljes körű garanciát vállalunk! Köszönjük figyelmét, és ha felkeltettük érdeklődését reméljük hamarosan kapcsolatba lép velünk.
Telephely: 2234 Maglód
Postai cím: 2234 Maglód, Thököly utca 50.

http://www.mpredony.hu/index.html
Thermo Trend Team Kft.
A Thermo Trend Team Kft. műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozik. Természetesen forgalmazunk anyílászárókhoz kötődő termékcsoportokat (redőnyök, szúnyoghálók, párkányok) is. Az általunk forgalmazott termékek részletes leírását ésfényképeit a belső oldalakon mutatjuk be. Egy igényes és szép házban benne van minden résztvevő (kőműves, ács, villanyszerelő....) tudásának, odafigyelésének és munka irántiszeretetének színe java. Igyekszünk olyan kapcsolatot kialakítanivevőinkkel, amelyben partnerként tekintünk egymásra a közös munkaalatt. Ha megkapjuk ezt a bizalmat, akkor ígérhetjük, részünkrőlmindent megteszünk azért, hogy az Önök tervei, álmai megvalósuljanaknyílászáróinkban. Szolgáltatások Szaktanácsadás Árajánlat készítése Nyílászárók gyártása Nyílászárók beépítése Kiegészítők forgalmazása, beépítése
Bemutatótermünk címe:
2364 Ócsa, Damjanich utca 31.

http://www.muanyag-nyilaszaro.hu/

Hofstädter
Redőnyök, Zsalugáterek, Zsalúziák, szövetárnyékolók
Nyitvatartási idő:
hétköznap      8.00-16.30
szombaton     9.00-13.00
Bemutatóterem és üzem:
Cím:  2085 Pilisvörösvár, Budai u. 20/C

http://www.hofstadter.hu/ablak-ajto/cegbemutato.php

NON-SOLAR ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
Vállaljuk: - Fa redőnyök, alumínium redőnyök, műanyag redőnyök szerelését, beépítését. Kívánság szerint motoros kivitelben is felszereljük, amely távvezérlővel működtethető.
    2013 POMÁZ, HŐSÖK TERE 6/BMadarász BT.
A Madarász BT. már közel egy évtizede foglalkozik nyílászárokkal és árnyékolástechnikával. Ezen idő alatt sok nagy céggel és minőségi termékeket gyártó vállalattal vettük fel a kapcsolatot. Munkatársaink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött oldják meg a legszélsőségesebb elképzeléseket is.
Cégünk palettája nagy és szerteágazó. Az árnyékolás területén kapható termékek szinte minden válfajával foglalkozik. Weblapunk segítségével, nagyvonalakban bemutatjuk ezt a palettát, de a szín, méret és anyagválaszték ennél sokkal nagyobb, amit természetesen bemutatótermünkben teljes egészében megtekinthet.
Ezeken felül természetesen javítunk, felújítunk, cserélünk régi redőnyöket, reluxákat és egyéb árnyékoló berendezéseket, és forgalmazunk ezekhez alkatrészeket is.
A nálunk rendelt nyílászárókat a helyszínre szállítjuk, cseréljük illetve párkányozással, kőművesmunkával és takarással készre szereljük.

2440 SZÁZHALOMBATTAMÓRICZ ZS. KÖZ 6.
http://madaraszg.ultraweb.hu/

Árnyékolom Kft.
Cégünk azzal a céllal alakult, hogy az egyre inkább kiélezett helyzetben lévő piacon, egy olyan teljes körű árnyékolás technikai szolgáltatást nyújtson, mind a magán mind a közületi megrendelõinknek, amelyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelõbb megoldásokat. Közel két évtizede a szakmában tevékenyen részvevõ szakemberek segítségével tudjuk biztosítani a megrendelõink részére a minõségileg és esztétikailag kifogástalan termékeket. Bemutató autónk érdeklõdõink rendelkezésére áll, ingyenes tanácsadással, árajánlattal, teljes termékismertetõvel az elõre egyeztetett helyszínen és idõpontban.
2000 Szentendre, Ady Endre út 36.

http://arnyekolom.hu/index.php?option=com_frontpage&Itemid=29


Frey Kft.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:30-19:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: ZÁRVA
2000 Szentendre, Dobogókői út 4.

 www.freykft.hu


PERINGER ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

A Peringer Árnyékolástechnika árnyékolással foglalkozik.
2000 Szentendre, Tavasz u. 2.     
 


Ablak Szentendre Kft.
Cégünk azzal a céllal alakult, hogy érdeklődőinknek professzionális módon nyújtson segítséget nyílászáróik és a hozzájuk kapcsolódó termékek kiválasztásában és beszerelésében. Széles termékskálánkban megtalálják az egyedi méretre gyártott műanyag, fa, alumínium és alu-fa nyílászárókat; fix, mobil, pliszé szúnyoghálókat; műanyag, alumínium redőnyöket, továbbá az árnyékolástechnika teljes palettáját. Igény szerint komplett lakásfelújítást is vállalunk. Személyre szabott szaktanácsadással, rugalmas hozzáállásunk által kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.
2000 Szentendre, Vasúti villasor 75.

http://www.ablakszentendre.hu/cegprofil.html


Papp Árnyékolástechnika
1993-ban egyéni vállalkozóként kezdtem foglalkozni árnyékolástechnikai termékek fel- illetve beszerelésével.
Célunk ekkor még elsősorban a lakossági igények kiszolgálása volt.
Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 2005 óta már termékgyártással - szúnyogháló, redőny, reluxa - is bővítettük profilunkat. Ennek köszönhetően viszonteladókat is ki tudunk szolgálni.
Működésünk során nemzetközi kapcsolatokat is sikerült kiépíteni, ezáltal rálátásunk lett az úniós szabványokra.
Árnyékolástechnika
Mára a Papp Árnyékolástechnikai Kft. a maximális minőségi előírásoknak megfelelően hagyományos és új típusú árnyékolók nagy választékával, díjtalan felszereléssel áll egyéni ügyfelei és viszonteladói rendelkezésére.
2310 Szigetszentmiklós, Attila u. 2.

http://www.papparnyekolastechnika.hu/index.html

Windoor Invest Kft.
A Windoor77 kft. Ajtó-Ablak Centrum 2001 óta foglalkozik nyílászárók, garázskapuk illetve a hozzá szükséges kiegészítők (belső-külső párkányok, redőnyök) forgalmazásával, beépítésével.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet az általuk forgalmazásban lévő termékek minőségére, esztétikus megjelenésére, továbbá azok szakszerű beépítésére. Emellett nagy jelentőséget tulajdonítanak a kedvező áraknak, a határidők pontos betartásának, a szaktanácsadásnak, a hozzáértő szaktudással rendelkező szakembereknek.
Legfőbb célunk a tényleges és potenciális vevőink igényeinek feltárása, valamint annak kielégítése a versenytársakkal szemben magasabb szinten.
Tevékenységünket az ország egészében folytatjuk, a megrendelés volumenjétől függetlenül vállaljuk munkánk kivitelezését, legyen az egy komplett családi ház vagy egy panellakás nyílászáróinak beépítése, korszerűsítése.

Tököl, Csépi út 52.
http://windoor77.hu/index.php?p=bemutatkozas&u=2

Internorm Ablak Kft.
Csúcsteljesítmény - kompromisszumok nélkül!
Az Internorm a legnagyobb tradícionális ablak- és ajtómárka, amely a legmagasabb minőséget, a legszélesebb design-választékot és a legújabb fejlesztéseket biztosítja vásárlóinak. A  termékminőségben nyújtott szakmai vezető szerepét a tanácsadástól a beépítésen keresztül az utógondozásig ez a kompromisszumok nélküli csúcsteljesítmény biztosítja. A vevői elragadtatottság és a hosszú éveken  tartó vevői hűség biztosítja a tartós sikeres eredményt.
2045 Törökbálint, FSD Park 2.

http://www.internorm.hu/Vallalat_Internorm.html


Reformer 2000 Kft.
Nyitva tartás:
H-P : 9-17- ig,
-Árajánlat készítés, költségvetés készítés (ingyenes)
- Nyílászárók bontása - építése
- Hitelügyintézés
- Felmérés, szaktanácsadás
- Garanciális szervizelés, finombeállítások
- Belsőépítészeti szaktanácsadás, tervezés
2045 Törökbálint, Báthori u. 36.

http://www.reformer.hu/termek.html

EKT Kft.

Műanyag ablakok és bejárati ajtók forgalmazása és beépítése
Beltéri ajtók forgalmazása és beépítése
Redőnyök, szúnyoghálók és egyéb árnyékolástechnikai eszközök forgalmazása és beépítése
Felmérés, árajánlat készítés
Tetőtéri ablakok forgalmazása
Párkányok forgalmazása, beépítése
ProKoncept építési rendszer forgalmazása
Bitumenes zsindely és tartozékainak forgalmazása
Tömítőanyagok forgalmazása
2225 Üllő, Pesti út 12.

http://www.ekt-kft.hu/index.php?mit=rolunk

MŰTERMO Műanyag Nyílászárókat Előállító és Forgalmazó Kft.
Cégünk 2001. január óta foglalkozik a műanyag nyílászáró gyártásával, forgalmazásával és beépítésével.Eleinte a német [Deceuninck] Thyssen Elite típusú három-, illetve ötkamrás profiljaiból gyártottuk a műanyag nyílászáró termékeinket.
Jelenleg a német ROPLASTO cég termékeit gyártjuk és forgalmazzuk.
Célunk az hogy minél szélesebb réteget kiszolgáljunk és ehhez igazodva folyamatosan bővítsük kínálatunkat. A műanyag nyílászáró gyártás mellett a következőkkel állunk rendelkezésükre:
    Felmérés
    Beépítés, bontás, takarás
    Szállítás
    Nyílászárók különböző fa hatású fóliás színekbe
    Párkányok, könyöklők
    Télikertek
    Bejárati ajtók
    Hörmann garázskapuk
    Redőnyök, szúnyoghálók
2220, Vecsés, Széchenyi köz 152/43

http://www.muanyag.com/index.php?folder_id=4&article=3

Zeller Árnyékolástechnika
Cégünk 1980-ban alakult családi vállalkozásként. A több, mint negyedszázados fennállásunk alatt több ezer elégedett megrendelő igényeit sikerült kielégítenünk a gyors, pontos megbízható munkáinkkal. Kórházak, irodaházak, egyéb közületek tartoznak hűséges partnereink közé, melyek akár referenciaként is szolgálhatnak. Az egész ország területén díjmentes felméréssel, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Kivitelezőknek, és nagyobb megrendelések esetén jelentős kedvezményt biztosítunk!
Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Bemutatóterem:
2112 Veresegyház, Csomádi út 1.
Műhely:
 1032 Budapest, Lajos u. 70-72.

http://www.redonygyar.hu/

Diplast Kft
Cégünk műanyag és fa nyílászárók forgalmazásával, szakszerű beépítésével foglakozik. Termékeink között megtalálhatóak továbbá a különböző árnyékolástechnikai kiegészítők, szúnyoghálók, külső párkányok, belső könyöklők. Látogasson el diósdi bemutatótermünkbe ahol szakképzett kollégáink kézséggel állnak rendelkezésre vagy weboldalunkra a www.ajtoablaklcentrum.com oldalra.
Kapcsolattartó neve: Markovics Andrea
Székhelye: Diósd Ipar u 9
Telephelye: Diósd Ipar u 9
Telefon: 06209836990
Email címe: info(kukac)ajtoablakcentrum.com
http://www.ajtoablakcentrum.comKo-Red Bt.
Családi vállalkozásunk több, mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik árnyékolástechnikai, szerkezeti és szerelőlakatos munkák kivitelezésében. Profilunk: árnyékolástechnikai eszközök (redőny, napellenző, reluxa, szúnyogháló, stb.), kertkapuk, garázskapuk szerelése, és automatizálása. Vállaljuk ezek elkészítését, felszerelését, javítását, felújítását, és automatizálását.
2030 Érd , Néra utca 24.
http://www.kored.hu/index.html


 Csibrák Zoltán vállalkozó
    A legelső és legfontosabb, hogy ha van rá lehetőségünk, akkor mielőtt elkezdenénk az építkezést mielőbb nézzünk utána az árnyékolók széles körének a beépítési lehetőségeiről!Ha kész a ház, és a nyílás zárok bent vannak,akkor sincs probléma,sok praktikus megoldással szolgálhatunk. Ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg! Azon felül, hogy a helyes és szakszerűen felszerelt árnyékoló dísze lehet a lakásnak, a mai energiahelyzet különösen megkívánja, hogy gondoljunk a takarékosságra. Télen kevesebb lehet a gázszámla, nyáron pedig a légkondícionáló berendezés villanyfogyasztásának mérséklésével spórolhatunk. A háziasszony szemszögéből nézve pedig az alig pár napja és fáradságos munkával megtisztított ablakokat védheti meg a viharos széllel érkező záportól egy profi módon felszerelt árnyékoló.
2030 Érd,
Bibic utca 38.

http://www.csibrak-redony.hu/


Csöppüs és Társa Kft.
A cégünk által kínált komplex belső árnyékolók új mércét állítanak a napfény elleni védelemben. Az általunk használt árnyékoló fóliák, melyekből speciális rolóink készülnek megszűrik a fényt és magas hő védelmet biztosítanak. Elektromos kivitelben is gyártjuk (SOMFY termékekkel).
Külön fejlesztésünk a számítógépes munkahelyek monitor csillanásmentes környezetének megteremtése. Az Európai Unióban alapkövetelményként tűztek ki, a tökéletes munkahelyi körülmény érdekében.
Termékeink a piac teljes szegmensét lefedik. Különböző árkategóriákban gyártjuk árnyékolóinkat, így lakossági és cégek igényihez mért megrendeléseket árban és minőségben is egyaránt képesek vagyunk kielégíteni.
Egyedi kivitelekkel is foglalkozunk külön tervező-kivitelező irodák- és saját felmérésünk alapján.
Az amerikai technológiával készült világszínvonalú LLumar fóliával dolgozunk. Állandó raktárkészletünk 80-100 féle fólia típust tartalmaz, melyek rendelkeznek a Magyar hatóságok által kiadott engedélyekkel. Biztonsági fóliánkat az összes Magyarországon jelen lévő biztosító minősítette és elfogadta.
Eddig elért eredményeink igazolják, hogy az általunk gyártott termékekre van igény a piacon, hiszen országos kivitelezői hálózattal rendelkezünk.
Sikeresen mutatkoztak be termékeink Németországban, Romániában, Horvátországban és Ausztriában. Folyamatos gyártás folyik a felsorolt országok viszonteladói részére.

1224 Budapest, Damjanich utca 2.
Telephely:     2030 Érd, Budai út 15.

http://www.csoppusestarsa.hu/


PP ÉS P Árnyékolástechnika
Cégünk több mint 10 éve nyújt magas szintű szolgáltatást az árnyékolástechnika területén.
Szakmai hozzáértésünk, tapasztalatunk, valamint a minőségi hazai és külföldi alapanyagok biztosítják a megbízható minőséget.
2030 Érd, Kovács u. 51.

http://www.redonygyartas.hu/index.htm


Zollux Kft.
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-16 óráig.
A Zollux Kft. jogelődje kisipari vállalkozás formájában működött és kezdte el tevékenységét az árnyékolás technika területén. A cég egyik tulajdonosa Zoller Zoltán 1982 évben, mint redőny készítő és javító kisiparos váltottam ipart az érdi kisiparosok országos szövetségénél. A gépésztechnikusi végzettséggel rendelkezem és, mint vállalkozó az akkoriban nagyon felkapott redőny és reluxa készítés folyamatait nagyon hamar elsajátítottam. Az akkori időszakban a régi típusú redőny rendszerek faredőnyök, műanyag redőnyök típusai voltak ismertek. A technikai fejlődés magával hozta, hogy a vállalkozónak mindig haladnia kell a korral, és a különböző árnyékolástechnikai berendezések elsősorban Németországból való importálásával egyre több berendezés került általunk a piacra. Nyugat európai kapcsolatépítéssel sikerült olyan technikai és megbízható piaci hátteret kiépíteni, mely megalapozta azt, hogy a ma működő Zollux Kft. bizonyos területeken meghatározó az árnyékolástechnikában. A kisipari vállalkozás 1991 évben családi vállalkozás formájában Kft-é alakult, ami cégünk mai jellege is.
Bemutatóterem: 2030 Érd, Lótusz u. 2.

http://www.zollux.hu/cegunk.htm


Zöldablak Hungary Kft.
Nyitvatartás:
Hétfő - 9:00-17:00
Kedd - 9:00-18:00
Szerda - 9:00-17:00
Csütörtök - 9:00 - 18:00
Péntek - 9:00 -17:00
Szombat - ZÁRVA
Vasárnap - ZÁRVA
Bemutatóterem: Érd, Riminyáki út 20.

http://www.zoldablak.hu/


TRESZKAI ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
Redőny, reluxa tökéletes minőségben, redőny, reluxa, redőnyös, reluxa készítő, redőny készítő
    2030 ÉRD
BUDAFOKI ÚT 21.

 www.redonyos.fw.hu

 Pest megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Szolnok Megye

További ajánlatok  országosan!

Neoplanta Függönycentrum
Minőségi függönyök, kiegészítők
 Szalagfüggönyök, rolók, reluxák
 Zsinóros mozgatású, távvezérlésű és íves karnisok
 Helyszíni felmérés, varrás, felrakás
 Függönykarbantartás
 Szatymaz, Dózsa Gy. u. 20.
Bemutatóterem: Szeged, dr. Boross József u. 11.
Nyitva tartás: H - P   10 - 17 óra

http://www.neoplanta.inf.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Szolnok megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Szolnok (megyei jogú)
Abádszalók   Jászapáti   Jászárokszállás   Jászberény   Jászfényszaru   Jászkisér   Karcag
Kenderes   Kisújszállás   Kunhegyes   Kunszentmárton   Martfű   Mezőtúr   Rákóczifalva
Tiszaföldvár   Tiszafüred   Törökszentmiklós   Túrkeve   Újszász  
Jenei Árnyékolástechnika
Gyártmányaink:
Nyílászáró
Redõny
Reluxa
Roletta
Plisee függöny
undefined
Szalagfüggöny
Szúnyoghálók
Harmónikaajtók
Napellenzõk
Ipari függönyök
Garázskapu
Vezérlések
Autókozmetika
 5000 Szolnok, Mester út 8.
http://www.jeneikft.hu/Zilahi Autoglas
Szolnok Százados út 2.
Nyitvatartás: hétfő - péntek 8-16
http://www.zilahiautoglas.hu/Szolár Árnyékolástechnika Kft.
BEMUTATÓTEREM
5000 Szolnok, Tófenék u. 11.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig: 8:00-17:00
Szombaton: 8:00-12:00
http://www.szolar.hu/index2.php?menu=home

Eupor Group Kft.
Az Eupor értékesítési és szerviz szolgáltatást nyújt a Magyar piacon a Graco BV cégnek. Széles körben elismert globális piacvezető Graco Reactor poliuretán hab és poliurea bevonat szóró rendszerek és tartozékai magyarországi szerződött képviselete. Cégünk büszke hogy a világvezető Graco cég hivatalos parnere lehet! Az 1926-ban alapított Graco világelső a folyadékkezelési rendszerek és komponensek terén. A Graco termékek a járműkenés terén, illetve kereskedelmi és ipari létesítményekben használt folyadékok és folyékony anyagok széles skáláját továbbítják, mérik, szabályozzák, osztják el és hordják fel. A vállalat sikere a kiváló műszaki megoldások iránti elkötelezettségben és az első rangú gyártási és ügyfélszolgálati szolgáltatásokban rejlik. Hivatalos viszonteladókkal szorosan együttműködve a Graco olyan rendszereket, termékeket és technológiákat kínál, amelyek a legkiválóbb minőséget képviselik a különböző folyadékok kezelése és továbbítása területén.
Cégünk mezőgazdasági épületek, állattartó csarnokok, lapostetők, ipari csarnokok külső és  belső, valamint tartályok hő  és  vízszigetelésével foglalkozik.

Kapcsolattartó neve: Fodor Adrián
Székhelye: 5465 Cserkeszőlő Dobó út 11.
Telephelye: 5465 Cserkeszőlő Dobó út 11.
Telefon: 06-30-25-81-753
Email címe: boglarka.arvai(kukac)eupor.com
http://www.eupor.com  Szolnok megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Heves Megye

További ajánlatok  országosan!

HONDELA-ABLAK KFT.
Gyártunk:
•műanyag ablak
•műanyag erkély ajtó
•műanyag beltéri ajtó
•műanyag bejárati ajtó
•teraszok, téli kertek beépítése
•alakos, íves nyílászárók készítése
•szúnyoghálók(fix,mobil,ajtó)
•redőnyök(műanyag,alumínium)
6727 Szeged, Gábor Áron utca 14.(lásd térképet az oldal alján)
http://www.hondela.hu


Félegyházai Nyílászáró KFT
Vállalkozásunk 1994-ben kezdte meg működését, azóta nagy fejlődésen mentünk keresztül. Először csak hazai reluxákat és redőnyöket forgalmaztunk melyeket kereskedelmi cégektől vásárolt alkatrészekből a saját műhelyünkben állítottunk össze.
A fokozatosan változó lakossági igények és vásárlóink közé belépő vállalkozások, vállalatok igényeinek megfelelően az árnyékolástechnika, kaputechnika és a termékeinkhez kapcsolódó biztonságtechnika teljes skáláját forgalmazzuk. Szinte nincs olyan bel- és külföldön gyártott termék amit ne tudnánk beszerezni és beépíteni.
Bemutatóterem: Szentes, Dózsa Gy. u. 146.

http://www.felegy.vnet.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Heves megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Eger (megyei jogú)
Bélapátfalva   Füzesabony  Gyöngyös  Hatvan   Heves   Kisköre   Lőrinci   Pétervására
Települések
   Egerszalók   Erdőtelek   Feldebrő   Felsőtárkány   Kisnána   Mátraderecske
Mátrafüred   Noszvaj   Parád   Parádfürdő   Parádsasvár    Recsk   Sirok   Szilvásvárad 
Avantis kft.
Cégünk, az Avantis kft. olyan árnyékolástechnikai termékek forgalmazását tűzte ki célul, melyek a korszerű technikát, és a divatos megjelenést ötvözik.
Cím: 3300 Eger Vécsey-völgy 97.
http://karnisbolt.hu/


Fenstherm Kft.
Jelenleg hétféle műanyag nyílászáró termékcsaládot gyárt!
Másik termékcsaládjukat, mely mind önállóan, mind a nyílászárók kiegészítőjeként jelentőséggel bír, a Fenstherm redőnyrendszerek alkotják.
http://www.fenstherm.hu/main.php?p=rolokMolnár Árnyékolástechnika
Vállalkozásunkat 1987-ben alapítottam. A precízséget, a szakmai tudást,a határidőre való pontos teljesítést édesapámtól tanultam, aki szintén iparosként dolgozott az asztalos szakmában.
Eleinte zsalugáterek gyártásával, szerelésével foglalkoztunk. Később egyre több igény merült fel a redőnyök, ill. reluxák készítésére.
Ahogy múltak az évek, úgy bővült az árnyékolástechnikai termékek palettája.
A 90-es évek elején elkezdtük az ALU-redőnyök, szalagfüggönyök, később szúnyoghálók, roletták, napellenzők forgalmazását is.
Napjainkban újra reneszánszát éli  a redőny. Felsorolt termékeink a mai napig megtalálhatók a Molnár Árnyékolástechnika kínálatában.
2000-től megkezdtük a műanyag nyílászárók forgalmazását, illetve beszerelését is.
Folyamatosan ügyelünk arra, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legszélesebb körben, legjobb minőségben ki tudjuk elégíteni.
Bemutató termünkben munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy a leginkább megfelelő árnyékolástechnikai terméket választhassa.
Cím:3200 Gyöngyös Szent István út 1.
http://www.molkomfort.hu/Hevestherm Kft
Az ablak redőny nélkül olyan, mint az ember szempilla nélkül.” – állítják az építészek.
A HEVESTHERM KFT. 2005 óta foglalkozik árnyékolástechnikai rendszerekkel; kiválló minőségű műanyag és alumínium redőnyökkel valamint szúnyoghálókkal.
PVC felsőtokos redőny
Alumíniumtokos, nyílászáró elé építhető redőnyök 
Acéllemeztokos, nyílászáró elé építhető redőnyök
3360 Heves, Egri út 18.
http://www.hevestherm.hu/hu/index.htmlYellow Tel
    Árnyékolástechnikai termékek:
    Redőny        
    Hagyományos műanyag redőny
    Új típusú műanyag redőny
    Alumínium redőny
1. Műanyag, fénystabil redőnyléccel, műanyag oldalprofillal.
Jellemzői: kiváló alapanyagok, árérzékeny kategóriába. A jelenlegi piac 60%-át fedi le.
2. Műanyag, fénystabil  redőnyléccel, keskenyített redőnylábbal (gumírozott)
Előny: az alapváltozathoz képest esztétikusabb tokrendszer, alumínium oldalprofil a tokban, gumírozott lábak, csapágyazott acéltengellyel. Beépített szúnyoghálóval is kombinálható!
3. Teljes alumínium szerkezettel, alumínium redőnyléccel, alumínium redőnylábbal.
Előny: rendkívüli tartósság, variálhatóság, biztonság!   Beépített szúnyoghálóval is kombinálható!
H-3024 Lőrinci-Selyp, Cukorgyári út 31.
Nyitva tartás:
Hétfő: zárva
Kedd - péntek: 9-12  13-16 óráig
Szombat: 9-12 óráig
Vasárnap: zárva
http://www.yellowtel.hu

   Heves megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek


Nógrád Megye

További ajánlatok  országosan!

Ablakgyár Tatabánya KFT
Az Ablakgyár Tatabánya Kft. nyílászáró gyártóként több mint 5 éve szolgálja mind a lakosság, mind pedig vállalkozások (cégek, lakásszövetkezetek, társasházak) igényeit. Nyílászáróinkat kiváló német minőségű Gealan 6 légkamrás, 74 mm beépítési mélységű profilrendszerből gyártjuk, igény szerint két-, illetve háromrétegű üveggel.
  Tatabánya, Dankó Pista u. 16.

http://www.ablakgyar
tatabanya.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Nógrád megyei cégek vállalkozások!
A keresés szűkítéséhez válasszon  települést!
(Amennyiben kistelepülésen keresne akkor a közeli várost válassza!)
Salgótarján(Megyei jogú)  Balassagyarmat  Bátonyterennye  Pásztó  Rétság  Szécsény
Települések

  Bánk  Buják
Csesztve  Drégelypalánk  Hollókő Ipolytarnóc  Mátraverebély  Mohora


Simon Árnyékolástechnika
Fő profilunk árnyékolástechnikai eszközök gyártása, forgalmazása, szerelése, javítása.
3100 Salgótarján Kálmán Imre út 126.
http://www.simonarnyekolastechnika.huRing Árnyékolástechnika-Betörésvédelem
Kelet-Magyarország területén külső-belső árnyékolástechnikai rendszerek tervezését, helyszíni szerelését, telepítését vállaljuk. Nyílászárók hő-, fény- és betörésvédelme. Cégünk a Sunguard és Glassgard biztonsági fényvédő és autós fóliák észak-magyarországi kizárólagos képviselője.
3100 Salgótarján, Arany János út 2   
http://www.ringarnyek.hu


 Roll Plusz
Óriási redőnyvásár ajándék szúnyoghálóval! Garázskapu, ablakszigetelés
http://www.rollplusz.hu


Hometherm Magyarország Kft.
Cégünk, 2003 óta foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével, mára már több mint ezer ügyfél, több ezer nyílászáró eladása - beépítése valamint kellő szakmai tapasztalat megszerzése után megtaláltuk azt a két legdinamikusabban fejlődő gyártói partnerünket, akik megfelelő hátteret és potenciát tudnak biztosítani céljaink eléréséhez. Gyártóink a legmodernebb automata gépsorokon, német profilokból, a legjobb minőségű nyílászárókat állítják elő, a lehető legmagasabb alapfelszereltség mellett.
 2660 Balassagyarmat, Óváros tér 21.
http://www.ablakok.comOtthonenergia Nonprofit Kft.
Cégünk, 2003 óta foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével, mára már több mint ezer ügyfél, több ezer nyílászáró eladása - beépítése valamint kellő szakmai tapasztalat megszerzése után megtaláltuk azt a két legdinamikusabban fejlődő gyártói partnerünket, akik megfelelő hátteret és potenciát tudnak biztosítani céljaink eléréséhez. Gyártóink a legmodernebb automata gépsorokon, német profilokból, a legjobb minőségű nyílászárókat állítják elő, a lehető legmagasabb alapfelszereltség mellett.
2660 Balassagyarmat, Kossuth u. 3.
http://www.ablakok.com
 Nógrád megye főoldala


vab.hu

Sport hírek


Búlvár hírek

Életmód hírek